Gün aydın...☕ Nasıliz sıkıcı pazar gününde.. Kendin hakkında neyi seviyorsun, insan kendini az ya da çok beğenir.. bazenler bulanmaz hint kumaşı bile sanarız kendimizi.. Aman... ara ara sanalım bu iyi bişey En azından kendi kendimize yeter, överiz
Neden sıkıcı olsun güzelim pazar günü. Çalışan kesim için bayram günü bugün. 😉 Gayet iyiyiz. Kahvaltı keyfi devam ediyor... Keyfime düşüklüğüm mu desem bilemedim, seçemedim çok şey var. Kadınlar günümüz kutlu olsun...😊
Vicdanımı çok seviyorum ve yardımseverliğimi bunun yanı sıra araştırmacı özelliğimi de unutmamam gerek insanlara hangi din dil ırkta olursa olsun saygı duyuşumu seviyorum (bana karışılmadığı müddetçe) 🎈😍🙈😃
Efendi adamım ya merhametliyim :) kimseye en küçük zararım olmadı şükür.. Hayvanlar ile aram çok iyi iletişim süper.. Aktif spor hayatim var.. Görsellik olaylarına girmeyelim sıradan bir adamız iste nacizane.. ;)
aslında insanlar yaptıkları çoğu olumlu şeyi olumsuz birşey olduğunda herşeyi olumsuz gibi gösteriyorlar ben bunu anlamıyorum ve bu iyi şeyleri nötrlüyor
Kimi patavatsız kimi çenesi düşük kimi diline hakim olmaıyırsun desede ben bunu seviyorum kırmadan içimden geldiği gibi düşüncelerimi söylemeyi seviyorum kırmadan incitmeden içimden geleni söylerim patavatsız bennnnnn 👻👻