+1 yılAhh şu gençlik ulan bende gencim 18 yaşındayım ama sizin gibiler ne bileyim o zaman foto koydam bakalım nasılsın eğer beğenirsem ciddiyim seninle konuşucam benide beğeniceksin emin ol ayrıca insanlığımınd çok iyi olduğumu düşünüyorum duygularını içinde biriktiripte dışarı sonradan çıkaran bir insanımdır bu yüzden kızlar etkileniyor hemen ama aradığım kızı bulamadım hayla dış görünüşe fazla önem vermiyorum insan olsun yeter sonuçta hepimizi Allah yaratıyor dönüp, dolaşacağımız yer toğrağın altıdır şu üç günlük hayatta tipe değil, ruha, kişiliğe önem vericeksin istersen Dünya'nın en yakışıklı erkeğini bul adam olmadıktan sonra neye yarar?
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim gayet düzgün ve cok yakisikli biri ama ben konustugum kişileri merak ediyorum sadece
- +1 yıl
Yaşın kaç? Ayrıca çok büyük hata yapıyorsun mademki erkek arkadaşın var bu sayfadaki erkeklerin tiplerine önem verme bundan şunu anlarım demek çok yakışıklı birini bulsan ve karakterisliğide iyise erkek arkadaşına bırakıcan, ona gidicen. Sevgiline sakın erkek muhabbeti etme erkekler başka bir erkeğin lafını duyunca çok acımasız olurlar emin ol sonrada ağlarsın boşver sen sayfadaki erkekleri şahsen sen benimle çıksan ve buradaki yazdıklarını görseydim benden çekeceğin vardı. :D
Soran+1 yılYoo ayip bisi degil ben sevgili ariyorumda demedim. Sadece merak ediyorum
- +1 yıl
Kızma kardeşim bu lafım için. :D Fazla merak *öte zarar. :D
Soran+1 yılMerak olmasa dunyayyi duz bir tepsi saniyorduk
En İyi Cevaplar
+1 yılŞansını bol bol denemen lazım istediğini bulabilmek için. Site erkek kaynıyor
1417 Yorumla
Soran+1 yılSen yakisiklisindir diye tahmin ediyorum mesela
- +1 yıl
Değerlendirmelerini cevaplardan gördüğüm kadarıyla sanırım Xper seviyesine göre yapıyorsun. Bu biraz göreceli bir kavram
Soran+1 yılHayirr. Mesela redline falan vardi hicte yakisikli degildi.
konusm stili tarzindan. Gurularda cogunluklu kkültürlü insanlar- +1 yıl
Kişilerin konuşma tarzıyla tipleri her zaman uyuşmuyor ne yazık ki. Hatta sorulara gayet düzgün cevaplar verip özel mesajda çekilemeyecek kadar cıvıtan insanlar da gördüm burada. Bence belirli bir bilgi birikimine sahip olduklarından dolayı sitede uzun süre barınabiliyorlar ve guru olabiliyorlar. Bizim guruluğumuz alındı yeni sistem ile birlikte
Soran+1 yılEvet ama olursun iki güne. Haklısın o tarz birşey başıma geldi. Gayet ağır oturakli cevap veriyordu bu tavrindan ötürü arkadaş olalim dedim cok tuhaf birisi çıktı :)
Ayrica pink floyd? :) severim- +1 yıl
Xper peşinde değilim, olmasam da fark etmez :) Bazıları direkt sapıklığa vuruyor işi, onlara çok gülüyorum :)
Evet Pink Floyd, çok ama çok severim
Soran+1 yılSeni takip edeyim o zaman ben. Peki metallica rem red hot chilli Peppers?
- +1 yıl
Metallica benim için Pink Floyd'dan sonra ikinci sıradadır :) REM losing my religion şarkısıyla bende ayrı bir yere sahiptir.
RHCP olarak californication, snow, otherside, can't stop say say bitmez :)
Bunlar dışında Guns N Roses, Dream Theater, Deep Purple, Scorpions, Cranberries, Bon Jovi, Megadeath, Skid Row, Nirvana, Within Temptation, Muse, Paramore vs. uzar gider benim listem
Soran+1 yılAyy <3 muzikten anlayan erkek gorunce nasil mutlu oluyorum.
