teraziyim hadi bul ruh eşimi skdksjdf
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
18 Aralık. Yay 🏹
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaa yay 🤤
Seni en sona saklıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Terazi lastik jimnastik. Biz size geldik bitlendik
24 Yorumla- +1 yıl
Iyyy gözlerim bunu gördü mü gerçekten
- +1 yıl
Bu işler parayla değill sırayla delekanlıı. Sıranı bekle orada, arada gelirim yanına 🤫
+1 yılYengeç burcuyum. Ama balıkla iyi anlaşır diyeceksen konuya hiç girme. Yan yan yürüyerek yolumu bulurum.
10 Yorumla
+1 yılBoğa Burcu
Yükselende Boğa imiş öyle diyorlardı
Yorumla bakalım10 YorumlaBoğa burcuyum güya kimseyle anlaştığım falan yok Herkes lauballi geliyor. Burçlara falan da inanmıyorum. Ciddi insanları severim.
10 Yorumlaakrepler el kaldırsın
13 Yorumla- +1 yıl
Çok kıskanç ve alfa olurlar akrep erkeği. Hafızan kuvvetli ve her olaya mantıksal yaklaşırsın. Erkeklerle baş etmek zorken seninle baş etmek deveye hendek atlatmaktan daha zordur. Çoğu kadını kendine aşık edebilme potansiyelin var çünkü gizemli bir auraya sahipsin. Deriden yapılmış herşeyi severler ve aşık olduklarında çok sadıktırlar.
- +1 yıl
Aa Abuzettin sen misin
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burçluyum :D
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılben yengecim söyle :D
12 Yorumla- +1 yıl
Duygusal ve arkadaş canlısıdırlar. Her ortama ayak uydurup hemen adapte olabilirsin. Çevren tarafından sevilirsin. Fikirlerin yaşına göre bazen olgun, bazen çocuksu. İlgi görmeyi seversin. Sakin ve dengeli bir yapın var. Duygularını çok derinlerde yaşarsın. Pozitif bir insansın ve negatif insanlar görünce buhran geçiresin gelir. Gelecekte iyi bir baba ve eş olabilirsin. Herkese karşı fazla korumacısın. Fazla alıngansın ve bundan mütevellit kendini çok çabuk dış dünyaya kapatırsın. Her daim insanlara faydalı olmak istediğin için hep senden yararlanmaya çalışırlar ve çalışıyorlar.
- +1 yıl
çok sa ğ ol :) :)
+1 yılterazi burcuyum fghjcfgh
10 YorumlaAslanım ve herkes benden kaçıyor :'(
10 YorumlaBen aslanım ve hangi burçtan hoşlanırım bilemedim
10 Yorumla
+1 yılBoğa.
10 Yorumla
+1 yılIkizler 🙈
15 Yorumla- +1 yıl
E hadi kafana gore insani secip oyle yorumladin galiba begenip geciyorsun yorumlamicaksan yazmasaydin belirli kisileri diye belirtseydin bekliyordum ben sinirlerimbbozuldu 😂😂😂
- +1 yıl
Amann kızçee ödev yapıyorum kız az bekle yorumlayayım 🤤
- +1 yıl
Tamam o zaman bekliyorum cok pis meraklar içindeyim cunku kolay gelsin😂
- +1 yıl
Evvet geldik zurnanın zort dediği yere saatler 01:56'yı göstere dursun biz yorumumuza geçelim
İkizler var ya ah o ikizler ne yere bakan yürek yakanlardır. Çevredeki erkekler tarafından hep ilgi görürler o çuval giyse bile tanrıça misali görülür. Aslında saf ama başkalarının aklına çok uyup farklı düşüncelere hemen kanıyor. O yedi kocalı Hürmüz'ün bu hayattaki versiyonu. O bıraksa bile erkekler onun peşini bırakmıyor. Birine sadık kalmak istiyor ama faaliyete dökemiyor. Kankasi şu bu boldur. Aklına koyduğu her şeyi yapar azimlidir. Çok güzel ev kızıdırlar ellerinden her iş gelir. Okul hayatlarında da sözele yatkındırlar. Öğretmenlik onlar için biçilmiş kaftan ama ne meslek istediklerine karar veremezler. Acil tıp teknisyeni ve polislikte çok cazip gelir. Olursa bir tane dost olsun isterler, benci duyguları çok yüksektir. Hep ben en iyisi olayım kafasındalardır. Zaten bir şeyler kaybedersen hep bu huyun yüzünden kaybedersin. - +1 yıl
Aay eksiksiz tam anlamiyla beni cok guzel anlatmissin👏
+1 yıl4 mayıs Boğa
19 Yorumla- +1 yıl
@merkürkedisi
Hayde coronadan sonra gidin bir çay için siz çok iyi anlaşıyorsunuz jkjkjk - +1 yıl
@merkürkedisi0
- +1 yıl
boğalar daha çok akreplerle daha çok anlaşıyor.
