Dün gece bir arkadaşımla burç tahminleşme challenge yaptık. Pek başarılı olamadık, kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Şu aşağıdaki üç soruya cevap ver, burcunu tahmin etmeye çalışayım. 💃 1) Kendini bir kelime ile ifade et. (Zeki, Unutkan, Tembel, Dürüst gibi) 2) Sorunlar karşısında neler yaparsın? (Umursamam, sürekli aklımdan çıkmaz, herkese yardımcı olmak için uğraş gösteririm gibi) 3) Kararlarınız da ne kadar kararlısınız? (Kesinlikle geri dönmem, yer yer kendimle çelişkiye düşerim, şimdiye kadar aldığım hiçbir kararı yerine getiremedim gibi)
mantıklı sorunlar bana aitse çözerim başkalarına aitse sevdiğim insanlarsa yardımcı olmaya çalışırım bir şey karar verdiysem o yolda ilerlerim arada sıkılsam da tekrar sevmeye sonunu getirmeye çalışırım bul bakalım
1) kararsız tembel ( bak torpil yaptım iki kelime söyledim😂) 2) bazen çok umursamaz bazen çok takıntılıyım. Dışardan umursamaz içten takıntılı diyelim 3) çok kararsızım karar verirken zorlanırım ama kararımı kesin vermişsem de uygularım
1. Neşeli, deli dolu, çocuksu 2. Sorunlar karşısında genelde gülerim en azından sakinleştiriyor 😂 3. Karara göre değişir. Kendimle ilgili bir durumsa irdeleyip karar veririm. Başkalarını ele alıyorsa pek kararımdan dönmem.
1.) Özgürlüğüme düşkünüm, rahatım & çok duygusalım ama belli etmem 2.) Umursamam ama aklımdanda hiç çıkmaz 3.) baktım olmuyor hayırlısı değilmiş der geri çekilirim