Peki seyi biliyomusun... adini unuttum...hehh. iron maiden ve Avenged sevenfold..- +1 yıl
bak soran sen buldun sıra diğerlerinde :)
- +1 yıl
Hadi hayırlı olsun bu kizada talip bulduk
- +1 yıl
2 dakikada yamadınız noluyor asjdsjs
Soran+1 yılSorrma
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu cevaba katılmıyorum şu zaman kadar 3 erkeğin resmini gördüm arkadaşça muhabbet sadece, ilk gördüğüm gerçekten çok tatlı benden küçük :) yani yakışıklı erkek var.. ikinci gördüğüm konuşmaları güzelsede tipini beğenmedim. oda buradan kız arıyor benden büyük :)) son gördüğüm ise adamın dibi denir ya mükemmel bir karakter mükemmel bir tip :) alan yaşar onu ama buradanda kız bulup kendine eş yapacak biri değil. :) bende nişanlıyım onlara yanlış gözle bakmadım hepside biliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılZ evksiz olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılne alaka?
+1 yılB dedim.
Site o kadar yenilendi. Burası daha bir yayılmaya başladı. Zamanla, "çirkin erkeklerin paylaşım platformu" algısı genişleyecek ve karizmatik erkeklere kadar ünü yayılacak sitenin.
Hatta sırf senin için tanıdığım birçok karizmatik arkadaşımı siteye üye yapacağım gizli!14 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarinizi acarmisiniz?
- +1 yıl
Ben yakışıklıyım ama erkek değilim soranım bebeğim. Yanlış olmasın sakın?
Soran+1 yılOnemli bir konu siteyle alakali
- +1 yıl
Tamamdır, açtım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
507Cevap
+1 yılKimse kusura bakmasın ! ma (bu defa tam anlamıyla street sytle görüş belirteyim) muhabbete bak mk.. ve soran kişi yanıtlarda sevgilisi olduğunu ancak arayışta olmadığını, bir arkadaşımızın -yaptığının yanlış olduğunu belirtmesine karşın; arayışta değilim, ayıp birşey yapmıyorum şeklinde cevaplaması.. ve beyin.. .. pardon (beyinden ziyade) .. sadakat koşarak uzaklaşır. Aldatmak sadece fiziksel değildir. Manevi anlamda aldatmanın binbir türlü yolu var. Sorunun açıkamasındada belirtildiği üzere bunalıma girmiş hanım kızımız. Kardeşçe bir erkek muhabbeti olmadığı zaten net ortada. Bir söz vardır belki bilinir "vücudun bakireliği, Beynin Fahişeliği yanında hiç kalır" +bonus: ayıp Beyindedir. (Bu derece açık konuşmak istemezdim ancak Manevi anlamdaki bir yanlışı yapıp, bir de bu yanlışı çok sıradan bir şey gibi gören Hatasını (kendiyle yüzleşecek cesareti, yüreği olmayan insanların bir nevi takınsı olarak) kabul etmemek, kendiyle yüzleşememek. (Not: ben terbiyesizleşmiyorum, bazıları haksızım diyemiyor)
01 Yorumla- +1 yıl
Yazım hatasını düzelteyim; "Orsplkk Beyindedir."
bu sorunu başka bir şeklini daha önce bende sormuştum. bu sitede neden arkadaş olunmuyor diye.nedense burada kimse arkadaş olmak istemiyor. bu yüzden yakışıklı birisini bulmanda zorlaşıyor. ancak önemli olan fiziki özelliklerden ziyade insani özellikler ön plana çıkmalı arkadaşlık veya dostluk için. yakışıklılık ve güzellik göreceli ve geçici durumlardır..dünyanın en yakışıklı adamı, en güzel kadını dünyanın en çirkin insanları olabilir bir anda.fiziki özelliklerin degişken olması gibi insani özelliklerde degişebilir. Ama yinede insani yönü agır basan kişileri tercih etmen dogru olabilir.
00 Yorumla
+1 yıljasten biber mi ne haltsa o da çok yakışıklı ama bir ara türkiyeye geldiginde türkler için dediği tek laf şuydu "Türk kızları ter kokuyor..." demekki neymiş her yakışıklıdan adam olunmaz her adam da yakışıklı olmaz sana başka bir örnek vereyim bir fino köpegi de çok güzeldir gördüğünde çok begenirsin ama bir elini uzat da göreyim sana son cevap yakışıklı diye biriyle evlenirsin ya ayının teki çıkar ya da tinercinin biri gelir onda begendigin bir yara falcatayı basar ondan sonra görürsün yakışıklıyı...