- +1 yıl
Aslında tam tersi arasının kötü oldukları akrep
- +1 yıl
ben istisna boğa :)
- +1 yıl
Hmm olabilir, bizim aramızda nötr
- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
Ben de yay burcuyum boğa ve yay ne iyi ne kötü birbirlerine nötrler falan inanma falsız kalma işte
- +1 yıl
astrlojiyi severm :)
🎏 balık
114 Yorumla- +1 yıl
Dışarıdan sert görünüp içten çok duygusallardır balık burçları. Herşeyi kafalarına takarlar ama neyi taktığını bilmez. Umursamaz bir havan var ama aslında çok nazik ve nezaket sahibisin. Hislerine çok yenik düştüğün için bu zamana kadar birçok darbe almış olman muhtemel. Diğer burçlara göre daha zorsunuz ve sizi anlamak analiz etmek her yiğidin harcı değil. Olumsuz özellik olarakta kendine acımayı bırak.
- +1 yıl
Sen dur ben bugünler için varım 😎😎🤫
- +1 yıl
Söz konusu aşk olunca oldukça çekingen tavırlar sergiliyorsun ve buda seni hemcinslerinle olan rekabetinde bir adım geriye atıyor. Kırılgan bir yağın olduğu için çok çabuk düşüncelerin değişir bu yüzden aradığın kadını bulamıyorsun. Ne istediğini sende bilmiyorsun ama bildiğini sanıyorsun. Romantik ve ince fikirlisin ve kadınlara karşı nazik oluşun ilgi çeker. Konuşman güzel ve iyi sohbet etmen karşıdan çapkın izlenimi veriyor olabilir. Senin için aşk yemek yemek şu içmek gibidir. O olmazsa olmaz. Herşeyi aşkla başarırsın.
- +1 yıl
Bana Müneccime derler 😎
- +1 yıl
Sor sor ben artık sitenin Güzin ablasıyım çıkın çıkın gelin jkjkjk
- +1 yıl
Dur sana çok geniş bir zaman dilimi ayıracağım. Beklemede kalıyore.😉
- +1 yıl
Dm kullanmıyorum delekanlı 😏
Yengeç
13 Yorumla- +1 yıl
Sakin ve dengeli yapıları onları bulundukları ortamın en sevilen kişisi haline getirir. Duygularını çok derinde yaşadıkları için gizemli bir tablo profili ortaya çıkar. Sevilen ve aranılan insanlardansınız. Bulunduğunuz her ortama ayak uydurursunuz şikâyet etmezsiniz ve şikayet edenlerden de hoşlanmazsınız. Aile kavramı çok fazladır. İyi bir baba ve iyi bir eş olabilir. Her daim korumacılardır. Alıngan oldukları için de kırıldıkları zaman çevrelerine çok çabuk kapı kapatabilirler. Çevresine her daim faydası dokunmak istediği için de çoğu kez yanlış bir şekilde kullanılırlar, saflığa meyillidirler. Espritüel bir yanları vardır ama istediğine gösterir, laf cambazlığını güzel yapar. Düz mantık insanıdır alengirli işleri sevmez. Ağır abidir olgun ve sert görünür ama içten öyle değildir. Kıskançlık onun göbek adıdır ve genelde uzun boylu kaslı kara kaş kara göz delikanlı olurlar. Onlarda kızların en ilgi çekici bulduğu sakallarıdır.
