Karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan ilişkiye başlamayın. Tanımak için kendinize süre verin. Baştan uzun bir ilişkinin hesabını yapmayın. Boş hayaldir. Canınız yanar daha sonraları. Bu hayal, kendinizi ona daha çok bağlamanıza ve de ayrılıkta daha çok azap çekmenize neden olur. Yapmayın. Değer olgusunu iyi ayarlayın. Yapamayacağınız şeylerin sözünü vermeyin. Fazla muhabetten kaçının, tecrübeyle sabittir. Uzun bir ilişki istiyorsanız, yaşanacak şeyleri tüketir bol muhabbet. Problemin boyutu ne olursa olsun, saklamayın. İçinizdekileri dökün, paylaşın. Ufak problemler ileride, büyük sorunlara neden olabiliyor. Biteceğini bilin. Bitmeyen bir ilişki yoktur. Ayrılığa hep hazırlıklı olun.
Merhaba, Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar afedersin boku çıkar!
Uzatmamak gerekir! 😅
Her şeyin fazlası zarardır, bokunu çıkarmamak gerekir! 😅
Haramdan uzak helale yakın olmak gerekir!
İlişkiyi, evliliği, aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece ilişkiyi yaşayan kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir...
Karşı tarafı değiştirmeye çalışmak. İnsanlar değişmez, olduğu gibi kabullenemeyeceğiniz insanı ne siz yeterince seviyorsunuzdur, ne de o doğru kişidir.
Ben istedim olucak tek karar mercii benim gibi davranışlar dediğim dedik tavırlar ilişkiyi şu veya bu şekilde alakadar edicek konularda tek başına karar almalar. uyumsuz davranışlar vs.
En İyi Cevaplar