Konuşup içinden geçenleri paylaşmak yerine, bu kadar zor mu?

Sessiz bir olarak bende şunları söylemek istiyorum üstüne alınma ama bizde sizleri anlamıyoruz cidden anlamıyoruz insanlar sadece bildikleri konularda konuşsa dünya sep sessiz bir yer olur ama insanlar bilmedikleri konularda bile konuşuyor.
İnsanın konuşması zaten bir ihtiyaçtır kimse sessiz kalamaz edebiyen ama bazılarının huyu böyle sessizliği kendine benimsemiş bundan mutlu, konuşmaya çekinenleri demiyorum onlar ayrı bir şey ama gerçekten sadece yerine göre konuşan insanlar gerçekten bana daha yakın geliyor, az konuşan çok düşünen insanların bende farklı bir boyutu vardır.
Ben insanların hep içine kapanık kalacağına inanmıyorum.
Sessiz kalanların sığınacak ve güven duyduğu bir limana günün birin de yanaşacaklarına inanıyorum.
Aslında tek sorun güven, huzur ya da kendini rahat hissedebilmek arayışı için de oldukları içindir.
Ben kendimden misal vereyim, samimiyet ararım ve o enerjiyi alırsam benden rahatı olamaz.
Insanların yaydığı pozitif/negatif enerjilere inanırım.
Bulunduğum ortam beni daraltıyorsa, kişilerin hal ve davranışları bana ters düşüyorsa benden sessizi olamaz, ağzımı bıçak açmaz.
Yani sessiz kalışların sona ermesi için yer/zaman/kişinin ruh hali/güven/samimiyet varsa, içini dökmeye başlar diyorum..
Heyyy maşallah yavrum parmaklarına sağlık 😂
İyi kuzu 😂😘
Köpeğin olsun kuzu😘
Her zaman 😂😘
İçine kapanık insanların derinliklerinde bir siyahlık yatar kendine setten bir duvar koymuştur ki oraya sadece geçmesini istediği kişilere acar sessizliği konuşmamasının sebebide konuşarak onu kimsenin anlamayacagını bilmesidir bu mahcup hallerini kendi de kabul etmez ama susmak zorunda hisseder
Bazen konuşmazsın ama herşeyi anlatırsın bir sessiz harfle,
Hayatınızda sesli harflerede yer vermeniz dileğimle...
Eig icin teşekkürler canem😘
Ne demek yavru 😘😂
Cevap
7Cevap
Anlayacak kimsesi olmayın tek bir cümle fazladır neden anlatsın onlara insanca yaklaşmak gerek hilesiz hurdasız
Ice atan insanlarin cogu psikolojik cokus olarak artis gosteryr bir insan icine atip disina yansitamyrsa ilerde bir psikolojik rahatsizligin nedeni oluyor o yuzdende o kisinin once ruhuna girmeye calisacaksin sonra konusacaksin
Mesafeli, düzgün bir konuşma üslubu ile.
aslında sessizlik en büyük çığlıktır..
Üzerine gidilmemeli
Hoşlanmazlar
bazen insanlar sessiz konuşur.. anlayabilene..
Bende içe kapanık birisiyim
destek olunbize
zor dedem zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?