Aşk İlişkileri Seni seviyorum ile seni severim arasindaki fark? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana “severim seni” diyor bazen “sevecem” seni sizce neden seni seviyorum demek yerine o kelimeleri kullanıyor? Güncellemeler+1 yıl Erkek değil hemcinsim bir abla diyelim değer verdiğim bir abla Seni seviyorum ile seni severim arasindaki fark? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Seni seviyorum karşı cinse aşk sevgi itirafı seni severimde herhangi bir insana dostane sevgi itirafı 2 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Sana yürüyor yavaş yavaş işte sevgili olma aşamasında siniz sanırım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir kadın o oğlunu seviyorum ama onun haberi yok Yorumla Soran +1 yıl Gelin adayı gözüyle falan mi bakıyor Yorumla Bladeruner +1 yıl Bir kadın için her bekar kız gelin adayıdır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni seviyorum = Aşk, duygu anlamındaSeni severim = Tamamıyla küfür amaçlı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sansürlü küfür işte Yorumla
Disosyatif Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl biri şimdiki zaman biri gelicek teki zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi bir şey mi bu Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Birinde seviyor diğerinde belki sever 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle der ki? Yorumla
psikopats Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Hoş değil bence severim ya da sevecem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seni seviyorum karşı cinse aşk sevgi itirafı seni severimde herhangi bir insana dostane sevgi itirafı
Sana yürüyor yavaş yavaş işte sevgili olma aşamasında siniz sanırım
Bir kadın o oğlunu seviyorum ama onun haberi yok
Gelin adayı gözüyle falan mi bakıyor
Bir kadın için her bekar kız gelin adayıdır
Seni seviyorum = Aşk, duygu anlamında
Seni severim = Tamamıyla küfür amaçlı
Ne yani
Sansürlü küfür işte
biri şimdiki zaman biri gelicek teki zaman
İyi bir şey mi bu
Birinde seviyor diğerinde belki sever
Niye öyle der ki?
Hoş değil bence severim ya da sevecem
İster sev ister sevme deseydin
Aptal birisiyle konusuyor olabilirsin
Seni seviyorum sevgilim, seni severim arkadaşım.
Yürümeye başlamis ufaktan
diller değişik sdlksd
Seni sevmeyi denicem diyo neyi anlamadin
Belki sadece kürttür