Her kız naz yapar her kadın kendini naza çeker diyorlar ancak ben buna inanmıyorum, naz yapmayan açık sözlü bayanda vardır bana göre?

Sayın arkadaşlar bazı bayanlar kendini naza çekiyorlar , naza çektiği zaman erkeğe dediğini yaptırırmış , kendisine daha çok ilgi gösterirmiş ya bunlar vede bu naz dediğimiz aptalca davranış cahil kadınların işi, bilgili bir ailenin kızı kültürlü yetişmiş bayan asla naz yapmaz , ne istiyorsa açık vede net bişekilde söyler , naz yapan bir sevgilin varsa 50 kere hadi dışarı çıkalım dersin 50 kere gitmem der en sonunda giderim der , ee noldu dürüstlük mertlik , müslüman insanın içi dışı bir olması lazım yoksa yanlışmı söyledim, benim kendi görüşüm bu naz yapmak naza çekmek bana göre aptalca , bayanın erkeğe kendini küçültmesidir, bana göre bayansanda erkeksende açık sözlü mert olcaksın, mert olan insanı , ister bayan ister erkek herkez sever, kimse kendini şekilden şekile sokan istemez , bana göre bayan dediğin vakur, kararlı duruşlu , net cevap veren , gizlisi saklısı olmayan , ağırbaşlı olması lazım, neymiş efendim naza çekiyormuş bayanlarda erkek daha çok bağlanıyormuş , sen öyle sanıyorsun arkandada gerizekalı diyordur eminim, bana göre kendini naza çeken kız 5 para etmez kızdır , bir bayan kendini naza çekiyorsa sen yoluna ben yoluna derim, her zaman mert vede kararlı duruşu olan insanı severim bayan ya da erkek olsun , naz yapan
salakları değil , bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Her kız naz yapar her kadın kendini naza çeker diyorlar ancak ben buna inanmıyorum, naz yapmayan açık sözlü bayanda vardır bana göre?