- +1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. Koç umarim gommezsin
11 Yorumla- +1 yıl
Bekle beni 😈😈👊🤫
Söyle bakalım
140 Yorumla- +1 yıl
Şş sıranı bekle genco jkjkjk ben sana iyi anlaştığın bir tane eşleyeceğim no problem
- +1 yıl
Genco sen 8 aylık mısın bir bekle bu kızcağızın 10 kolu mu var hee 🤫🤫
- +1 yıl
Omon tonrom kıskanç bir kova 😱
Şş tamam şimdi sakin ol ve o elindeki kovayı yavaşça yere bırahh - +1 yıl
Zeki ve akıllı kişilerdir. Anlaşılması zor bir insansın çünkü çok karışık düşünürsün. Herkesten farklı düşündüğün için tüm insanlıkla aranda bir perde var. Herkeşler seni o perdenin arkasından izler. Çevrende beğenilirsin. Her olaya bir çözümün var, pratik zekasın. Bir olay esnasında soğuk kanlılığını koruyup olayı direk kestirmeden çözersin. Oyuncu yeteneklerin çok gelişmiş, isteyince iyi rol yağıyorsun. Öğrenme labiliyetin yüksek, çok çabuk kapıyorsun. Hayatı sorgulama ve kimlik bunalımı dönemlerin oluyor. Dışarıdan sert görünsende aslında eğlenceli birisin. Rahatına çok düşkünsün, hele uyku. Elektronik alet edevat çok meraklısın.
- +1 yıl
Teşekkürler şoo kapıdan genç. İster çiçek, ister çelenk. Ne olursa olsun yine getir.
- +1 yıl
İşte aradığım beyin.👏👏👏👏
Getir getir kolonyada isterim - +1 yıl
Yav ne getiriyorsan getir olomm fazla mal göz çıkarmaz
- +1 yıl
Gardaş dedik bağrımıza bastıkk püüü
Haaa
Pppp
Şiiiuuu
Al sana bombe - +1 yıl
Şş gözüm görmesin seni derhal terk et borayı
- +1 yıl
Heee dur tamam ben virüs getiricen sandım 😂😂
- +1 yıl
Kötüsün sen kötüsün kötüsün jkjkjk
- +1 yıl
Tamam hade git uyu kardişim 😴😴
- +1 yıl
Oradan bakınca uyku perisine mi benziyorum 🤨
- +1 yıl
Yani peri olduğum doğru ama 😎
- +1 yıl
Şş dalga deniz de olur delekanlı 🤫👊
- +1 yıl
Tamam sus.🤫
- +1 yıl
Ben senin büyüğünüm taam mı küçüklüğünü bileceksin su küçüğün söz büyüğün 🤫🤨😎😏😉
- +1 yıl
Ayy yıldum da 🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılOğlak benim burcum yükselen akrep
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoğa. Söyle
17 Yorumla- +1 yıl
Söyler misin dersen olabiler 😏
- +1 yıl
tamam yaz 😄
- +1 yıl
Ayy bu boğalarr var ya insanı illAllah ettirir. Senden inatçısı keçi. Çok sıcakkanlı ve arkadaş canlısısın. Her ortamda sevilirsin ve her ortama ayak uydurursun. Çocukla çocuk dedeyle dede. Sana dokunmayan yılan nin yıl yaşasın, dokunan ise cevizli helvasını kavursun. Boynuzlarınla bir sağ bir sol kroşe en sonunda düşmanını nakavt edersin. Dışarıdan çok sakin relaxs ama içinde ne fırtınalar kopuyor. Her işe elinin yatkınlığı var. Soğukkanlı olmak senin ikinci kimliğin gibi. Çok azimlisin, senin elinden bir kaçan bir de uçan kurtulur. Kıskançlık ve oburluk kötü özelliklerin. Birde herkesi kendin gibi sanıyorsun, saf olma olomm bu kadar. Fiziksel olarak çekicisindir ve Allah'ın bu lütfunu kullanmaktan çekinmezsin. Çocukluktan bu yana aşırı ilgiye ihtiyaç duyarlar bu yüzden karşı cinse bağlılığın sıkıdır. Bakımlı olmak senin için hayat biçimi ve her daim özen gösterirsin diş görünüşüne. Çok fazla konuşuyorsun bunu da ekleyelim. Hayde Bukalemun kaçar. 🤫
- +1 yıl
Bu siteye takılana kadar burçlara hiç inanmazdım ama gördümki neredeyse bire bir yansıtıyor. Yazdıklarının arasında oburluk dışında hepsi doğru
- +1 yıl
Dıtt yanlış cevap. Seni görene kadar burçlara inanmazdım diyecektin.😎😏
- +1 yıl
Senin yorumunu gördükten sonra burçlara inanmaya başladım 😄
- +1 yıl
Ah canım kendim.🤤
Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Koç burcu ;)
22 Yorumla- +1 yıl
Oldukça çekici, etkileyici ve otoriterlerdir. Aklına birşey koydu mu hemen yapar ve onun elinden bir uçan bir kaçan kurtulur. Karşı tarafı avlaması gereken bir av misali görür.(Vecdansız) Seninle ilişki yaşamak öyle her baba yiğidin harcı değil, çünküm çok değişkensin. Karşı cins heran herşeye hazırlıklı olmalı. Heyecanı seversin. Tek olmaktan hoşlandığın için senin yanında olacak kızın yatıp kalkıp şükretmesi lazım. Benliğinin derinliklerinde sadakatli bir kadına ihtiyacı vardır ama bunu günyüzüne çıkarmaz. Kıskançlık seni sen yapan özellik. Her daim karşı taraftan sevgi beklersin, azla yetinemezsin. Gururlu ve kırıldığı zaman hiçbirşey eskisi gibi olmâz. Sürekli övgü ve takdir edilmek onun hoşuna gider.
