kendini yakışıklı ve karizmatik zanneden egoist erkek sorunsalı :/
çözülmez annem bu :) her kızı elde edebileceğini zanneden tip. tokatla gördün mü kendine gel de. iki kelimeyi bir araya getirip konuşamaz bir çoğu konuşmak istediğinde ne kadar yüzeysel olduğunu fark edip kahrolursun. yakışıklılığıyla mıknatıs gibi kendine çektiğinden daha hızlı iter seni :)01 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn şekerm doğru tespit :D
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam ben sitenin en yakışıklısı.
Bıyıklarım bile var <302 Yorumla
Soran+1 yılahaha bıyklarına kurban :D
- +1 yıl
Oyşş <3
Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Şöyle yakışıklı bazı insanlar öyle dşünmez..
Ama dediğin gibi havalı olursa..
Evet herşey onun elideymiş gibi davranır..
Halbuki öyle değildir..
Her yakışıklı aynı değildir..
Ondan bazı yakışıklılar kaybediyor kızlar yakışıklılardan korkar..
Beni aldatır diye..01 Yorumla
Soran+1 yılAynen güzel cevap tskler :)
+1 yılYakışıklı erkekler bedeni alır.Ama ruhu asla.Bir bayanın ruhunu kazanmak çok daha farklı meziyetler ister.En önemlisi sanırım SAĞLAM BİR KARAKTER ister.
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.Birde gizli olmasan kim olduğunu merak ettim.
Soran+1 yılrica ederm ben teskkr ederm güzel cevabn için gzli sorms bulundum :) follavladm seni :D
- +1 yıl
Her şey gönlünce , gönlün gibi güzel olsun :)
Soran+1 yılAmin inşallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Yakışıklılık kime göre yakışıklılık? Mesela brad pit'i beğenmeyen milyondan fazla bayan vardır bu onları salak veya brad pit'in yakışıklı olmadıgı anlamına gelmez.He soruya gelicek olursak bir erkegin yakısıklı oldugunu düşünen kızı o erkek kolay etkiler ama önemli olan sonraki evredir.Bu evrede kimyalar uyuşursa birliktelik devam eder yoksa yakısıklı olmanın bir anlamı kalmaz.Mesela ben gelip sana desemki. Merhaba ben 1.85 boylarında kaslı esmer yeşil gözlü çekici bir erkegim.Ama romantizim bana ters iyi konuşamam iyi giyinemem sık duş almam kötü kokarım tepkin ne olurdu?
12 Yorumla
Soran+1 yılBaya uzun bir cevap olmş sonuna gelirsek :D yıkar paklarz yontarz konşturruz sorun yok yani :D
- +1 yıl
Ölene kadar elmayı yıkayarak yiyemessin.Birgün gelir öylesine alırsn ve yersin.O an bügüne kadar sana zarar vermemiş elmanın doğadayken aldıgı bakteresi hastalık vs şeyleride yemiş olursun.Ve o hastalıgı gördügünde bügüne kadar zevkle yedigin elmanın tadı artık kötü gelir sana tatlı ama doğasını değiştirip yedign şeylern dogasıyla karşılastgn zaman pişman olacagına.Ekşi birşeyler ye ama güvenerek hasta olma ihtimalini kaldırarak.
yakışıklıyım farkındayım ama kendimi beğenmişlik asla yapmam çunki bu bana yakışmaz diye düşünüyorum ve her bayana ve bireye saygım ve sevgim dış görünüş ile değil kişilik ile alakalı bir durum olduğu içindirki kendimi üstün veya bir adım önde görmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru tebrk ve teskkr ediyorm :)
'Güzel' kime Göre Güzel, sana göre güzel, bana göre çirkin! güzelllik /yakışıklılık görecelidir ki bu yüzden her malın bir alıcısı olur :) bide fist class tipler vardır onlar her yerde herkese göre güzel/yakışıklıdır istisnasları kenara bırakırsak istediğini diğerlerinden çok daha kolay elde edebilirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklsn güzel cevap tskler :)
Yakışıklı erkekler cevap versin abi bana sorma. Ben kimim ki zaten.
