Yabancı kızlar Türk erkeklerini seviyor ama Türk kızları, Türk erkeklerini sevmiyor neden?

Arkadaşlar ben İtalyada yaşıyorum yani benim yaşadağım çevredeki İtalyan kızları, Türk erkeklerini çok çekici buluyorlar İtalyan erkeklerinin daha yakışıklı olduğunu ama salak gibi olduklarını ayrıca değer vermediklerini söylüyorlar özelikle son bir kaç yıldır sadece İtalyan değil Avrupanın diğer ülkelerindede Türk erkeklerine ilgi var İtalyan kızları biraz sert erkeklerden hoşlanıyorlar hani yumruğunu masaya vuracak erkeklerde İtalyada bu özelliklere sahip çok az erkek var yani demek istediğim Türk erkekleri tam İtalyan kızlarının istediği tipte biraz taş fırın olsun istiyorlar ayrıca çokta güzeller ama buna karşın Türkiye en azından bu forumda gördüğüm kadarıyla Türk erkekleri beğenilmiyor tipsiz deniliyor ve İtalyan hayranlığı var kız arkadaşlara şunu söyliyeyim İtalyan erkekleri doğru yakışıklı ama sakın televizyonda gördüğünüz mankenler gibi sanmayın buraya geldiğinizde çok ama çok büyük hayal kırıklığı yaşarsınız ilgisizler, çalışmayı fazla sevmiyorlar, rahata alışkınlar ve sadece cinsellikten başka bişey bildikleri yok içlerinde çok azı adam gibi adam ayrıca İtalyan erkeklerininde boy ortalaması 171-172 civarı Türk erkeklerini kesinlikle İtalyan erkekleri ile kıyaslamayın çok fena yanılırsınız kızlar benden size tavsiye benim sevgilim İtalyan ve ben biraz sert olduğum için benle sevgili oldu burada kızlar italyan erkeklerini mal yerine koyuyorlar İtalyan kızları biraz sert ve kendisine daima sadık kalıcak erkekleri istiyorlar biz Türk erkekleri genelde böyle olduğumuz için bize çok büyük ilgi var burada Tipe fazla önem vermeyen millettir İtalya kızlar bakın sadece İtalya değil Avrupanın çoğu ülkesindeki kız milleti böyle düşünüyor zaten Türkiye hızla yabancı göçmen alan bir devlet bir bakmışsınız elinizde hiç erkek kalmamış hepsi yabancı kızlarla elenmiş bu yüzden kesinlikle Türk erkeklerini başka ülkelerin erkekleriyle kıyaslamayın çünkü gerçekten yanılırsınız yabancı erkeklerin Türk erkeklerden hiçbir farkı yok onlarda da maço, barzo, odun var. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün forumda gördüm kız arkadaşın teki İtalyan, İspanyol erkekleri daha yakışıklı diye ona binaen yazma macburiyeti hissettim bazı insanlar gerçek olduğuna inanıyorlar.
Yabancı kızlar Türk erkeklerini seviyor ama Türk kızları, Türk erkeklerini sevmiyor neden?