Şöyle cevap verebilirim bu soruya kendimi en şanslı bulduğum konu yemektir en kısmetli olduğum konu ne canım çekse çok yakın bir zamanda denk gelir yerim o şeyi... ayağıma kadar gelir kısmetim... ama onun dışında şanslı mıyım bilemedim... değilim sanırım mesela gönlüme göre bir iş bulma hayatımı istediğim düzene sokma konusunda hiç şanslı değilim...
Şans bana gülüyor da tüm dişleri dökülmüş vaziyette o yüzden pek bi' itici kendisi. Şakası bir yana 'hayatım boyunca saf sevgi bağlamında' hiçbir yeterlilik hissedemedim. Yaşamımda Tanrı tarafından yediğim en büyük kazık bu olsa gerek sevginin anlamını bilemiyorum varlığına inanmıyorum. Herkesin çıkarına davrandığını düşünüyorum bir şekilde sizinle işi bittiğinde yüzünüze bile bakmayacak kanısında bulunduğunu zannediyorum. Gördüklerim hiç yanıltmıyor şaşmadan doğruluğunun kıyaslamasını yapıyorum. Sevgiden yana yüzüm gülmedi bir kere bile bunu aile sevgisinden tutun da duygusal bağlamdaki aşk ilişkisine kadar götürün bağlayın. İçten gülümsemeyi hiç hissedemedim bu hususta.
İlla bir şanssızlık arayacaksam sağlıktan yana gülmedi diyebilirim çünkü hastalık hastasıyım ve vücut direncim çok düşük ama tabi her şer de bir hayır vardır. Geçen gün abim aradı beni ee corona Türkiye sınırları içerisine girmiş sana bulaşsa hemen ölürsün sabahları tost yemeyi bırak sağlıklı beslen git düzgünce alışveriş yap dolabını doldur diyor. 😂🙈
Çamaşır makinesi konusunda hiç gülmez. Yaklaşık 2 aydır elde yıkıyorum elbiseleri. Yeni makine istedik getirirken sağolsunlar daha ambalaji açılmamis makineyi kırmayı başardılar. Şimdi de bekletiyorlar bizi..
Aşk konusunda çok şansizim ama senin kinin yaninda benim kide sorun mu herseyden once saglik sanada gecmiş olsun umarim kotu bir saglik sorunu degildir
Şans değilde' bir günde hislerimde yanılmayı o kadar özledm ki' lanet olası mantığımın iç güdülerimin beni birgün aldatmasına büyük ihtiyacım var artık' doğruları sezmekten bıktım'
İkili ilişkilerde bahtım kapalı sanırım biri bana büyü yaptı. Hı hıı milletin de işi gücü yok kesin büyü yaptı biri kesin ahaha :D Kendi savımı çürütürüm böyle de böyle :D