16 Yorumla
Soran+1 yılAhahah kıyamam tipsz misin sen :D
Soran+1 yılSus Tipsiz :D neden çekiniyn aşkolsn :P
Soran+1 yılBide senin nazla mı uğraşcam :D sanki bana bratt pit :D
- +1 yıl
:)) şurada iki dakika bana Angelina olsan ne olurdu? Amanda kimse yakışıklı mı dememiş, nede güzelmiş falanla gayet kendime gelirdim. Önemli olan Brad olmam değil ki hem. Önemli olan soru sahibi olarak çekingen bir üyeye Brad olduğunu hissettirmek.
La ne saçmaladım beee. Ayarım yok kusura bakma :))
+1 yılhayır her kız basit değildir, kaşar olanı etkilmek kolaydır zaten onla olan ilişki istediğini elde edince biter. Ama gerçekten sevdiğim kızı görünüşüm yerine kalbimle etkilemeyi tercih eder ve onu yaparım. her kızı elde edemezsin. Bazı kızlar aşk ister, emek ister, yürek ister :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle tskleer güzel cevap :)
- +1 yıl
rica ederim bu bir gerçek :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi yakışıklımıyım değil miyim bilinmez ama benim durumum karışık.Mesela bir kızdan hoşlandım böyle baya şansıma kızda benden hoşlandı.Onunla tanışıp konuşamam , utanırım.Ama giderim böyle tanımadığım başka bir kızla çok rahat konuşurum , tanışırım.O yüzden hiç ciddi ilişkim olmuyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendine güven bu önemli bak kzlar ilk adımı erkkten bekler bir şeklde iletişime geçmelisin :)
Cevap sahibi+1 yılYa kendime güvenirimde bir kızla ciddi ilişkim olabilecek kızlardan çekiniyorum.Yollu tiplere karşı rahatım nedense.
Soran+1 yılGönül eğlendrmeyi seviyn snde demkki
Cevap sahibi+1 yılSevdiğimden değilde işte elden o geliyor.Ötekilerle olmuyor bir türlü.
ben yakışıklı değilim net söylüyorum, uzun boylu, kaslı ya da zengin de değilim ve biraz (!) göbekliyim de bu güne kadar benle olan kızlar ben de ne buldu bilmiyorum ama çok da doğru düzgün bir ilişkim olmadı.
00 Yorumlabir erkek yakışıklıligini kullanarak etkiliyorsa karsi cinsi karakteri irdelenmeli ayni sekilde tanimadan yakisikli diye bir kizda ona gidiyorsa. ki kizlar gidiyor bu onlarin sorunu.
03 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Valla elde etmek icin tip pek önemli değil kanisindayim. Tipe aldanip pişman olan kizimiz çok malesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle.
yakışıklılıın yanında karakteri onemli sorun için..cok yakısıklı olupta cekingense birisi bence her kızı elde edemez..
014 Yorumla
Soran+1 yılBence öylesi daha iyi
Soran+1 yılÇekingen olsun benm olsn :)
Soran+1 yılBen ona koşarm ehehe :D
Soran+1 yılYo yakışklılktan değil sadece kendini bilen üstn görmeyen efendi biri olrsa geçerli :P
Soran+1 yılYalnzlığn dibine vurdum bide sen vrma :D
Soran+1 yılIyyiz hacı sağlamz bozma :D
Soran+1 yılsen ölmssn gömen yk
+1 yılben biraz fazla egoluyum her kızı ayarlarım gibisinden sonuç hüsran bir kızı bile ayarlayamadım :D ya tek bir kız gelsin geri kalan kızların cenaze namazlarını kılmaya hazırım
118 Yorumla
Soran+1 yılOhh olsun size kaln sap gibi :d
- +1 yıl
hiç mi acıman yok bre kafir :D
Soran+1 yılKafr kime denir önce onu öğren :p
- +1 yıl
:D Allahsızlara denir ayrıca acımasız, insafsız kişilere denir ki bu sen oluyorsun
Soran+1 yılHiçte bile :p acınacak insan msnda beni kafir yaptn şmdi
- +1 yıl
:D acınacak insanım tabi ''bir kız bile yok'' anlıyor musun dostum
Soran+1 yılBir kedim bile yok anlıyormusun diye reklam varya o aklıma geldikzları kaçırp bide dert yanmayn bak smdi :D
- +1 yıl
gerçekten nazik davranıyorum bir dediklerini iki etmiyorum ama yok olmuyor demek ki bana denk gelen kızların kaçası var
Soran+1 yılHmm devam et sen bozma kendini nasp ksmet bu işler senide bir sümklü bekliyodr bir yerlerde :D
- +1 yıl
şu an tam kalbimin ortasına sümkürdün ne demek '' sümüklü'' neee demeeekk sümüklü ben okullar bitireyim sporlar yapayım ama ama ama bana sadece '' sümüklü'' mü yok hayır bu mümkün
o l a m a z
Soran+1 yılYa arkadaşm. Bu ne egodur bir zamanlar hepimz sümklü birer çocuktuk yani kim değişmiyo gelişmiyo sana gelene kadar o kz evrim geçirir taş olur taş çarpılrsn :D
- +1 yıl
egoma laf ettirmem orda bir dur bakalım ben sümüklü çocuk falan değildim pirüpak tertemiz çocuktum bana gelene kadar evrim geçirse kaç yazar be çarpılmam merak etme :D :D :D
Soran+1 yılBelli sen konsmuyon egon konuşuyo zaten egonuda al çek git burdan o sümklü bile çok sana :D
- +1 yıl
ayıp ayıp gizli misafiriz sorunda kovulur mu siz size gelenlere böyle muamelemi ediyorsunuz :D görürsün dönüşüm mükemmel olacak sümüklüyle değil tam bir miss Turkey güzeliyle döneceğim.
