Kişilik & Karakter Nefsinizi nasıl terbiye ediyorsunuz? MesneviNuriye Takip Et Xper 2 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim nefsim çok terbiyesiz, şöyle ya da böyle terbiye ediyorum diyebilir misiniz? Nasıl baş ediyorsunuz kendinizle Güncellemeler+1 yıl Nefis diyince En ahlaksız boyutunu düşünerek cevaplamayın lütfen. Kendiniz ile nasıl mücadele ediyorsunuz onu yazın. Nefsinizi nasıl terbiye ediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sılasız Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Yaş ilerleyince oluyorda gençken çok zordu ama zoru başardım galiba. Çok pişman olmadan geldim bu yaşıma. Bundan sonrası da allahıma emanet 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nefsini terbiye etttim sanan bir daha düşünsün öyle bişi yok. Nefisle sürekli mücadele bir noktaya kadar idare bastırma 0 0 Yorumla
alemdar_52 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kendimle yalnız kalıp kendi kendime düşünüp konuşarak hshshs. Deli değilim. 0 0 Yorumla
Z_eus Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl soru üye adı uyumsuzluğu :D 0 1 Yorumla MesneviNuriye +1 yıl Risale-i nur Külliyatından Aç oku istersen Yorumla
baythomasanderson Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. zihninimi kontrol ederek 0 0 Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaş ilerleyince oluyorda gençken çok zordu ama zoru başardım galiba. Çok pişman olmadan geldim bu yaşıma. Bundan sonrası da allahıma emanet
Nefsini terbiye etttim sanan bir daha düşünsün öyle bişi yok. Nefisle sürekli mücadele bir noktaya kadar idare bastırma
Kendimle yalnız kalıp kendi kendime düşünüp konuşarak hshshs. Deli değilim.
Kafasına kafasına vuruyorum.
soru üye adı uyumsuzluğu :D
Risale-i nur Külliyatından Aç oku istersen
Bazen evet bazen hayır
Edemiyorum nefsim ne derse yaparım
Kendi haline bıraktım gavuru😂
Terbiye edemiyorum bir turlu
zihninimi kontrol ederek
Gunahlarını dök bize hikaye okuma. Mesneviymiş 😅
benimkide öyle çok pis 😈
Edemiyorum
Etmiyorum