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan
12 Yorumla- +1 yıl
Tüm burçlar arasında en değişken burç diyebiliriz çünkü kişiye göre özellikleri de farklılaşıyor. Genelde uzun boylu, açık renk salıdır ve gözleri bir şahin keskinliğinde iyi görür. Önderlik ruhunda vardır ve koordine etmeyi çok iyi bilir. Tabi bu bazen abartılıp başkalarının hayatlarınıda düzenleme isteği uyandırır ve buda kibire yol açar. Sizi tanımlayan sözcük 'Yönetirim' dir. Yaşantınızda her daim odak noktası olmak istersiniz ve bunu başarıyprsunuzda. Haliyeti ruhiyeniz çok değişik atmosferlere bürünsede yine de her daim pozitif olmaya çalışıyorsunuz. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü ve yardımsever olarak çok sevimli gözükürsünüz. Size karşı hatalı davranılsa bile olgun bir şekilde cevap verirsiniz. Fakat sabrınız taştığında ve zıvanadan çıktığınızda dürüstlük ve mertlik duygunuzu kaybetmeden sert bir şekilde tavır takınıp cevap verirsiniz. Zor günlerinizde şans hep sizin yanınızdır ama görürsünüz ama görmezsiniz. Diş görünüşe çok önem verdiğiniz için her daim bakımlısınızdır ve kadınlar en çok saçlarınızı sever. Her kitleye hitap edebilir ve kendi topluluğınuzu kurabilirsiniz. Fiziksel çekiciliğinizin farkında oluşunuz siz daha gururlu ve ben merkezci yapar.
12 temuz yengec oluyor demi
10 Yorumla
+1 yılAkreeeeppp 😀
112 Yorumla- +1 yıl
Çok kıskanç ve alfa olurlar akrep erkeği. Hafızan kuvvetli ve her olaya mantıksal yaklaşırsın. Erkeklerle baş etmek zorken seninle baş etmek deveye hendek atlatmaktan daha zordur. Çoğu kadını kendine aşık edebilme potansiyelin var çünkü gizemli bir auraya sahipsin ama bunu kullanmayı bilmiyorsun. Hadi beleşe bu kadar anca. Jkjkjj
- +1 yıl
Çok thank you 😀 ama o potansiyel var bende orası yanlış oldu 😂
- +1 yıl
Kullanabiliyorum yani
- +1 yıl
Bende yanlış olmâz delekanlı sen dediğimi dinle burada Güzin abla konuşuyor jkjkjk
- +1 yıl
Hahaha harikasın ya güzin ablacım tamam 😂
- +1 yıl
Bilmediğim bir şey söyle.😎🤫
- +1 yıl
Bilmediğin tek şey bilinmezlik bilineninin bilinmemesi kuramı 😂😂😂
- +1 yıl
404 not found.🤐
- +1 yıl
Hahhaa 😂😂 eror verdin sanırım
- +1 yıl
Ayrıca herkese birini etiketlemişsin bana niye yokm😂 anlaşabileceğim burçta bir bağyan yok mu ya 😀
- +1 yıl
Dur daha ona vakit gelmedi 🤫
- +1 yıl
Peki efenim 😀
Kovayım. Açıklar mısın?