Soran+1 yılAdamına göre muamele var sen kovulurmusun hiç ego bombası yağmasanda gürlüyosn bakalm :D
- +1 yıl
evde kalacaksın, sen her erkege egoist dersen evde kalacaksın bu da bu kadar basit :D adamına gore muamele diyor bir de tam donanımlı terbiyesiz :D
Soran+1 yılSen zaten kalmssn evde ben kalsam nolur :D istisnalar vardr bnce ben onlari tavlamayi dusunuyorm :D aman sen kuyruğunu dik tut
- +1 yıl
tutarım merak etme :D
+1 yılBiraz özgüven fazlalığı olur haklı olarak.Çoğu kişiyi cepte sayarlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılSayarlar :D sen çirknsn yani :D
- +1 yıl
Çirkin değil farklıyım.Onlar yapar ben yapmam :D
Soran+1 yılFarkımz tarzımz diyosun :D hadi kendimizi avutalm :P
- +1 yıl
Bu soruya nasıl bu kadar cevap geldi?
Soran+1 yılBende blmiym :D soran sorms abi :P
- +1 yıl
Bu soruyu günün sorusu olarak düşünemiyorum :D
Soran+1 yılNeden :D
- +1 yıl
Daha bir günü dolmadan bu kadar cevap geliyorsa
Soran+1 yılAz mı geldi ck mu geldi anlamadm nrmalde naslki
- +1 yıl
Yorucu oldu.Çok cevap gelmiş.Günün sorusu olsa rekor kırar herhalde demek istedim.Neyse.
Soran+1 yılanladm sağl açkladgn icn
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. 00 YorumlaBiri bana mı seslendi acaba? :D.Zaten bütün kızları tavlamanın yolu da o değil mi be gözüm?
08 Yorumla
Soran+1 yılAhaha yakışklınn hası burada mı :D öyle değil işte gözüm yanılmaca :p
Soran+1 yılBilmiyorm ama sadece tiple olmicak bisey bu kesin :)
Soran+1 yılHmm kfm krstı kusura bkma anlamadm bnlar önemli şeyler kendine güvenmek en önemlisi
Soran+1 yılHer kız değl yani sen naslsan sanada oyle kzlar gelir snra şikayet etmeyn. Buda kaşar blmem ne diye. :D
Allah'a hamd olsun bu konuda çevrem hep güzel şeyler söyledi.Fakat artık yakışıklılık değil, dil ve para önemli.Sana göre hangisi dersen, kalp önemli.
00 Yorumla
+1 yılbenim hiç bir zaman öyle bir egom olmadı taş yerinde ağırdır
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
- +1 yıl
aynen öyle diyorum
+1 yılNedir bugünkü bu yakışıklı muhabbeti de arkadaş ya :D
08 Yorumla
Soran+1 yılNoldu kompleksemi giriyosn :P
- +1 yıl
Evet aynaları kırdım şu an :D
Soran+1 yılKırmakyerine sorsaydn :D ayna ayna söyle bana benden tipsizi var mı bu dünyada :D
- +1 yıl
Sordum zaten, olum bir git görüntü kirliliği yapma bir de soruyor sıfatsız dedi ben de sinirlendim kırdım işte :D
Soran+1 yılAhaha ayna dile gelmiş tipinden gerçekler acıdr dostum :D
- +1 yıl
O kadar acı ki ayna kesiği hala acıyor :D
Soran+1 yılAcısada öldrmez :D bu tiple yaşamak zorndasn ahaha :D
- +1 yıl
En büyük düşmanı ayna :D
Yakışıklılık ile gram ama gram alakası yok bunu unutun.Hani elbet yakışıklı bir insan dikkat çeker ama devamı bir yere kadardır anlatabildim umarım herşey size baglı..
