🌹Hayatinda birakman gerektiğini bildiğin ancak bir türlü tutunmaktan vazgeçemediğin neler var?

Onu bıraktım çünkü hergün süründürüyordu acı çektiriyordu ve sanki bundan zevk alıyordu. İlişki daha 3 aylıkken bana tokat mı atmadı küfür hakaret mi etmedi suçlamalar kötü muameleler psikolojik şiddet sonra hiçbişey olmamış gibi davranması yanaşması. Bir bir yalanlarının ortaya çıkması bende şok etkisi yarattı çünkü başta böyle değildi ilk günlerden bahsediyorum. Çok ilgili gelip alan imkanları dahilinde herşey sunmaya çalışıyordu ailesiyle bile tanıştrmıştı ki sadece göz boyamak içinmiş. Dilerim beter olur bana yaşattıklarını Allah kat be katını ona yaşatsın. Vicdansız yalancı çıkarcının birine güvenmekle en büyük hatayı yapmışım
Asla dönmicem onun yüzünden hastanelerden çıkamıyorum. Kusuyorum her sabah. Sinir stres sahibi oldum sadece 3 ayda. Tekrar ve tekrar yapardı değil mi?
😔😔
Bırakmak, acıyı bit anlık en derinde hissetmek ve ardından o acıdan kurtulmaktır. Kendisine zarar veren şey, mekan veya kişiyi bırakmayı göze alabilenler en cesur ve akıllı insanlardır.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
3Cevap
bir tek kola var bırakmak istemiyorum
Benim öz dayım kolanın nasıl yapıldığını anlatmıştı bize.
Kola fabrikasında, kolayı yapmak için meyan kökü ile yapılıyormuş. Ama meyan kökünü fareler çok sevdiği için sürekli kökünde gelirmiş. Ne kadar temizleme olsada yavru fareler küçük olduğundan makineden geçen yavru fareler oluyormuş ve dayım o farelerin sesini duyarmış tabii. Ayrıca koladaki asit yemek borusu başta olmak üzere mideyi ciddi anlamda eritebilen bır asit. Şimdi seviyor musun kolayı:)))
O kadar bağımlısı oldum ki onları çok duydum etkilemiyor beni 😊
herşey bırakılabilir
bu akdar çabuk tüketirken!
Sigaradır o :)
Sigarayı bıraktığın gün kendini meşgul etmen sigara içmemek için harika bir yoldur. Meşguliyet zihnini sigara içmekten uzak tutar ve dikkatini sigara isteğinden uzaklaştırır. Aşağıdaki etkinliklerden bazılarını deneyebilirsin:
Egzersiz yapmak.
Yürüyüşe çıkmak.
Sakız çiğnemek.
Ellerinde bir kalem çevirmek ya da tespih çekmek
Bol su içmek.
Derin nefes alıp vererek gevşemek.
Sinemaya gitmek.
Sigara içmeyen arkadaş ve aile fertleriyle zaman geçirmek.
En sevdiğiniz restorana yemeğe gitmek.
Teşekkür ederim..
Bıraktım her şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar