dar giyinen , dekolteli giyinen hatunlar için ne düşünüyorsunuz?

şimdi insanları giyim kuşamına göre yargılamak buna göre bir fikir yürütmek hem doğru hem yanlış bir şey ama ben açıkcası dar ve dekolteli giyinen hatunlar için çok iyi şeyler düşünmüyorum kusura bakmasınlar :) yani kız öyle daracık bir pantolon giymişki sanki bacaklarını zorla sokmuşlar gibi lan senin kan dolaşımın nasıl oluyor mübarek :) vücudu resmen burdayım gel gel diyor alenen tahrik var abi sonra bakınca baktın oluyorsun :) şunu da söyliyim o dar giyinen dekolteli giyinen orası burası açık hatunlar cinsellik dışında da insanlık olarak da kötü insanlar olduklarını düşünmekteyim , yaralı parmağa bile işemez bunlar bana göre :)
Güncellemeler
+1 yıl
1-böyle giyinen kızlar biz erkeklere güzel görünmek için değil hemcinslerimize güzel görünmek için onları kıskandırmak için giyiniyoruz diyorlar veya vücuduma güveniyorum giyiyorum diyorlar bunlar basit alışıldık ve salak yorumlardır, bunlara artık karnımız tok :)
2-kapalı baş örtülü bazı kadınlar çeşitli ahlaksızlıklar yapmış diye onların arkasına sığınmaya çalışmanız ne kadar korkak olduğunuzu gösterir. yani bak o kapalılar böyle böyle yapıyor ama biz açık saçık giyiniyoruz yapmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
...ma biz açık saçık giyiniyoruz yapmıyoruz mu diyorsunuz buna da şükredin ya kapalı olup da kötü olsaydık mı diyorsunuz nedir anlamış değilim sizi çok komiksiniz :) yanlış belli doğru bellidir başkalarının arkasına sığınmak yanlışınızı örtmez hanımlar :)
dar giyinen , dekolteli giyinen hatunlar için ne düşünüyorsunuz?