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm merak ettiğm içn sordm teskkrler :)
Boş Muhabbet İçin Hiç bir kızla Uğrasmam Sevgili manasnda aman elde ediyim gibi bir derdim olmaz ama arkadaş olduğum çoktur :)
00 Yorumla
+1 yılGeçiyordum uğradım, siz devam edin yakışıklılar.
:)16 Yorumla
Soran+1 yılAhaha yazk :D
- +1 yıl
Estetikle ancak bu kadar.
Soran+1 yılDiyosn :P
- +1 yıl
Asker adam zaten kaba/çirkin olur.
:)))
Soran+1 yılAsllahn yarattığı hersy güzeldr öyle deme :)
- +1 yıl
Yooo, ben çirkinliğimle gurur duyuyorum.
:)))
Bir erkek olarak bir erkeğin güzellik aradığına inanmıyorum büyük meme büyük kalça hepsi bu kadar bizi bu kadar ciddiye almayın be kızlar asdfsdgfh
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun yakışıklılıkla alakası yok, karakter meselesidir. Ama yakışıklılık/güzellik bunu tetikler haliyle. Çok şükür yakışıklıyım, zekiyim espritüelim ama kızlara hiçbir zaman tepeden bakmadım.
22 Yorumla
Soran+1 yılBakmamssn ama baya övünmüşsn maşallah :)
Cevap sahibi+1 yılGizli olduktan sonra ne farkeder:)
Ya şimdi bir kıvanç tatlıtuğ değilim ama benimde giderim var ama öyle her kızı elde ederim diye düşünemez kimse illa cetin ceviz çıkıyombide sadece tiple bitmiyo olay zekanıda göstermen gerek falan filan işte
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi bunun farknda olmanz güzel :)
+1 yılyakışıklı olmak yetmez biraz da zeka ve ağzının laf yapması lazım o zaman uçanda kaçanda kurtulamaz...
12 Yorumla
Soran+1 yılIddialıyız :d
- +1 yıl
benim bir sıkıntım yok:) sıkıntısı olmayan yapıştırıyor resmini zaten...
+1 yılistediği her kızı elde edebilir diye bişey yok, ben daha o kadar yakışıklı bir erkek görmedim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle bisy yk görsende grmezden gelirsn kzlar gibi dibn dsmez :D
- +1 yıl
:D yani demek istediğim öyle her kızı elde etmenin kolay olmadığıydı ama yorum güzeldi :D :D
Erkek olmak her kızı elde edebilmek değil de bir tane ömürlük aramayı gerektirir.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. eli yüzü düzgün cüzdanı dolgunsa belki yoksa herkes öyle değildir
00 Yorumlaben kendimi yakışıklı olarak görmüyorum ancak soruya cevap vermek istiyorum ben kendi adıma konuşuyorum her kızı elde edebileceğimi düşünmüyorum her şey tip demek değildir evet o da önemli ama konuşma , para vs bunlarda büyük etkendir
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlarn hepsi bir arada olsada insanoğlu bir kusur bulur önemli olan hisler onlar oldktan snra bunlar göze gelmezd eğl mi :)
Yakışıklı olmasuyla alakasi yok tamamiyle hersey şu dilde biter yakisikli olsan bile konuşmayı becermezsenn bi... degilsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBuda çk doğru :D
Açıkcası kendimi yakışıklı bulmam ama saolsunlar farklı bir duruşum albenim varmış öyle der çoğu kız arkadaşım gözümün kestirmediğine bulaşmam :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar seni üzmemk içn diyodr. Blkide :P
Soran+1 yıloha falan oldm yani
+1 yılyakışıklı değilim ama her zaman özgüvenim var. ortamımda olsun bir şekilde elektrik veririm bir yakınlık oluşur. çünkü neyi nasıl nerede ne şekilde yapıcapımı iyi biliyorum
00 YorumlaVallahi kızlar bana asiliyor umrumda değil çünkü iyi bir hayatım yok kimsenin gunahina girmiyorum ama zengini vs dahil alırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyi yapıyosun aferm :) zengini alrdm derken?
