Aresin ölmesini istemiyorudm aksine uyanmasını dört gözle haber bekliyordum malesef öldü içim yanıyor nefes alamıyorum ne yapmalıyım?
Normalde ben herkese üzülen biriyim şehit olsun ailem olsun ne bilim kim ölürse kimse şehit olursa ne olursa olsun ağlayan biriyim kafayı yedim zaten?
Normalde ben herkese üzülen biriyim şehit olsun ailem olsun ne bilim kim ölürse kimse şehit olursa ne olursa olsun ağlayan biriyim kafayı yedim zaten?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ağla.. Ben de senin gibiyim. Tanımadığım birine ağlayabiliyorum. Yapacak bir şey yok. Anormal değilsin, merak etme.
Gerçekten mi ben haber alınca deli oluyorum dersime bile bakamıyorum
Çok hassassın. Eğer sana zor geliyorsa böylesi törpülemenin bir yolunu bul. Düşünme çok fazla.
Evet gerçekten ben haberalmak istemem ama telefonda geliyor görüyorum
Hızlı giden atın b*ku seyret düşer..
ALLAH Rahmet eylesin!
Annesinin feryatları beni de çok üzdü..
Benide beni benden aldı resmen ciğerim cikicak sandım normalde ayda yılda siagar içen biriyim 7 tane kaldı hep almak isterim çünkü dayanamıyorum
Bitkisel hayattaymış herhalde beyin ölümü gerçekleşmiş Allah isterse herşeyi düzeltebilir siz bol bol dua edin🤧Allah tüm hastalara şifa versin
Amin cumlmeise ben onu fenomen ne bilim çok seviyorum çok dua ettim Ares e hata kadir şekere de dua ediyorum aresin uyanmasını istedim kadir şekerin de hapisten çıkmasını istiyordum daha hastalar var allah yardımcı olsun annesini haberde çıktı şu an izledim nasıl duygulandım şehitler içinde öyleyim ben ölüm ve hasta ilgili duymak istemem ama malesef herşeyi duyuyorum
14 yaşında bir kızı taciz ettiyse yaşamasın zaten, ancak olay gerçek değilse yazık olmuş.
Ne mi yapmalisin kamil. Otur iki dua et. En hayirlisi bu
Sende öl öteki tarafta kavuşun
ölmedii beyin ölümü gerçekleşti
Evet oncevefar etti dedi sonrada beyin dedilertam olarak bilmiyorum da ne gerekfelc mu kalacak iyilese ek mi ne olacak merak ediyorum ins sagaalim olur bilgileti alabilir miyim
bende tam bilmiyorum bir öldü diyorlar bir beyin ölümü. anlayamadım gitti. ama beyin ölümünün kurtulusu yok zaten
mucize olması lazım
O kim ya
Ares Özdemir yaz çıkar instvramda ve tiktokta
Amcamın oğlu
Allah rahmet etsin ne diyeyim.
Saol
O kim ki?
Fenomen genç 20 yasinda tik tokcu
O kim