Sevdiğim çocuğun annesi beni takip ediyor hikayelerimi görüyor ama beni tanımıyor?

Sevdiğim çocuğun annesi beni takip ediyor beni tanımıyor ben canlı yayın açsam büyük ihtimalle katılır hikayelerimde yaptığım tatlı ya da yemekleri paylaşmayı düşünüyorum güzel dini sözler filan çocuklarla fotoğraf ya da okulla ilgili şeyler canlı yayına girdiğinde ismini söylemeden hoşgeldiniz mi desem sadece el sallama şeyi mi göndersem yoksa ismini söyleyip teyzecim hoşgeldiniz mi desem bu biraz garip olabilir bilmiyorum canlı yayında benim güzel olduğumu filan da görürse sizce bu kız da hem güzel hem de hamarat maşallah gelinim olsa ne güzel olurdu filan diye aklından geçirir mi tabii ki saçma diyenler olacak ama evet saçma ama merak ediyorum ve başka ne yapabilirim dikkatini çekmek için cuma mesajı mı göndersem skıdzhfjnksldö Bu arada inşallah müstakbel kayınvalidem Muş'lu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba bu kız da hem güzel hem hamarat maşallah diyip gelinim olsa diye içinden geçirir mi inşallah geçirir :-D
Sevdiğim çocuğun annesi beni takip ediyor hikayelerimi görüyor ama beni tanımıyor?