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyon dayi hahhahahh
- +1 yıl
annayan annadı sen boş ver yorma kafanı (:
- +1 yıl
yiğidi öldür hakkını yime yakışıklı ama karekter olarak -100
Yakışıklı olup kötü niyetli olmasını mı tercih edersin? dış görünüş o kadar da önemli değil. Ayrıca sevgilim var diyorsun hiç yakıştıramadım erkek arar gibi :) Tabii ki senin düşüncen zevkler ve renkler tartışılmaz ama yakışıklılıktan çok kişilik önemli bunu asla unutma. Ben yakışıklı olmasından çok iyi niyetli olmasına bakarım. Eminim ki senin de kendinde beğenmediğin birçok yön vardır ve ayrıca seni beğenmeyen de vardır mutlaka. Düşünsene senin hakkında böyle yorumlar yaptıklarını :)
37 Yorumla
Soran+1 yılHayir beni gorenler bayildi bana
Soran+1 yılAbazalara atmadim.zaten merak etme :) olar herkesi begenir elit kisilere attim
Soran+1 yılMuhabbetimi severler gurularla arkadas oluyorum bentek.
napican koynuna mi alican gizli? madem kendine bu kadar güveniyosun.. insanlari dis görünüsüyle yargiliyosun..ozaman gizliligini kaldirda bir endamini görelim.
ne kadar gereksiz insanlar varya..
ergenlik böyle bisey sanirim82 Yorumla
Soran+1 yılYa bu ac kurtlar hücum etsin sonra
Kendini pollyanna sanan bir kezocuk. Bu sanal platformda erkek düşürceğine, az bilgisayardan kalk, dışardan ara, bul lan.
Bu niyetle buraya üye olan bir kız varsa, harbi acınası lan, yazık.
Hemcinslerimden utanıcak kıvama geldim.109 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var. Sevgilimi ariyorum dedim ben?
Soran+1 yılMerak sadece.herkesin tipini merak ediyorum
+1 yılBöyle soruları görünce kendi cinsiyetimden utanıyorum.
İnsanlarla "yakışıklı ya da güzel" oldukları için mi konuşuyoruz, bir şeylerimizi paylaşıyoruz? Burada bulunma amacın ya da erkeklerle konuşma amacın yakışıklı olmalarımı yani.
"konusmasi bilgisi zekasi beni büyülüyor kendisini görünce herşeyden soguyorum "
Bu cümleyi kurarak senin hakkında diyebileceğim tek şey;
"güzel kız ama konuşması, zekası beni kendisinden soğuttu."112 Yorumla
Soran+1 yılHayır anlamiyorsun. Yani tipsiz olur bakimli olur falan ama. Bildigin apaci kro tipte insanlar. O yazilari baslarinami yazdiriyolar anlamadim valla
- +1 yıl
donna su koca arayan kızı bir şikayet edermisin.kapansın su sacma soru.gercekten gıcık olmaya başladım.bu site git gide böyle saçma üyelerle doldu taştı.önlem alınmazsa artık adam akıllı insan kalmaz burada.
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılYakisiklimi?
- +1 yıl
öyle diyor.
