Babamı bir kadınla uygunsuz vaziyette evde yakaladım. Ne yapayım?

Annem Babam ayrı
Annem baskasıyla evli. Hukuk sonucu babamla kalmam sonucuna varılmış.

Ben lise öğrencisiyim dün son 2 dersim boştu direk eve gittim normalde babam kapıyı kilitleyip cıkardı ama kapı kılıtlı degıldı. ıcerı gırdıgımde bayan sesı kahkahaları gelıyordu. sese doğru yöneldiğimde babamın odasının komidyen aynasının yansımasında babamın bır bayanla cinsel ilişkiye girdiklerini gördüm. bir müddet olanları izledikten sonra kimseye görünüp duyulmadan evden cıktım...

sizce babamla artık kalmalı mıyım? gidecek bir yerimde yok nerde kalacağımı bilmiyorum ama ayrılmak istiyorum ben..

Annene git demeyin sakın oraya kesinlikle gidemem adamın benim yaşında cocukları var kabul etselerde gitmek hiç doğru olmaz.

Acaba devlet bana sahıp cıkamaz mı nereye basvurayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar benım kızdıgım durum olayın evde olması sıze anlatmak ıstedıgım nokta
varsa boyle bır ıstegı , evde yapmasın! sadece evde yapmasına ben sasırdım
o bır gun yarın ınsanlar ne der kovar bızı baskın duzenler benım adım cıkar lekelenırım... arkadaslarımın yuzune bakamam...
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplariniz icin hepiniza ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar.
Allah kimsenin basina boyle bir durum sergilemesin. gercekten hic hos bir durum olmadi benim icin.
Bu yil unv sinavina gircem ama istedigim unv gelmiyicegi icin seneye sansimi denemek istemistim lakin bu olaydan sonra neresi ya da hangi bolum gelirse direk kayit yapacam bu sekilde benim icin daha makul olacaktir...
sanirim ben babama cok yuk olmusum...
Babamı bir kadınla uygunsuz vaziyette evde yakaladım. Ne yapayım?