10 Yorumla
+1 yıl2 kasım akrep🙂
20 Yorumla
+1 yılOğlak çiçeğimm
20 Yorumla15 Haziran ikizler
12 Yorumla- +1 yıl
İkizler burcu erkeği Balık erkeklerinden sonra ki en duygusal erkek sınıflandırmasına girebilir ama her şeyi içinde yaşar dışarı da hareketleriyle vurur. İkizler saman alevi gibidir aniden parlayıp aniden dönebilir ve o anda kalp kırmaya çok meyillidir. Lâkin sakinleştiklerinde çok pişman olurlar ve karşıdkainin gönlünü almak için hiç bir şey yok muş gibi davranıp konuşma çabası içine girerler. İkizler erkeği çok sahiplenicidir ve kıskançlık çıtası oldukça yüksektir. Sayısal zekası daha çok gelişmiş olup her şeye yeteneği vardır. Bir taraftan algoritma çizerken bir taraftan resim çizebilir, el becerileri gelişmiştir. Genellikle solak olurlar ve saflardır. Aşk konusunda geri planda kalırlar çünkü kasın ruhuna nasıl hitap edeceklerini bilmezler, ağaçtan dönme kütüklerdir ve tek şansları onları sevecek bir çevresinin olması. Her ortama ayak uydurur ve çok çabuk arkadaşlık kurar. Tişört vazgeçilmezleri arasındadır. Yemek konusunda çok seçicidir Allah şimdiden eşinin yardımcısı olsun.
+1 yılterazi , kimim ben
13 Yorumla- +1 yıl
daha çözemedin galiba
- +1 yıl
Anca ya benim mükemmelliğimin de bir sınırı vat
- +1 yıl
haklısın, bayağı bir merak ettim ama
+1 yılBoğa burcuyum..
20 YorumlaBaşak
16 Yorumla- +1 yıl
_ynbznd_
- +1 yıl
-ynbznd-
- +1 yıl
__ynbznd__
- +1 yıl
Olmuyordu 😂
- +1 yıl
Amann ben diyorum niye yapamıyorum 😑 Unutmuşum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOğlak.
10 Yorumla Teraziyim.
10 Yorumla
+1 yılOğlak
10 YorumlaTeraziiii
10 Yorumla
+1 yılBalık burcuyum
119 Yorumla- +1 yıl
@PiLLy_Bhebek
- +1 yıl
Hellööö bebek 🖐️😄
- +1 yıl
Hi optimus, pp ne amin dedim😄
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek Allah kabul etsin😄
- +1 yıl
Nikah şahidiniz ben olurum tamam yeter çok ısrar ettiniz ama 😏
- +1 yıl
Çeyrek altını unutma 😄
- +1 yıl
@Sessizbukalemun
Babam beni kimseye vermiyor 😄 - +1 yıl
Gram da anlaşalım 🤨
- +1 yıl
Yaaa babaya bak beee
Beni de evlatlık alınsanıza
🤤🤤 - +1 yıl
@PiLLy_BheBek kaçırırım 😄
- +1 yıl
Gram da olur tamam 😄
- +1 yıl
@Sessizbukalemun Olmaz bende babamı kimseyle paylaşamam😐
- +1 yıl
@Optimus_Prime_ kriminal polisinden kaçamayız 😂
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek korkuttu 😄
- +1 yıl
Tamam abin varda onu paylaşalım çokzell yenge olurum ha benden iyisi Melek 😎😎😎🤤🤤🤤😇😇
- +1 yıl
Tolgacım var 21 yaşında , sınıf öğretmenliği okuyor ve jook yakışıklı
ama onuda vermem hepsi benim vermem işte git😐😂😂 - +1 yıl
Bende Tarih okuyorum çok uyumlu olurduk ama güççükmüş yaa 😑 Amann ne kadanda sahiplenen bir kızçe
All al hepisi senin olsun - +1 yıl
Bizim evde karantina ben doğduğumda başladı kimse bir yere gidemez izin vermem😂
Hoş sohbetti😚 keyifli paylaşımlar🌺 - +1 yıl
Teşekkürler yine bekleriz efenim 😘 Bir sonra ki sorular da sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bu biraz nikah davetiyesi yazısı gibi oldu ama neyse jkjkjk
Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. Akrep🤟🏻
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. aslanım
10 YorumlaYengeç
10 YorumlaBaşak
10 Yorumla
+1 yılYay burcuyum 😊
10 Yorumla
+1 yılterazi
10 Yorumla
+1 yılIkizler:)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yengeç
10 YorumlaAkrep burcuyum😊