Soran+1 yılCok iddalı
Benim anlamadığım abaza erkekler niye ben diyorsunuz? Cok yakiliski olsaydınız takmazdiniz he deyip gecmeyenlerin alayi arkadaşın dediği gibi barzodur ve sizler bu tezi kendiniz onayladiniz ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılAlin size mantikli eminim yakisikli biridir fotomu atiyprum sana yorum yaparsin :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :D yakisiklilara saygimiz sonsuz :** bakinda yakisikli görün apaciler
Neden böyle yana döne erkek ararsınızki zaten bir çoğu kızların ayaklarına gidiyor birde kalkmış arıyorsunuz :)
aynı zamanda yakışıklı olması neden bukadar önemli aradığın aşksa yakışıklı araman çok saçma zekası mantığı yani konuşması seni etkiliyorsa bence başka birini aramaman lazım yok eğer aradığın aşk değil başka birşeyse onun için yakışıklılar doğru seçim olurki onlarda ztn sokakta iş peşindedirler git bir bak dışarı derim :)111 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten sevgilim. Var gayet yakisikli. Ben arkadas manasinda dedim sevgili aramiyorum
Soran+1 yılKanki olcam
- +1 yıl
çok doğru yazmışsın :)
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılHahah hic sanmıyorum
Soran+1 yılKime gore dogru bana gore değil
göreceli bir kavram değil mi yakışıklılık. İllaki yakışıklı erkekler vardır O kadar üye var. Hem olmasa ne olacak çok mu önemli insanların dış görünüşleri
Not: evet yakışıklı olduğumu düşünmüyorum aksini söyleyende var ama moral vermek için söylüyorlar sanırım :)05 Yorumla
Soran+1 yılAynen moral vermek icin soylemisler
Soran+1 yılFotofrafini gördüm yetti
Soran+1 yılO zaman daha vahim senin durum
+1 yılal bitane daha bize fazlaymış sanki babası petrol zengini sendeki güzellikte geçiçi simdi güzel olman 20 yıl sonrada olucagın anlamına gelmıyor bence yakısıklı aramaktansa ılerde seni o halınle bile sevebılıcek bırıne yatırım yap :) onuda gectım burası dating sitesi falan mı benmi yanlış geldim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBuldum zaten sevgikim cok yaksisikli askim benim
Demekki hata yapıyorsun bir de tam tersini dene konuşmayı bilmeyenlere bak belki yakışıklı çıkar gözlerin duyar bu seferde cahil ruhsuz olduğunu söylersiniz alınma ama diyecem ama kesin alınirsin senden ne köy ne de kasaba olur tipini begenmeyeceksen hiç arama
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben tipten cok konusmasina bakiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet Haklısın yakışıklı erkek yok bu sitede!!!
Bir mantıklı düşünsen A Kızım.. Yakışıklı-Zengin- Bakımlı- Bilgi ve Kültürlü Adamın sanal alemde işi ne? Zaten öylesini hiç Bayanlar boş bırakır mı yahuuu?
Sen iyisi mi vaz geç bu sevdadan ve başka dünyalarda aranmaya devam et. Bu siteye fazla güzelsin :-))) Yazık ediyorsun kendine, heba etme kendini buralarda, yazıktır günahtır kıyma kendine, Ben alırım sana Kasaptan bir kilo Kıyma!!! asfghhdsdhh02 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl901453 diye bir üye vardı çok yakışıklıydı ama çok durmamış gitmişti. Birde fx ile başlayan vardı taş gibi çocuktu valla. Sitenin eski gurularındanım bir çok kişiyle toplaşıp görüştük o yüzden biliyorum.
111 Yorumla
Soran+1 yılCems34 biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılTipini bilmiyorum ama doktor olduğunu biliyorum, cevaplarını hayranlıkla takip ederdim kendisinin.
Soran+1 yılPsikolog işte degil mi?
Evet bende hayraniyim kendisinin
Cevap sahibi+1 yılEvet, psikolog. Cevaplarıyla ben buradayım diyor. :) çok beyefendi gerçekten.
Soran+1 yılAşık oldum sanirim :) ♡♡
Cevap sahibi+1 yılBak sen, o kadar etkiledi demek :))
Soran+1 yılEvet yazmaya utaniyorum ama. Son mesajimda sohbet ederken cevap vermedi. Gozunden mi kacti unuttumu takmadimi bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz ağır bir yapısı var. Yılışık tiplerden değil birde sık sık girmiyordu.