Sadece yakışıklılıkla kalmadığım için cevap vermeyeceğim.
10 Yorumla
+1 yılkim yakısıklı degilim derki bızım orda colombo dayı bıle yakısıklıyım dıyo bence yakısıklı olma cok konus hıc susma ;-) kadınlar bunu sevıyo...
128 Yorumla
Soran+1 yılEwet buda önemli bir faktör fazla sulu olmick ama :D
- +1 yıl
goz gumusse sukut altındır sozunu cıkaran zaten escınselmıs:)) bende hıc beceremem cok konusmayı :(
Soran+1 yılAhahha becerdiğin gnlerde gelir paşm :))
- +1 yıl
aslında zaman zaman basara bılıyorum ama tum zamanlara tasımalıyım cok calısmalıyım coookk:)
Soran+1 yılAynen pratik şart :D
- +1 yıl
egitim sart:)) hayalım konusup konusup kadını kendıme hayran bırakıp sende ne numaralar varmıs dedıgını duymak:)) ona cevap olarakta sen benı bıde cıplak gor bende numaralar var demek:))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yılOha falan oldum yani erkeklerden sogtmaya ne hakkn var senin :D
- +1 yıl
saka bee sende ne safmısın herseye ınanıyon panpa:))
Soran+1 yılNe biliyim ben be sizden hersey beklenir :D
- +1 yıl
cok ayıp o ne ole sızden beklerım kalbimi kırdın :) bensenın bıldıgın erkeklerden degilim:))
Soran+1 yılKaslbinimi kırdm afedersin :D siz kmsinz olm esas bn senn bldign kzlrdan degilm :P
- +1 yıl
olumlu falan konusma ındır oo elını :D
Soran+1 yılNapacan öp sen o eli indrde öp :D
- +1 yıl
pardon babaanne senmıydın yaa:D:D
Soran+1 yılAhaha yavrum evladm seni yaprken malzemedn mi çaldılar bu annenler blmiyorm ki:D :P
- +1 yıl
senınkı baban bolca vermıste ne oldus bol halın buysa mazemeden calsalar ne olurmus acaba:D:P
Soran+1 yılBen kaliteliyim cnm. Malzemeden çalnca sen olunca sen oluyo bol malzeme olncada ben :D
- +1 yıl
baban pizzacı galıba bol mazemos:) vitamınsız boyun 1.55 kılon 43 dimi:))
Soran+1 yılYok pizzacı degl olsa ustası olrdu :P benim babam toyota gibi adam :D sen bendeki boyu posu gördn müde konuşuyn kmde vr acaba snde haklsn :D
- +1 yıl
kımsede yok ole bı boy pos kibrite benzıyosun tanıyorum bensenı;-)
Soran+1 yılHehe tanıyomş rüyanda mı grdn kibrtle oynama yanarsn mazallah :D
- +1 yıl
biz teşi yanarak ögrendik bebek:) sıkıntı yok:D
Soran+1 yılWayy gzlerm yaşrdı :D
- +1 yıl
benımle laf yarıstıra bılecegınmısanıyosun hala sen harcarım senı paşam:)
Soran+1 yılSanmıyorm açk ara öndeym zaten :P Harcıyomş peh bozuk paramıym ben kimi harcıyn ne reye harcıyn
- +1 yıl
benım cevap en ıyı cevap secermısın geveze buna cok ıhtıyacım var puan meselesı yanı;-)
Soran+1 yılSeçemem beğenmedm cevabını :P
- +1 yıl
bende bı soru sordum sende ona cevap ver ;-)
valla yakışıklılığı bilmem de kendime olan güvenim yeterli hissedersem her şeyi yaparım
00 Yorumla
+1 yılsadece özgüven .. ne tipsizler var diliyle kızı ayıklıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAyklıyo demek ilginç :D
+1 yılHer kızı elde ettim ama tadı kaçtı haftaya kaçamağım var:)
03 Yorumla
Soran+1 yılWay anasını :D
- +1 yıl
Bıktım artık kızlardan çok sıkıldım. Farklı arayışlaramı girsem :D bodyciyim de
Soran+1 yılValla bilemicm bunu syleyen ilk erkek sensin:D farklı arayşlara girmekten kast nedir :P
yakışıklılık+mütevazi olmak. Bu ikisinden bir karışım yapınca elde edilmeyecek bir kız yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun :P
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. kimse her kızı elde edemez.Herkesin hitap ettiği bir kitle vardır.Ekmeğini oradan yer
06 Yorumla
Soran+1 yılYakışklı olmak ekmeğine yağ sürer ::D
Soran+1 yılBende bakmam şahsen :D
Soran+1 yılNerden tanıyn :D
Yakışıklı olup utangaç olanda var
şam şeytanı olup günde 3 kişiye teklifte bulunanda var cüretkarlıkla yakışıklılığın alakası yok.00 Yorumlaçok şükür hiç reddedilmedim ama bence her kız kabul edecek diye de bir hüküm yok..
