Günaydın! Sitemizin güzel yürekli insanları. Hepinize mutlu, sağlık dolu ömürler diliyorum. 🙏 Söyleyin bakalım, hayal kurmayı sever misin, hayalperest misin, yoksa aşırı realist bir arkadaşımız mısın sen? Yorumunu bekliyorum 😉
Hayal kurmayı severim. O hayallerime rengarenk boyalar ile fırça darbeleri atmayı severim. Tüm olumsuzluklarda o hayallerim gelir aklıma, daha güçlü olmak için, gülümsemek için, ayağa tekrar kalkmak için o hayaller beni kaldırır ayağa. Ama uçuk saçma hayaller değil, hayal kurarken yapacağım şeyleri kurarak düşünürüm. Yeri gelir realist davranırım gerçekçi hayat bazen sadece hayal kurmakla olmuyor onları hayata da geçirmek lazım
Konu her ne olursa olsun sonucunda üzüleceğimi bilsem bile realist ve gerçekçiyim. Bir hayalin peşine kapılırsan, boşuna umutların kırılır ve ümitlerin yerini zamanla boşluğa bırakır gider.. Elbette hayallerimizdir bizi var eden ancak bir şeyin olmayacağını bile bile de diretmeye gerek yok, çünkü bu takıntıya girer. Git gide ego ve hırs yer bitirir insanı. Biz elmayı seviyoruz diye elma bizi sevmek zorunda değil sonuçta :)
Realist bir hayalperestim sanırım. Gerçekleştirebileceğim her şeyin önce hayalini kurarım sonra da gerçek olması için elimden geleni yaparım. Hayaller en güzel gelecek planlarıdır benim için.
Gerçekleri severim anı yaşmayı yaşadığım herşeyin güzel veya çirkin olsun tadını çıkarmayı seviyorum belki bir kaç hayal kurabilirim ama yine gerçeklere dayalı bir hayal kurarım gerçekten olabilicek şeyler hayal ederim hayalim gercek olmazsa da canı sağolsun yeter ki hayal kurduğum o anın bile tadını çıkarmayı seviyorum
Gerçekçi Olmaktan Ve Gerçekleri Görmekten Nefret Ederim, Ama Hayat Sağolsun ki, Gerçekçi Davranmamı Sağlıyor, yinede Hayaller Kurmaktan Vazgeçmeyeceğim ⭐️ 😇
Balık burcuyum Hayaller kurarım Ama ulasamayacagim hayyalleri değil.. O hayaller beni en kotu şartlarda bile ayakta tutan... Uygulamaya gelince aşırı gerçekçi olurum..