Soran+1 yılEvett. Bir sey olmustu sagolsun baya ilgilenmisti. O zaman gayet normaldi de simdi surekli mesaj atasim geliyor ama yapamam :)
Cevap sahibi+1 yılBanada çok faydası dokunmuştu, kulakları çınlasın. Uyutmadık adamı. :)
Soran+1 yıl:))) evet yaa.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önemli seyler var, yakisikli olsun diye sartlandirma kendini, hem kime göre ne kadar yakisikli? kisiden kisiye degisir...ayrica burdan aramak pek dogru gelmiyor bana, ben kimseyi takip etmiyorum yazismiyorum mesela, sadece soru sorup cevapliyorum öyle kendi halimde :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bana yakisikli gelen herkese gelir idaaliyim
+1 yılYakışıklı olsa kime ne faydası var? Atı alan üsküdarı geçmiştir.Herkes halinden gayet memnun bence.İnsanları olduğu gibi karşılayıp, kabullenmek bir erdemliktir.Bunu kıyaslamak söz konusu değildir.Kimisine göre yakışıklı kavramı bir kağıt parçasında ucubelikten başka bir şey değildir.Kağıdı yakarsın külleri kalır sadece.Bu da aynen öyle bişey.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynej
- +1 yıl
Umarım aradığın kişiyi bulursun, o ben değilim emin olabilirsin :D
Soran+1 yılBuldum
- +1 yıl
Hayırlı olsun :D Kim olduğuna sormayacam.Gönlüne göre biridir umarım.
Soran+1 yılRobin
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canım elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak ve dışarı çık.
91 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir özgüven ya sanki bütün yakışıklı erkekler senin için var bir de gizlemiş kendini çok beğenmiş hanfendi :d sanki çok güzel kız var da sitede. Hem hayatın bu siteye mi bağlı bir de napıcam ben diyor sanki burada hapsedilmiş gibi konuşmuşsun :d ne saçmasınız ya
03 Yorumla
Soran+1 yılGuzelmiyim drgilmiyim eic sor
- +1 yıl
umrumda mı sanki ya güzel olsan ne olmasan ne yazar kendini beğenmiş biri olduktan sonra değerin sıfır :d
Soran+1 yılHahah yemedi.
önemli olan dış görünüş mü senin için yani bir erkeğin düzgün kişilik yapısı bilgisi zekası adamlığı önemli değil mi...yakışıklı olması çok mu sart bence bir burak ozcivit bulamazsında belki ama illah vardır burlarda yanlız ben hala anlamıyorum siz kadınları ne olduda bu kadar değiştiniz şişme dizi karakterleri gibi erkek arar oldunuz ne ara
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet tip onemli yanima yakismali
Soran+1 yılO tipler yanima yaklasmaz 5 metreden öte
Soran+1 yılEvet yenimi anladin
Soran+1 yılBuyuk küçük harflere dikkat etmemissin
+1 yılmilletin işi gücü olmuş serserilik haytalık. siteyi kerhaneye çevirdiniz. felsefe mi? o da neymiş yenir mi içilir mi.
bu soruya cevap yazan bir kaç tanıdık iman gözü açık arkadaş hariç. her hangi bir soruda sitenin kalitesizliğinen soruların kalitesizliğinden zırladığınızı görürüm inşallah.05 Yorumla
Soran+1 yılhahah tamam git başka yere işin ne o zaman
- +1 yıl
zaten içinizden biri değilim. ne yazdım bir sorumda okusaydın bilirdin kardeş. heideggerin dasein'iyim ben burada buraya fırlatılmış gibiyim. hiç bir zaman kendimi buraya ait hissetmedim. dışarıdan kulübeye kemikler atıyorum o kadar. yağlı tarafını kendime ve felsefe siteme saklıyorum artık idare edin.
Soran+1 yılBende kendimi buraya göre hissetmiyorum hdi babay
- +1 yıl
bana iyi malzeme verdin bu soruyla kardeş. okuyup okuyup gülüyorum arada. sana değil aşağıdaki 2012den devreden bazı kültür mantarlarına ve sorularımda sesi fazla ama cızırtı çıkan bir kaç kişiye. canını yediklerim
Soran+1 yılIyi yapiyo n
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/VpMmkn.jpg
https://i.hizliresim.com/P3r945.jpg
https://i.hizliresim.com/LPnr7Z.jpg
aa ben varım :)05 Yorumla
Soran+1 yılKonusmayayim. Ama oneri giyimini gozden geçir
- +1 yıl
sen kendini göster bizde yorum yapalım
Soran+1 yılBu kadar erkege ne gostercem kendimi bilen bilir bu sitede beni
- +1 yıl
gizliyi kim bilebilir ki ilginç :D
Soran+1 yılYakin arkadaslarima soruyu attim :)
neye göre kime göre yakışıklı veya güzel? yartatılısımızdan gelen bir sey degılmı bu Allah nasıl yarattıysa oleyız secme hakkımız mı var malesf yok herkes cok kotu veya cok guzel olabilir soruyu soran arkadasım sen neye gore guzelsın? yakısıklı güzel çirkin diye birşey yok malesf NEFİS var.