00 Yorumladünya kadar çeşit erkek var, herkes aynı şekilde davranmaz.
00 Yorumla
+1 yılGizli kullanıcıya gizli cevap vermek lazımdı aslında ama :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSen sus baklavalarn konuşsun :D
- +1 yıl
Ekle konuşturayım canım :D
Soran+1 yılVazgectm :p
öyle düşünmüyorum her güzel kız beni elde edebilir diye bişey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılZor adamım diyosn :D
+1 yılher kızı elde edebileceğimi düşünmüyorum tabıkıde ama sansımı istiyorsam sonuna kadar zorlarım olursa olur :) olmazsa kalan sağlar bizimdir
06 Yorumla
Soran+1 yılHm ewt mantklı :D
- +1 yıl
tşkler madam :)
Soran+1 yılRica ederm :)
- +1 yıl
e takip ette konusak bari :) hakketmedikmi konusmayı :)
Soran+1 yılEdek bari :D
- +1 yıl
tşkler ama bugun mesaj yazamıyorum exper benım bir diye :) kısmetse yarın iki olucam :) o zman kesinkez yazarım :)
+1 yılönemli olan arada elektrik olmasıdır... elektrık varsa karşılıklı herşey yaşanabilir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok dış görünüş her şeye yetmiyor malesef çok kız tanıdım tipe önem verip hemen düşen de var ama bazıları için tipten önce zeka gelir o zamanda yetersizse avucunu yalayıp gider :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı. her yerde iş gormez birazcık da akıl ve fıkır lazım
00 YorumlaTip yok ama cebimdeki parayı gören kızlar zaten kendileri geliyo. No tip no aşk yes seks.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet öyle davranırım.sonuç alıyorum.benim olay biraz değişik.mesela az önce kasiyeri götürdüm.birazda gözün açık olacak onunla alakası var sanırım.
05 Yorumla- +1 yıl
hahahah kasiyeri götürdün he asdasdasfasdfasd
Cevap sahibi+1 yılsorma :D cebimde bozuk para ararken göz göze geldik.baktım gülüyor sonrası belli :D
Soran+1 yılKz yolluymuş her kız gelmez diyim sana
Cevap sahibi+1 yılbir tane bile gelmeyen olmadı bilemem.
Cevap sahibi+1 yıl
bildiğim tek şey para varsa herşey var var yoksa sınırlı herşey
00 Yorumlanereye koycaklar ki hepsini toplama kampına mı? O nun havası tadı yeter adama.
04 Yorumla
Soran+1 yılWayy haklısn yani eğer bir kızn peşinde koşuyosa gerçekten sevdiği anlamına gelir ozaman :)
Soran+1 yılBellide mi etmessn sevdiğin birine
Hayır gayet rahat efendice ilerleriz nabza göre yaklaşırız
00 YorumlaKızlar İçin Zeka Biraz Da Espiri Bide Agzın Laf Yaparsa Bitti :D
02 Yorumlayokya ben ortayım ama kadınlar ister benı gözlerim cok guzeldır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbir erkek böylesine küstah olamaz.. her erkeğin bir ulaşılmazı vardır sanatçıların bile böyle..
00 Yorumlaçirkinim ama param var..
22 Yorumla
Soran+1 yılEstetik yaptırrsn ozaman çare var :D
Ben buna cevap veremiyorum maalesef ;'((8
01 Yorumla
Soran+1 yılŞuna bak utanmadn vermissn işte :D
Kendini yakışıklı zannedenler cevap verir genelde
00 Yorumlayakışıklı değilim ama cevap verebilirmiyim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılVermissin işte utanmadan :D
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi