Nasılsınız canolar? Ruhunuz ne durumda? Var mı artık aranızda sinir krizi geçirenler? Ne kadar etkilenmiyorum iyim iyim iyim desem de sabrım ve sinirlerim bozulmaya başladı. Uyku düzensizliği , fikrimi bir yere odaklamamak gibi. Hani derler ya içime bir öküz oturdu hehhh aynı durum🙄 Ne yapacağız biz böyle?
Ruh sağlığım iyi gibi. İyiyim yani. Temizlik takıntım level atladı sadece. Ve ciddi anlamda kilo verdim iyice. Ama herşeye rağmen ruh sağlımı iyi tutmak adına her ne kadar evden çıkamasamda sevdiğim şeylere odaklanıp yüksek tutmaya çalışıyorum. Özlediğim çok şey oluyor, kendimi dinlediğim çok zamanım oluyor, ama “herşey geçicek” diyip başka şeylere odaklanıyorum.
Dün biri yeğenim, biri de mahalle arkadaşımın bebekleri doğdu. Bugün de ABD'de yaşayan ve birkaç sene önce çalıştığım iş yerinden mezun olan bir öğrenci arkadaşın bebekleri doğmuş. 2 gündür neşem yerinde. Aynı zamanda da düşük seviyede keyfim yok.
Yeter bu kadar kafaya taktım ciddiye aldım azıcık şerefi varsa biterdi 😀bu saaten sonra moralimi bozamam. Bizimkide can ya. Benim gibi gamsız Biri için bu kadarı fazla
Hani editör fenomen olduğunda bizede orda iş bulacaktın çaycılık maycılık hep eş dost aldın işe değil mi :) braz neşelen yahu sen yüzü her daim gülen biriydin böyle sorular yakışmıyor ki :)
Sen güçlü birisin üstesinden geleceksin güveniyorum sana Az kaldı biter en kısa zaman da İnşallah.. iyi bak kendine sadece başka bir şey düşünme lütfen.. :)
İnşallah geçer sen iyi ol diye geçecektir sen hep mutlu ol diye bitecektir üzülmene ben değil tabiat razı gelmez güzel insan Kal sağlıcakla her daim :)
Perim yengeç burcunu anlayabilen hiç rastladın mı, gördün mü? Ben çok nadir görüyorum. Sustukça daha çok tepemize çıkıyorlar, patlayınca yine biz kötüyüz. 😃