Kişilik & Karakter Zayıf erkek kızlarda nasıl bir algı oluşturur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir erkek nasıl olmalı ki hoşlanıyorsunuz Pasif çelimsiz , özguvensiz veya kötü Normal insan veya iyi birşey Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zayıf erkek kızlarda nasıl bir algı oluşturur? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kbrakdy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bence bunların hiç biri önemli değil insan olsun kendini bilsin sevsin hoşgörülü olsun iyi huylu olsun hepsine bedel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir insanı etkilemek için ilk önce görünüşte önemli burda öncelik olduğu için kızların onu bende olduğunu görmüyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl güce tapan yani içgüdülerini bastıramayan entelektüel olmayan kısım haz etmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Açık konuşurmusunuz Yorumla
Koray97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Cılız güçsüz cinsel anlamda güçsüz olan kendini koruyamayan erkek 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Normal insan. Neden yemiyor diye dusunurum. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😄 inan ben sofraya ilk oturuyorum ve son kalkıyorum yiyiyorum ama boş Yorumla Soran +1 yıl Sinir sitres çok Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Oyle diyenler az yedigin farkinda olmuyorlar genelde. Yorumla Soran +1 yıl Hadi az yiyim ama hiç mi kilo alamam ya 😄 1.5 senedir böyleyim Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Yemezsen alamazsin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence bunların hiç biri önemli değil insan olsun kendini bilsin sevsin hoşgörülü olsun iyi huylu olsun hepsine bedel
Bir insanı etkilemek için ilk önce görünüşte önemli burda öncelik olduğu için kızların onu bende olduğunu görmüyorlar
güce tapan yani içgüdülerini bastıramayan entelektüel olmayan kısım haz etmez
Açık konuşurmusunuz
Cılız güçsüz cinsel anlamda güçsüz olan kendini koruyamayan erkek
Normal insan. Neden yemiyor diye dusunurum.
😄 inan ben sofraya ilk oturuyorum ve son kalkıyorum yiyiyorum ama boş
Sinir sitres çok
Oyle diyenler az yedigin farkinda olmuyorlar genelde.
Hadi az yiyim ama hiç mi kilo alamam ya 😄 1.5 senedir böyleyim
Yemezsen alamazsin.
Hastalıklı olmadıkça gayet iyi görünüyo bence :D
Çirkin