05 Yorumla
Soran+1 yılApacilik ve kroluk tercihtir efenim
Soran+1 yılGayet göründüğü gibi. Ben kizil otesi isinlarla bakiyorum merak etme
Soran+1 yılBen gayet seciciyimdir bb
+1 yılsen cok mu guzelsin.. su anda bana cok itici geldin.. git el ac yalvar belki sadaha niyetine denk gelir bir yakısıklı :) ay umarım senin gibi birine dusmeyiz.. dusunsene insan hali hersey gelebilir basa.. guzel bulmadın mı bırakıp yuz ustu gidicen heralde?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzelim sevgilimde gayet yakisikli bir hesap acsa 2 gune unlu olur burada
Soran+1 yılGayet bilgili ve entellektüel birisi ayrica :))
- +1 yıl
hmmm bol sans sana o zaman :) ama o tum saydıkların goreceli bir sey oldugunun farkındasın degil mi.. belkide cok sevdigin biri seni normal biri gorecek belkide itici bulacak belkide alakası oldugun bilgiler ya da entellektugelligin onun ilgisini cekmicek belki sıradan kızlardan hoslanacak :) bak demedi deme bu dediklerim basına gelcek :D sonra keske bende sıradan biri olaydım diye uzulceksin :) sakın bana ihtimali bile yok deme :) olur mu olur..
Var tam buluyorsun yaşıtın değil yakışıklı buldukların ya yaşlı ya ergen :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar yasli :))
Soran+1 yıl:))
Ben varım ya kanka ayıp edıon üzdün beni :):) dudhdjjdd
44 Yorumla
Soran+1 yılSen tipsizlerin liste başını cekiyorsun canim :(
- +1 yıl
Laf atamazın ulan hemşerime :))
Senin daha gizli oladan soru sorma cesaretin yok belki de travesti olabilirsin.
Bence sen şuna benziyon ;galeri8.uludagsozluk.com/.../...-kizlar_586322.jpg
güzel soru,
Ey sen ki kül ettin beni onmaz yakışınla,
Ey sen ki gönüller tutuşur her bakışınla!
Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince
Çehren bana uğrunda ölüm hazzı verince
Gönlümdeki azgın devi rüzgarlara attım;
Gözlerle günah işlemenin zevkini tattım.
Gözler ki birer parçasıdır sende İlahın,
Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın,
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;
Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!09 Yorumla
Soran+1 yılEdebiyata niye girdin
Soran+1 yılOkumayi severim
Soran+1 yılBen cok okurum. Kitap okumada derece aldim oduller kazandım
Soran+1 yılBurnum havada veya degil kiskaniyorlar
Soran+1 yılEvet bende onu dedim
+1 yılya sen ne noktada güzelsin onu bir gÖrelim öyle havadan atması kolay , ya da ne işin var burada bişeyleri çok merak ediyorsan yaz google ye cevabı çıkar, burada yakışıklı erkek peşindemsin zaten kendine güvenin olsa resmini koyardın karanlıkta kabadayılık kolay VİTAMİNSİZ SENİ...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa Resmimi koysam gozunun ustunde kas var derdiniz size laf ediyorum diye
Bir de şu soruyu "gizli" sormasaydın da cuuuuk diye otursaydı (tabii senin burada "kaliteli" olduğunu varsayıyorum, ki emin ol senin kaliteli kriterlerinle benimkiler Hacı Murat - Ferrari arasında ki ilişki kadar ancak yakındır birbirine). :)
15 Yorumla
Soran+1 yılO ferrariyim işte
Soran+1 yılHerkes yaklasamaz ferrariue :) uzaktan ic geçirirler.
Soran+1 yılKendimi flan kandirmiyorum
kızlar taş erkekler tipsiz :D kezbana bakın siz lan burdaki kızların kaçtanesi dışarı çıkıyolan çocu evinde boş boş oturan insanlar erkekler en azından daha sosyaller kızlardan
bu arada kezban hanım sana bakan yakışıklı erkek alıcanı aldıktan sonra yüzüne bakmaz emin ol :D01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
ahahahaha:D uuuww bebeğimiz erkek (bide yakışıklı olanından) bulamamış mı esra erolmu burası seçmece yapcaksn? yanlış yere gelmişsin :D yakışıklı erkekleri site site dolaşarak bulma ümidine geldiysen feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bir resmini koyda o beklediğin yakışıklı erkkler bir oylama yapsınlar bakalım alan olcakmı yoksa ortada mı kalcan aswedrftgyhujkl:D
21 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil...
