Kendini acıtasyonla ifade eden kişilere bir türlü ısınamadım..

Herkes ile samimiyet kurmaya çalışan insaları sevemedim. Örnek vereyim şirkete yeni bir çalışan alındı. 1 aydır bizimle ben o alındığında izindeydim 2 hafta sonra geldim şirkete baktım bu neyse hoşgeldin tanışma falan baktım diğerleri ile el şakaları ağızı yaya yaya konuşmalar 11li muhabbetler hemen irite oldum çocuğa. Birde iş öğretecekmişim mesafemi her zaman korurum. Diğerlerine davrandığı gibi bana davranamaz.
Bilmiyorum, var işte öyle insanlar. Olmuyor, olmuyor. Bir türlü sıcak bir diyalog kurulmuyor.
Belirgin özelliği olmasa, hatta etrafta çok sevilmesine rağmen..
Kalabalık ortamları sevmiyorum, samimiyetsiz yalaka tavırları sevmiyorum, popüler olmaya çalışan insanları sevmiyorum, ortam yapmak için olduğundan farklı davranan insanları sevmiyorum.
Aynen demagoji yapanlara ayrı bir cinsim artı herşeyi ben bilirim die geçinenlere.
Cevap
61Cevap
Tebrik ederim..
Sevgisel yönde insanlara genel olarak mesafeliyim.
Sagla solla surekli alay eden.. sevdigimden yapiyorum ayağıyla insan icinde rencide eden sonra da hahaha gulen insanlara tahammul edemem.. bir de saga sola emrivaki yapan veya liderlik alfalik adi altinda saga sola emir vermeye calisan zibidilerden uzak dururum. Ve agir bozarim..
Öncelikle yavakalık yapanlar sonrada dışarıya iyilik meleği gibi gözüküp fitne fesat peşinde koşanlar.
Başkalarının sırtından bir yerlere gelen insanlara. Mesela torpil ile. Oldum olası midemi bulandırır bu gibi insanlar. Anlayana.
Egoist, cahil, bencil, iki yüzlü, özenti insanları sevemedim
Surekli playboy gibi takilan. Sozum ona gruba liderlik yapan. Hamo gibi her onune gelene angiran barzolari oldum olasi sevmedim. Hicbir sekilde cevremde de bulunamazlar.
Bu tipleri sevmiyorum, samimiyetsiz sinsilik akiyor
Eksileyenler, insanin yüzünden, mimiklerinden, gülüsünden ne mal oldugu anlasilir, gülüsünde hayir yok
Cahil olupta zeki geçinen boş boş konuşan tiplerle bir türlü yıldızim barışmıyor. Birde negatif bakan insanlar ile
Egoist ve tripli kendi çıkarları için başkalarını harcayan.
Her insanı seviyorum. Ama bazı insanlardan zorunlu olarak uzak kalmam gerekir. Çünkü bazı insanlar adeta diğer insanların fikirlerine saygısızlık etmek için varlar. Bu yüzden o insanları hayatımdan diskalifiye etmek zorundayım.
Göründüğü gibi olmayan, olduğu gibi görünmeyen budalaları
Kibirli hilekar davranışlarında yapmaya çalıştıklarında kötülük sezdiğim sahtekar kişilere
Önyargılı ve karşı tarafı küçük düşürecek hareketler gösteren tipler
Kendini üstün tutmaya çalışan insanları ve kötü insanları ve ikiyüzlü insanları anlayamıyorum
O kadar çok ki, en son "aslında ben insan sevmiyorum, evet" demek zorunda kaldım.
Yalancı, içten pazarlıklı, kıskanç ve kaba insanları.
İkiyüzlü, kendini beğenmiş, fitne ve nifak sokmayı seven insanlardan nefret ederim...
Paragöz
Ağlak
Yalancı
Kahbe
Saygısız
Alkolik
Abaza
Şrefsiz
Saçı karı gibi uzun ibişler
Küpe takan ibişler
Artistler
Yalaka insanları sevmiyorum, bana bile yalakalık yapsa tiksiniyorum
yalakalık yapnları kin tutanları egoistleri sevemedim
İnsanları yargılayan ve tek doğru kendinin sanan insanlar vede saygısızları
Dunya sadece kendisininmis gibi yasayan sadece kendisini dusunen hayvanlara eziyet eden insanlar
Yapmacık ağzını yaya yaya konuşan hemcinslerimi ve elma görünümlü armut erkekleri bir türlü sevemedim.
Bende böyle senin gibi kendini acındıranlara mesala dilencilere veya yalan söyleyenlere bir türlü ısınamadım gitti
Samimiyetsiz egoist iki yüzlü menfaatçi yalaka vb sevemiyorum
Cıvık insanları hiçbir zaman sevemedim.
Sahte ve aşırı agresif sevmem ama yapmacıklarınanlamam. anlaşşamda anlayamam.
Kadına yavşayan; Her türlü partinin yalakalarını; Takım tutar gibi parti tutanları; TORPİL her haltı yapanları..
not: Tecavüzcüler için çoooooooooook daha güzel düşüncelerim var!!. İmkan olursa...
Yemekten sonra sürekli dilini dişine surtup cik cık cok diye ses çikaran tipler
Kendini acındıran, havalı, çok bilmiş, yapmacık olan, egoist olan tipler.
Yalaka, herkesle iyi anlaşan "evet" diyen tipler samimi gelmiyor 👎
Eşini aldatanları cinsellik ugruna kadın erkek fark etmez sadece yakışıklı ve zengin adam arayan kadınları
Ukala bencil şımarık egoist her şeyi kendinin bildiğini sanan , yalancı , iki yüzlü pis insanları sevmiyorum.
herşeye kırılıp küsen insanları sevmiyorum. sinir bozucular bence😑
Yapmacık, geçmiş ini inkâr eden, saygısız insanlari
Şu hani 5 6 kişi geldi işte saldırdı filan hepsini dövdüm oğlum sıkıysa bir daha gelin la dedim diyen erkek tipi ve işte Burda orda tanıdığım var filan ararım hemen diyenler
Yalakaci aşırı şımarık insanları
Şu herşeye maydonoz olanlar yok mu bikasik suda bogulmaliklar tam
Çok atarlı çok boş konuşan hep benim dediğim olacak insanları hiç sevmem
negatif insanları, sürekli sorun üretenleri.
Egoist, bencil ve yalancı olanları
İnsanları kullanan kucumseyen iki yüzlü insanlar
Cimrileri ve kibirlileri
Uyuşuk asalak insanlar
Torpil ve adamcilik yapanlar.
Melek yüzlü şeytanları
Karnından konuşan insanlar.
Tek derdi "aşk" olan tipleri bir türlü sevemedim
Herkese yalakalık yapan tipleri sevemedim. .
İki yüzlü karaktersiz olanlar
Vıcık insanları sevemedim bir türlü.
Bir dediği bir dediğini tutmayan insanları
bencil ve yalancı olanları
Çok bilmiş iddiacı çirkef insanları
Boş muhabbet yapanları
Kendinden başkasını düşünmeyenleri 😒
Geveze ve boş konuşan
Kendini bir bok sanan tipler
Surekli kendini anlatan insanlari :(
Kendini övenleri sevemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?