Çapkın olmak iyi mi kötü mü
bilmiyorum
Itiraf ediyorum Çapkınımmm
bilmiyorum
Itiraf ediyorum Çapkınımmm
Bir bayan olarak ilginç.Halk dilinde klasik olarak farklı bir şekilde anılırsın.Bi arkadaşda yazmış maalesef.Kendisi kınıyorum.Herkesin kişiliği, karakteri kendisinedir.Bu yüzden saygı duymalı ve o şekilde kabul etmeliyiz.Çapkınlık bir yere kadar.Hayatının sonuna kadar çapkın olmanın hem sana hem de başkalarına faydası olmaz.Neden dersen eninde sonunda başına dert olur.Büyük bela alırsın benden demesi :D
Örnek 1 karşında duruyor.Bu yüzden hayatını nasıl istiyorsan öyle yaşa, ama dozunda yaşa ki sonradan gelip patlamasın sana :D
haram olduğunu bildiği halde Faizsiz işi olmayan bir adamın belki rahatlatıcı bir fetva alırım ümidiyle hocaya faiz haram mıdır? sorusunu sormak gibi senn sorun.
Aşağıda gizliden kelimleri çevirip evirip kitaplarına uyduran üyeler kendi sevyelerini gösteriyorlar.Çapkınlık erkeklere mahsuzdur.Kadınların çapkınına erkekler değişik sözler üretirler.O üretenler kendileri o sözlerin sahibidir.Benim için çapkınlık güzel bir özellik değildir.Gözünün dışarıda olduğunu gösterir.
biri varsa hayatımda başkası aklımın ucundan geçmez bile erkek içinde kadın içinde kötü birşey çapkınlık tabi allah muhafaza
Aldatmak farklı
Cevap
14Cevap
Erkekler yapınca çapkın kızlar yapınca orotpu. Günah günah diyorsunuz ama sanki bir tek kadına günah gelip burada vaaz vermeyin lütfen
Erkegi karizmatik yapabilir kadina hiç yakismaz afedersin fahise lakabi bile takabilirler sana dikkat et çok sakincali.
bence şöyle kandırmadıktan sonra iyi ama kandırmak varsa yani sevgilin varken ve sana ciddi anlamda bağlıyken çapkınlık yapmak kötü benim fikrim :)
Kadının çapkınına orosto derler kanks :) erkegın capkınınada ne derler bılemedım ama bısı derler kanks :)
iyi yi kötü yü insanın kendi vicdanı belirler.
yorum yapmıyorum o yüzden.
Keşke böyle sormasaydın yanlış anlaşılırsın.
Sana çapkın değil uruzbu derler
Ben kendime ne diyorsam oyum
Kötü, çok kadın hiç kadındır.
kadınında çapkınını ilk defa duydum
süt dilimi gibi bişey oluyor sanırım
iğrenç.kişiliksizlik belirtisi
Evleneceksen kötü bekar kalacaksın hep iyi
kötü bence :)
bayan capkın :)
ne diyeceğimi bilemedim şimdi :S
Çapkınlık iyi de. Aldatmak kötü.
kötüüü