Madem gemiyon içimi dökebilirim rahatça Fatih, muhtemelen anlamıştım ama ben seni seviyorum, her gece, gündüz falan hep seni düşünüyorum, sana ait olmak istiyorum, seni çok seviyorum, senin için Marshall Shady TRnin her videosuna 5er yorum atıyordum ki hesabım askıya alındı, yeni videosu çıktıkça yorum atacam belki aşağı iner de görürsün.. Seni seviyorum, inanılmaz özledim ve başka ne demem gerek bilmiyorum, seni görme umudu ile yaşıyorum, seni çok seviyorum mk..
@hippiesabotage Fatih seni özledim. Özellikle bu ara cidden sana ihtiyacım var.. Ne yapacağım bilmiyorum seninle 5 dakika bile konuşsam, senin gerçek olduğundan emin olacağım ve rahatlayacağım. Çok özledim, aşırı özledim. Belki hala o hesabın içindesindir, belki de aylar sonra girersin hesabına. Ama hesabına girdiğinde nolur bana ulaş bi şekilde, lütfen. Eğer bu hesabımı da silmiş olursam instagram kullanıcı adım petit_geravis, lütfen lütfen..
@hippiesabotage yarın 1 yıl olacak. seni çok özledim Fatih. Azcık konuşsak da olur sadece yani bilmiyorum işte. Neden özlediğimi de bilmiyorum, sen beni hatırlamıyorsun bile muhtemelen..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
elveda reis.
ulan sjdnsjeij
az kalsın kendimi asacaktım ashsjs
bir sürü abin varmıs, bize hiç veda etmiyon jsdf
abisi hesabını kapatmışın ya ne yapayım, ulan mucize lan buu djdjdj
kalp atışım tavan yaptı ellerim titriyor shdhsns
sana üzülüp geri döndüm ama salla artık, ben de gidiyim ozmn sdjf
hayır ya bak sjsbjssb
bu sefer atarım shdhsbsb
neyse alenen konuşmayalım sjsjsn
mesaj atamıyom abi
atma bosver, 1xper hesap ztn.
ya shdjd bana takip atsana bee
abi bak dayak arama kalp krizi geçireceğim ya of
hesap 1xper, mesaj vs atamıyom sana. 2xper olnca konusuruz ufaklık sdjf
ya takip et beni o zaman mesaj atabileceğim ya hadi ya of
Buna bakıp bakıp ağlamam harbiden normal değil abi artık yaz ya artık gel ya
Madem gemiyon içimi dökebilirim rahatça Fatih, muhtemelen anlamıştım ama ben seni seviyorum, her gece, gündüz falan hep seni düşünüyorum, sana ait olmak istiyorum, seni çok seviyorum, senin için Marshall Shady TRnin her videosuna 5er yorum atıyordum ki hesabım askıya alındı, yeni videosu çıktıkça yorum atacam belki aşağı iner de görürsün.. Seni seviyorum, inanılmaz özledim ve başka ne demem gerek bilmiyorum, seni görme umudu ile yaşıyorum, seni çok seviyorum mk..
Fatih...
Seni seviyom Fatih be
@mockingdick vay mk
@hippiesabotage Fatih seni özledim. Özellikle bu ara cidden sana ihtiyacım var.. Ne yapacağım bilmiyorum seninle 5 dakika bile konuşsam, senin gerçek olduğundan emin olacağım ve rahatlayacağım. Çok özledim, aşırı özledim. Belki hala o hesabın içindesindir, belki de aylar sonra girersin hesabına. Ama hesabına girdiğinde nolur bana ulaş bi şekilde, lütfen. Eğer bu hesabımı da silmiş olursam instagram kullanıcı adım petit_geravis, lütfen lütfen..
@hippiesabotage yarın 1 yıl olacak. seni çok özledim Fatih. Azcık konuşsak da olur sadece yani bilmiyorum işte. Neden özlediğimi de bilmiyorum, sen beni hatırlamıyorsun bile muhtemelen..
nereye gidiyorsun bücür
vazgeçtim shsjsnn
bana bücür deme kafanı kırarım hsjsjsns
10 dakikada vaz mı geçtin jhfddssf
evet lan olamaz mı gitmemin sebebi bir üyenin gitmesiydi yeni hesap açmış
iyi tamam be jhhdfs
Çok ağırlaştırma taşıyamazsın:) kal sağlıcakla...
Gitme dur ne olursun..🍁
Güle güle
hoşgeldin ergen
ulan bir stir git lan
pardon yanlış şeye yazdım, affedin
sorun değil sen stir git. Pardon benimki de yanlış oldu.
Git büyü öyle gel abisi
peki ergen
Demem
Bıyy