Lahmacun küreğiyle ilgili saplantılarım var, böyle lahmacun küreğini alıp sokakta geleni geçeni şap şap dövmek istiorum bide ne zaman şişko birilerini görsem böyle lahmacun küreğini alıp popona vura vura ağlatmak istiorum!
Ama şap şap yapıcak böyle ŞAPIRT ŞIBADAK sesleri çıkması lazım o darbeyi böyle sapında hissetmeliyim. Rüyalarıma bile girio lahmacun küreği. Böyle hüsamettin adında bir lahmacun küreğim olsun istiorum.
İnanır mısınız sırf kontrolümü kaybedip pideciyi kürekle döverim diye 10 yıldır pide yemiom ya! 10 MADIRFAKİNG YIL YA ! Bak gene efkar bastı, bir cuğara içiyim
Ama şap şap yapıcak böyle ŞAPIRT ŞIBADAK sesleri çıkması lazım o darbeyi böyle sapında hissetmeliyim. Rüyalarıma bile girio lahmacun küreği. Böyle hüsamettin adında bir lahmacun küreğim olsun istiorum.
İnanır mısınız sırf kontrolümü kaybedip pideciyi kürekle döverim diye 10 yıldır pide yemiom ya! 10 MADIRFAKİNG YIL YA ! Bak gene efkar bastı, bir cuğara içiyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana 1 tane güzel Osmanlı tokadı gerekir 👌 ilacın bu senin🤣🤣🤣
Ama kadınlara el kalkmaz tabiki
yaa grraaal
Ajkajajajajjajauahj çok iyiydi. Senin kafandan kesinlikle istiyorum. Seri hemde.
Lahmacun kureği fantezin niye yani bir insan niye lahmacun kureğine takilir 🧐🧐🧐
Haha, aynı şeyler bazen bana da oluyor.
Siz normal değilsiniz
biliorm
AHAAHASHSHASHSSHJ çok iyiymiş bu :D
Git tedavi falan ol😅
Hahahaha😅
Takma