Evden uzaklaşıp sokaklarda yaşamak istiyorum bunun kolay olma durumunu hissediyorum evde artık piskolejik sıkıntılar yaşıyorum sizce sokakta kalmalımıyım.. Lise öğrencisiyim
Denemekten zarar yok parasız pulsuz git iki gece sokakta geçirmeye çalış. Tövbe eder eve gidersin vallaha. birde sokaktaki insanların halini düşün kaçı belkide senin yerinde olmayı isterdi. sadece sıcak bir yatak ve birde bir tas çorba. degerini bil bu günlerinin. zaten merak etme çok kalmadı bir parça ekmeğe muhtaç kalacağız ortalık 56.
Uzun zaman bu konu üzerinde düşündüm uzun uzun bence her insanın kendisine göre düşünceleri farklı olabilir bana tavsiyelerde bulunduğun için saolasın..
Sokakta kalmalı mıyım? Diye sormuşsun. Gerçekten sokakta kalabileceğine inanıyor musun o yaşta? Polis bekçi devriye geziyor reşit olmadığını gördüğünde alıp götürecek zaten seni. Anneni babanı arayacak 1 gece de bekletecek.
Hayalin sokaklarda çürümek mi? Etrafımda çok insan var senin gibi. 12 ayrı suçtan işlem görüyor bir tanesi. Diğerinin babası içerde sokak sokak geziyor yemek bile yiyemiyor milleti gasp ediyor alkol alıyor yaşı belki senden de küçük.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir ikisene daha dayan ergenliği atlat belki bu düşüncen değişir 😄
Ergenlik açısından kendime sorular sordum bu konu ile ilgili ama bence pek erneglik sayılmaz.
Denemekten zarar yok parasız pulsuz git iki gece sokakta geçirmeye çalış. Tövbe eder eve gidersin vallaha. birde sokaktaki insanların halini düşün kaçı belkide senin yerinde olmayı isterdi. sadece sıcak bir yatak ve birde bir tas çorba. degerini bil bu günlerinin. zaten merak etme çok kalmadı bir parça ekmeğe muhtaç kalacağız ortalık 56.
Uzun zaman bu konu üzerinde düşündüm uzun uzun bence her insanın kendisine göre düşünceleri farklı olabilir bana tavsiyelerde bulunduğun için saolasın..
Sende sağol. ama senin hakkında pekte endişe duymuyorum açıkçası dışarda yaşamak hiçte kolay değil. fazla sürmez arkana bile bakmadan evine dönersin 😊
hiç deneme derim hele ki havalar soğukken Müge anlı var bir de işin içine seni bulunca telefona bakarlar pc'ye bakarlar bir sürü iş 😂
Çok kolay sanıyorsunuz o yaşta hayatı, toz pembe mi bari bulutlar? Yazık.
Bak her insanın bakış açısı farklı sana yazık gelebilir ama benim düşüncelerim beni yanıltmaz o yüzden ben kendime güvenirim..
O zaman sorma, 2 gece sokakta yaşa da gör. Aklın başına o zaman gelir.
Ben sadece sizlerden bilgi almak ve bunları toplamak için size bu soruyu sundum
Sokakta kalmalı mıyım? Diye sormuşsun. Gerçekten sokakta kalabileceğine inanıyor musun o yaşta? Polis bekçi devriye geziyor reşit olmadığını gördüğünde alıp götürecek zaten seni. Anneni babanı arayacak 1 gece de bekletecek.
Bizde yakalanmamak için herşey yaparız
Evet cidden düşünüyorum
Hayatı dizilerdeki gibi görüyorsun belli ki acıyorum haline. Küçüksün, hatta çok küçük. Ne halt etmek istiyorsan onu etmekte özgürsün.
Bak yinede bana tavsiye veriyorsun saolsin ama her insanın kendisine göre hayalleri vardır
Hayalin sokaklarda çürümek mi? Etrafımda çok insan var senin gibi. 12 ayrı suçtan işlem görüyor bir tanesi. Diğerinin babası içerde sokak sokak geziyor yemek bile yiyemiyor milleti gasp ediyor alkol alıyor yaşı belki senden de küçük.
Yapma kardeşim bişeylerden kaçarken herşey daha kötü hallolmayacak hiçbir dert yok
Haklısın ama her yeni bir başlangıç insanı değiştire bilir görüşün için saolsın..
Yapma. Escobarin türk veliahtlariyla karsilasirsin sonra.
Hayat insanı nereye götüreceği belli olamaz
sokakta nasıl yaşıcaksın
Kendime kalıcak bir yer belirlerim sonra ihtiyaçlarımı kendi çabalarım ile karşılarım toplumdan destek almadan
okulu bırakıcak mısın yani
Sanırım gidişata göre öyle olucak
yaapma
Yeni sayfa için istenilen herşey yapıla bilir
özelikle kis aylari tatile cikmis gibi hissedersin
Bence hiçte öyle olmaz
Lise kaça gidiyorsun. yardımcı olalım
Lise 3 tekrarim