Kişilik & Karakter Pis boğaz kimlere denir? Vaveylaaaaa41 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Her yemeğin yeme adabı var bence bu kurala uymayan arkadaşlara deniyor.Şahsen bende bir pis boğazım.Var mı yanıma yandaş 😄 Pis boğaz kimlere denir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Maidetta Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Çorbaya dürbünle bakmayacaksak, sofra zengin olacaksa yandaş olurum vavili. :)) 1 2 Yorumla Vaveylaaaaa41 +1 yıl Kaşıkla dalacaz ne dürbünü😄 Yorumla Maidetta +1 yıl :)) Yorumla
mastergreeneyes Takip Et Master Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl Bence pisbogaz açlığı biraz yansıyınca yemek yiyemedigi heran kendini kaybeden yemek içinde yapamayacagi şey olmayan kişi.. ben şahsen ölmemek için yerim😇 1 0 Yorumla
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Yok babacim 102 kilodan 88e düştüm hedefim 78 brn almayayım sagol 1 0 Yorumla
Kaptanbeyamca Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 32% +1 yıl Salatanın suyuna çikolatalı kel banana pis boğaz derim ben. 1 1 Yorumla Kaptanbeyamca +1 yıl Pardon kel değil kek olacaktı o :) Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Herseyi yiyebilme kapasitesine sahibim. sushiden gir sirdan cik o derece ulusal 1 0 Yorumla
Sercan3407 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl 😂 Pis boğaz olamıyorum ya. Belki de oluyorum çok kararsız kaldım. 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok fazla yemek yiyene diye biliyorum 1 0 Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Bence herşeyi yiyen , pis yiyen insanlara denilir. 1 0 Yorumla
Esesemre26 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Her şeyin fazlası zararlı fazla yemem azda yemem 1 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sürekli yiyenlere 1 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Pislik yaratıklara 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çorbaya dürbünle bakmayacaksak, sofra zengin olacaksa yandaş olurum vavili. :))
Kaşıkla dalacaz ne dürbünü😄
:))
Bence pisbogaz açlığı biraz yansıyınca yemek yiyemedigi heran kendini kaybeden yemek içinde yapamayacagi şey olmayan kişi.. ben şahsen ölmemek için yerim😇
Yok babacim 102 kilodan 88e düştüm hedefim 78 brn almayayım sagol
Salatanın suyuna çikolatalı kel banana pis boğaz derim ben.
Pardon kel değil kek olacaktı o :)
Herseyi yiyebilme kapasitesine sahibim. sushiden gir sirdan cik o derece ulusal
😂 Pis boğaz olamıyorum ya. Belki de oluyorum çok kararsız kaldım.
Her şeyi yiyen insanlara denir galiba.
Çok fazla yemek yiyene diye biliyorum
Bence herşeyi yiyen , pis yiyen insanlara denilir.
Doymak bilmeyen, her boku yiyene
Ben pırasa hariç ne versen yerim 😂😂
Önüne gelen herşeyi yiyene
Her şeyin fazlası zararlı fazla yemem azda yemem
Ben 😃 ayrım yok ,
Bana.
Sürekli yiyenlere
Pislik yaratıklara
İste o benim
Bana.
Ya çok yemem
Cok yeyenlere denir