Yaşadığın hayatı göz önüne alırsan hayattan sen mi alacaklı çıkarsın, hayat mı senden alacaklı çıkar?Yaşadığım hayatı göz önüne alırsam çok iyi ve güzel bir hayat yaşadım. Hala hayattan alacaklıyım ve yaşamam gereken, hissetmem gereken duygular var henüz tamamlamadım. Daha önümde yapmam gerekenler ve görmem gerekenler var. Rabbim bana ne kadar ömür biçmiş ise o zaman umarım o eksiklerde sığar. Günaydın 💙💙
Hayat mı senden alacaklı, sen mi hayattan alacaklısın?
Hayat, insanların yaşamlarından oluşan koca döngünün evrene yansıması gibidir. Hayattan alacağım var desem insanların yaşamlarına ortak olurum. Hayata vereceğim var desem insanları hayatıma ortak etmiş olurum.. O halde hayat paylaşmakla güzeldir diyerek T. operatörü sloganını bırakayım şuraya..
Hayatı verene karşı alacaklı değil ancak borçlu olabiliriz. Bizi Bu kadar nimetlerle Donatmış, hiç bir şeyi atlamamış. Senden ücret dahi istememiş. Birisi basit iyilik yaptığında bile eziliyoruz, bize sayısız nimetleri ile kulunu koruyup kollayan yaratıcımıza ne Kadar teşekkür etsek azdır. Bizler tembeliz, nankörüz. Şu dünya misafir hanesinde, misafirliğin hakkını maalesef veremiyoruz.
Bir şey demek istemiyorum çünkü kimse hayatından memnun değil. Halbuki sağlık sorunuyla uğraşan insanlar bu hayattaki en zor hayata sahip kişiler bence. En azından fizyolojik ihtiyaçların getirdiği zorumluluklarım tam
Tabiki ben alacaklıyım !!! istemsizce geldiğim dünyada hayat diye bir borçlanmanın içinde bir nebze olsun mutlu olmak için ömrümün en az 3/2 sinde saçma sapan kaygılar ile mücadele edip duruyorum
Alacaklarımı tahsil ederse kimseye zırnık kalmaz güzel insan alacağım çoktur.. belki başka alacağı olan da var tabi ama ben yükümden hiç göremedim başkasını..