intikamda ve aşkta kadınlar erkeklerden daha barbardır sözüne katılıyor musunuz ben katılıyorum hemde sonuna kadar
Haydi bakalım sizce de öyle mi
Haydi bakalım sizce de öyle mi
Sessiz kalmak her zaman daha can aciticidir. Bi erkek bitti diyorsa peki diyip hayatindan çikilmasi gerek...Emin ol ki o erkek kafasinda bir suru soru isaretiyle tekrar donecektir. Tepkisizligini farkli seylere baglayacaktir ve bitti kelimesini soyledigine pisman olacaktir.
kadınlar haksızlığa bile uğrasalar sonuna kadar sabretmesinide bilirler erkeklerin tahammül edemediği yerde kadınlar edebilirler.ama bardak taştığındada her şeeyi yapabilecek hale geliyorlar işte.
aslinda bu karsi tarafin domınantligina gore degişim gostere bilir gereginden fazla maco bir erkekse zaten kadının ıntıkam alma gibi bir luksu soz konusu olamaz gereginden fazla hanım evladi bir erke ise zaten her ıntıkam ve barbarlık gereginden fazla hissetirir
katılıyorum ama gülmekten, uğraşmam ama uğraşılırsa çok pislik yaparım, kaşınmasın.
Cevap
6Cevap
Kesinlikle katılıyorum. bayanlar barbarlıklarını nezaket ve zerafet kisvesine büründürebiliyorlar. biz erkekler daha kaba görünüyoruz ne yazık ki pek çok durumda. bir söz vardı sağda solda dolaşan, tek tırnağı kırıldığında diğer 9unu kesen bir kız kalbi kırıldığında neler yapabilir bir düşünün diyordu. ki haklı da bence. neler neleeeer...
kısmen ama kadınlar mazoşist bence acıyı seviyorlar verecen sopayı süründürecen ilk çağlardaki gibi saçlarından hemide :D
bu konuda erkekler kızların eline su dökemez kızların baya bi başarılı olduğunu kabul ediyorum bi erkek olarak
Katılmayan ya kadınları tanımıyordur ya da tanımıyordur :d
Konu intikamsa kadınlar sinsidirler. Yüzüne gülerler, arkandan bıçaklarlar.
O yüzden ayrılınca bana ulaşmasına engel olurum :D tel face twitter hepsini değişirim xD
aynen! dalımı kıranın ağacını kökten sökerim..
erkekler de fazlasıyla acımasz olablr.
Kisinin karakterine bagli.
bir kadının şerrinden korkarım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar