Bazı insanların yapısı gereği kendini savunamadıkları ortada. Peki, siz de o insanlardan mısınız yoksa gerektiği yerde kendinizi savunabilir misiniz? #Captivating
Haksız bir insanın kendini savunması kadar lanet bir durum yok ha bu demek olmuyor ki kendini ezdirmekk. Ama haklıysam da sonuna kadar hakkımı arar ve savunurum da, gerektiği gibi... :)
Geçim için çabalar bir emek sarf ederim. Benim olanı alır, kastedenden söke söke alırım. Hakkımı her zaman savunur, haksızlığın karşısında dağ gibi duranlardanım. Rabbim güç verdikçe kimse hakkıma giremez, gördüğüm haksızlığa uğrayan mazlumunda yanındayım.
Kendimi ve haklarımı en iyi şekilde savunurum, ortada benim gururumu ezecek bir durum olduğunda buna asla izin vermem, herkes adil bir hayat yaşamak ister bunun ilk şartı insanın kendisini savunmasıyla başlar, böyle olması gerekli, gerekiyor.
Yapı gereği ezildiğimi hatırlamıyorum hayatım boyunca. Çoğu zaman kendimi savunma gereği de duymadım. Haksızlığa uğradığımda sinirleniyorum ben genelde. :)
Savunurum ama yine de yumuşak yüzlü olduğum için dişimi tam geçiremiyorum. Hassas ve çok kırılganım. Kimseyi de üzemiyorum 😞
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kendimi savunamıyorum. Haklı bile olsam hep hatayı kendimde görmeye alışık olduğum için haklıyken bile özür dilediğim oluyor. Biri bana çarpsa ben özür diliyorum o derece vahim durum🙄