www.msxlabs.org/.../...dilen-burclar-ne-yapar.html
inanmasam da baktım yine de
beni yanlış analiz etmiş orası ayrı.
inanmasam da baktım yine de
beni yanlış analiz etmiş orası ayrı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Terk edilen Koç en kısa süre içinde kendine başkasını bulacaktır. Bu sizi üzmesin. Onun yapısı böyledir. Eğer ilişkiyi siz bitirirseniz Koç hemen en tatlı tavrını takınacaktır. Amacı sizi yeniden elde edip edemeyeceğini görmektir.
Koç avlanmayı sever.Ama ilişki bittiğinde yeni bir zafere doğru yola çıkar.Onun yeni birini bulmakta aceleci davrandığını düşünüp aslında sizi sevmemiş olduğunu sanabilirsiniz. Ama bu yanlıştır.Sizi sevmiştir. Ancak Koç için bir ilişki bitince biter. Geçmişe takılmanın anlamı yoktur. Şimdi yeni kişilerle tanışma zamanıdır.
Az da olsa haklılık payı var.
Terk edilmiş Terazi
Terk edilen Terazi yaklaşık bir hafta boyunca ağlar ve somurtur. Sonra piyasaya çıktığını herkese haber verir. Bir ilişki bittiğinde yeni birini bulması uzun sürmez. Yalnız kalmaktan nefret eder. Kaldı ki büyük ihtimalle hazırda bekleyen bir potansiyel sevgili vardır. Terk edilen Terazi için endişenlenmeyin. Her seferinde dört ayak üstüne düşer. :D
Terk edilmiş Balık
Haftalarca ağlayacaktır. Ona veda ettikten sonra koşarak oradan kaçın. Balık ne hata yaptığını ve neden ilginizi yitirdiğinizi soracaktır. Ayrıntıları öğrenmek ister. Mektup yazacak ve sizi tekrar kazanmak için araya dostlarını sokacaktır. Ona böyle bir ihtimalin olmadığını kesin olarak belirtin. Aksi halde peşinizden ayrılmaz. Bu romantik peri masalının bittiğini kavrayınca bir başka masala yönelecektir. Gizliden gizliye bu oyundan hoşlanır. Balık pembe dizileri sever.
pembe dizi sevmem ben:)
Koçum da ben orada yazan kadar karaktersiz biri olduğumu düşünmüyorum. Gidenin arkasından hemen yenisini bulmak nedir?
Teşekkürlerimden bir demet.
Cevap
20Cevap
Terk edilmiş Akrep
Eğer ondan kurtulmak istiyorsanız ayrılmaya kendisiinin karar verdiğini düşünmesini sağlayın. İlişkiden yavaş yavaş uzaklaşın. Eğer yaralanırsa intikam almayı seçebilir. Hepsi bu şekilde davranmaz. Ama mutlaka akıllarından geçer. Eğer sizi geri kazanmak isterse hiç bir şey buna engel olamaz. Her tür taktiği uygulamaktan çekinmez. Ayrılacaksanız, bunu istediğinize emin olmalısınız. Çünkü Akrep bir kez kalbini kapattı mı bir daha girmenize izin vermez, kapıyı sonsuza kadar mühürler.
Doğru !
Terk edilmiş Akrep
Eğer ondan kurtulmak istiyorsanız ayrılmaya kendisiinin karar verdiğini düşünmesini sağlayın. İlişkiden yavaş yavaş uzaklaşın. Eğer yaralanırsa intikam almayı seçebilir. Hepsi bu şekilde davranmaz. Ama mutlaka akıllarından geçer. Eğer sizi geri kazanmak isterse hiç bir şey buna engel olamaz. Her tür taktiği uygulamaktan çekinmez. Ayrılacaksanız, bunu istediğinize emin olmalısınız. Çünkü Akrep bir kez kalbini kapattı mı bir daha girmenize izin vermez, kapıyı sonsuza kadar mühürler.
adamlar yazmış yaaa :D
normalde intikamcı değilim hatta aşırı iyimserim ama bir keresinde bir kızla sohbet ediyoduk yakınlık gösteriyodu bana sonra bir baktım başkasıyla sevgili olmuş kız. Sonra her gün ona küfrettim ( tabi yüzüne değil :D ) sonra ne mi oldu ayrıldılar galiba valla çok sevindim mazlumun ahı yerde kalmazmış demek ki :D
Eh biraz biraz doğru :)
Terk edilmiş Başak
Terk edilen Başak ilişkide neyin yanlış gittiğini enine boyuna analiz edecektir. Ayrılık ona kendini kötü hissettirir ama soğukkanlı davranır. Objektiftir. İlişkinin neden yürümediğine dair mantıklı nedenler bulacak, sizin kusurlarınızı ortaya dökecek ve kişiliğinizi didik didik edecektir. Bu ona kendini iyi hissettirir. Suçun sizde olduğuna kendini ikna eder.
