Keşke her şeyi bir anda unutturan bir olay olsa. Bende anlık olarak işe yarıyor çoğu şey. Başka şeyler düşünürüm, kedimle oyalanmak her zaman iyi gelir, bir fincan kahve ve çikolata idealdir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kahve kokusu, Yağmurun sesi, Yağmur sonrası toprak kokusu, İstanbul trafiğinde memleketimin plakasını taşıyan bir araç gördüğüm o an, Yurtdışında bayrağımıza ya da ülkemle ilgili bir şeye rastladigim o an, Bir bebeğin gülümsemesi, Bir kelebeğin uçuşu, Piyano sesi, Sarılmak, Oğlumun elini tutup birlikte koşmak...
Koku daha çok mutlu ediyor beni yani, en sevdiğim yemegin kokusu okuduğum kitabın sayfalarının kokusu bayilarak aldığım parfümün kokusu şu zamanlarda dışarıdaki yasemin çiçeğinin kokusu yağmur sonrasının kokusu gibi, modumu bir anda yükseltiyor sevdiğim kokular 🌺
Hayal kurmak, gözlerini kapat ve başın ağrıyana kadar istediğin filmi çek baştan oynat ayrıca bedava. Yalnız gözler açılınca nasıl mutlu olunur onu ben de arıyorum
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yemek, spor, kitap vs. Size bütün dertlerinizi bir anda unutturan, anında gülümsemenizi ve mutlu hissetmenizi sağlayan olay nedir?