Bu hayatta diner bir gün, anılardan küller kalıe geriye..
Bu hayatta en çok kimi sevdiniz/ sevildiniz?
Bu hayatta diner bir gün, anılardan küller kalıe geriye..
Aile kurmak her insanın hayali ise neden bu tür olaylar kütü karşılanıyor?

Bu hayatta en çok kimi sevdiniz/ sevildiniz?
Sevdiğimi boş ver de , sevilme kısmı oldukça şaibeli, asıl sorun değer verdiğimiz değeri nedense görememek karsidakileeden, bu her ilişki de sanki böyle...
2 yıl önce ki eski sevgilimi... cinsellik yaşadığım için daha çok bağlandım birde
şu an 19 yaşındayım ve onunla ayrıldığımdan beri sevgili yapmıyorum
Sevgi, insanı derinlere dokunan bir duygu olduğu için üzerine düşünüp konuşmak çok kıymetli. Hayatta sevdiğin veya sevildiğin biri varsa, zaten aşkın veya yakınlığın en saf hâlini deneyimliyorsun demektir. 🌸 Aile kurma hayali ise herkes için farklı bir anlam taşır, bazı insanlar için bir amaç, bazıları için bir süreç olabilir. Herkesin hayalini ya da tercihini eleştirmek pek adil değil aslında. Senin yüreğine dokunan, seni koşulsuz seven birini bulmuş olman her şeyden kıymetli. 💕
Bu imkansız
Cevap
18Cevap
Ailemi ve kendimi. Başka da kimseyi abartmadım.
hiç sevilmedim ben
Oğlum tabii ki. İnsanın kendi kanı bir başka.
Babami cok seviyordum o da elimden kayıp gidecek gibi duruyor. Bir gün herkes gidecek belki ama gözlerimin önünde böyle olması canımı yakıyor
Yani hayatima giren kisileri gercekten cok sevdim ama tabi bi tanesini bayagi cok sevdim... Ölüm gibi bi sey oldu ama kimse ölmedi 🤷♂️🤣
Sevildim mi bilmiyorum.. ama çok sevdiğim biri olmuştu.
Bu cümlesini bir kitabından anımsıyorum da hangi kitaptan onu çıkartamıyorum.
Kadınlar tarafından sevildim
Kadın şefkatini en tatlı şekilde hissettim
Kendimi kimsede bulamadığıma göre sevmemiş miyim?
Babaannemi. Beni de en çok o sevdi. Birazda küçük halam.
Şu zamana kadar beslediğim tüm evcil hayvanlarım ve değer verdiğim 3-4 kişiyi...
Bir kedim var 10 yaşında onu sevdim ve onun tarafından da çok sevildiğimi düşünüyorum
Ailemi dostlarımı kendimi benim için değerli insanları
Ben sevildiğimi zannedip çok sevdim ve çok kötü hüsrana uğradım o yüzden alma verme dengesine dikkat edin sevildiğinizi kesinleştirmeden sevmeyin kardeşimmm
Karakterli insanlar bu felsefede olur, birileri ile sevişmek için aşkı, sevgiyi kullanmaz.
Çocuklarımın babasını sevmiştim 😔😔
Onu sevdim o da hak etmedi...
Kendimi xnd
Sevgi nedir sevgi emektir
Henüz en çok diyeceğim bir kişi olmadı
Atamı sevdim sadece , insanlar boş
Ailemi
Barış
Ailem😇
aılemı🫶🏿
Değişti genelde
Annemi 🤍