Eh biraz biraz doğru
Terk edilmiş Başak
Terk edilen Başak ilişkide neyin yanlış gittiğini enine boyuna analiz edecektir. Ayrılık ona kendini kötü hissettirir ama soğukkanlı davranır. Objektiftir. İlişkinin neden yürümediğine dair mantıklı nedenler bulacak, sizin kusurlarınızı ortaya dökecek ve kişiliğinizi didik didik edecektir. Bu ona kendini iyi hissettirir. Suçun sizde olduğuna kendini ikna eder
Terk edilen Terazi yaklaşık bir hafta boyunca ağlar ve somurtur. Sonra piyasaya çıktığını herkese haber verir. Bir ilişki bittiğinde yeni birini bulması uzun sürmez. Yalnız kalmaktan nefret eder. Kaldı ki büyük ihtimalle hazırda bekleyen bir potansiyel sevgili vardır. Terk edilen Terazi için endişenlenmeyin. Her seferinde dört ayak üstüne düşer.
Hepsi doğru ://
Terk edilen Başak, ilişkide neyin yanlış gittiğini enine boyuna analiz edecektir. Ayrılık ona kendini kötü hissettirir ama soğukkanlı davranır. Objektiftir. İlişkinin neden yürümediğine dair mantıklı nedenler bulacak, sizin kusurlarınızı ortaya dökecek ve kişiliğinizi didik didik edecektir. Bu ona kendini iyi hissettirir. Suçun sizde olduğuna kendini ikna eder
terk mi edildin canım :)
defol git başımdan :))
eşşek :)
Çok doğru değil ama yanlış da sayılmaz...
Onarmak gerek kalbi tabii ki ve bu herkes için geçerli sadece Oğlak için değil...
Zehir akıtmam ben... Ben kendimi zehirlerim de kimseye zehir akıtmam... Bu hep böyleydi...
Ağlarsam da kendime... Kimse bilmez...
Bende baligim ama şu peri masali filan haftalarca aglar filan lan yuruyun gidin siz baliklari gercekten taniyomusunuz tutturmuslar balik duygusal diye :D en son agladigimda ilkokul 2 deydim galiba ve terk edilirsem de uzulmem yoluma devam ederim hatta 2. gununde yeni arayislara cikarim
Akrep te yalan yahu ben kimseyi zorlamam kii ama aldatilmaktan nefret ederim bir kere aldatilirsam bidaha o kisiyle asla beraber olmam. Unutana kadar da başkasıyla cikmam ayrılınca hemen baska birini bulunca kafan karisik olduğu için karsindakinide uzuyosun o yüzden unutana kadar kimseyle cikmam. Ama kinciyim tabi o kisiden nefret ederim aldattigi zaman veya bir hata yaptigi zaman.
Terkedilen kişilik tipleri ne yapar? diye bir makale bulursan belki seni daha iyi tanımlayabilir.
Benim burcum başak ama analiz çok yanlış :D :D Aslan olmam lazım, o uyuyor :D
Beni de yanlış analiz etmiş, eğer istisna değilsem... (Balık)
Teşekkür ederim ;)
Terk edilen Terazi yaklaşık bir hafta boyunca ağlar ve somurtur. Sonra piyasaya çıktığını herkese haber verir. Bir ilişki bittiğinde yeni birini bulması uzun sürmez. Yalnız kalmaktan nefret eder. Kaldı ki büyük ihtimalle hazırda bekleyen bir potansiyel sevgili vardır. Terk edilen Terazi için endişenlenmeyin. Her seferinde dört ayak üstüne düşer.
Doğru :/
Basak kizi vazgecmez bisure..snra baktiki olmuyo alismaya bakar. Snra hayata döner.
Evt :)
ikizler burcuyum ama yaşamadan birsey diyemıyorum ama dedikoducu yapım yok kkı orda ayrılıgı herkese hemen yayar diyor ama buyuk konusmamak lazım ama burclara güvenıyorum sözleri benı anımsatıyor
yorumun bazı kısımları uyuyor evet yalnız kalmaktan hoşlanmam ama ayrıldıgımda da 1 hafta değil 5 6 ay ağlarım yeni birinin zaten adı bıle okunmaz
bence dogru. cogu tanıdıgım arkadasın burc analızınıde yapmıstım cogu tutuyor. burada yanls dıyenler dogdugu saat bakımından bıde yukselenlerıne goz atmalarını tavsıye ederım.
oğlak burcuyum kesinlikle şu anki ruh halimi okudum doğru analiz.
terkedilmenin tepkisinin burçlarla ne alakası var allaseen :D
tost makinası mı yazdı?:D
Koç en kısa süre içinde kendine başkasını bulacaktır. :)
Ben )))
Bir kova asla terkedilmez terkedilmişse aldatmıştır tek sebep bu olur yani.
Bende terk edilirsem eğer öyle mi olacağım :)
vay be ne biçim bir burcum varmış Boğa
belki doğru ola bilir hiç sevgilim olmadığından bilmiyorum
Valla bana uydu bu:)))
Aslan:)
Hiç terk edilmedim :) ( kova )
aslan burcuyum ve çok doğruu
ah yazık kıyamam ben ona :D
inanmamak lazim.
anaaaa bu ney la :D
:D hee zır zır ağlar diyor benim için mavi ekran hatası aldım
tamamiyle uymuyor bana
seks yaparlar