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kızlar Ne Diyor 72
Erkekler Ne Diyor 295
elimizde başka model kalmadı hanımefendi, depodan getirelim desek size büyük gelir ki almaya da niyetli değilsiniz gibi.ama piyasayı araştırın bunlardan daha ucuzunu bulamazsınız :/12 Yorumla
Soran+1 yılYa site bu kadar az kisi degil daha cems34 gelmedi
- Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin yakisikli olmasi neden bukdr dert ediosun anlamiyorum
66 Yorumla
Soran+1 yılYakisikli kisilerle arkadaslik etmek hosuma gidiyor
- +1 yıl
bence muhabbeti hoş olan erkek daha eğlenceli
- +1 yıl
karaktersizlik sizinki, baska birsey degil. YAsinin kucuk oldugu belli, ama burada yasi kucuk olan insanlar var onlara hic iyi bir ornek olmuyrsun bunu bilmeli fark etmelisiin. insanlarla fiziksel gorunus icin arkadaslik kurmak, beynin nasil calisitini kanitliyor, kendine gelip buyumelisin arkadas.!
Soran+1 yılAlakasi yok. Kendine baksinlar banane. Evin icinde gözlüklü fotograf ceken tiplerle arkadas olmam.
- +1 yıl
sen kendine arkadas degil baska birsey ariyorsun belli oldu.
- +1 yıl
S*kicisini arıyor. Net olun bari. Amma üstü kapalı konuştunuz
Mal mısın? umutsuz vaka mısın? Burdan koca/sevgili arıyor hey Allahım ya.akıl desen yok resim desen yok bide sen koy bakalım resmini biz bakalım kezbanius. Burak özçivitmiş hahahaha ergen bu yaaa beyler iplemeye değmez 18 yas altı * belli :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSEvgili ariyorum demedim
Soran+1 yılKro apacide olmasinnn
Soran+1 yılAysti
Artık seninle duramam kardeş Bu akşam çıkar giderim
https://www.youtube.com/watch?v=nzm5IKYPZYw05 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca Güzelliğin on para etmez kızım Bu bendeki Aşk olmasa..
https://www.youtube.com/watch?v=mvGkJag5r6c
Soran+1 yılHahah sen ne diyon ya
Soran+1 yılEvet ciddi sordum
- +1 yıl
Sitede yakışıklı erkek olmaması bir yana. Senin bunu söylerken kendini gizliye almanda ayrı bir yana. Sitede cesur kızda yok sanırım. Sözünün arkasında durabilen. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAynnnnnnnnn
Soran+1 yılAynen
+1 yılKonuşması bilgisi seni büyülüyorsa bırak büyüsü bozulmasın. Görme öyle devam et hayat sadece güzellik ve yalışıklılıktan ibaret değil...
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel dedin sen hayran kaldim <3
- +1 yıl
Teşekkürler :))
Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. çok düzeysiz bir soru bulmama rağmen yanıtlayacağım.
Erkeklerin fiziki durumlarından size ne? Herkesi Allah yaratmış ve neden yakışıklılık beklentisi size düşmüş?21 Yorumla
Soran+1 yılApacilik ve kroluk tercihtir
+1 yılYakışıklılık görecelidir. Ben iki kişi ile tanıştım ikisi de çok hoş beyler hatta birbirleri ile tanıştırdım şu anda kanka oldular bazen bir araya geliyoruz kaynatıyoruz.Onlar kendilerini biliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılsöylesene adını ayrıca benim yakısıklı dediğime tipsiz diyen olamaz
- +1 yıl
:))))
+1 yılyakisikiklilik guzelli̇k geli̇p geci̇ci̇ en guzel manken gi̇bi̇ kiz da olsan banu alkan gi̇bi̇ ci̇rki̇n olursun bi̇r gun dis gorunuse bakip aşik mi olunur yaa bi̇r anlik heves
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen Özür
Sen manita avınamı çıktın yoksa buraya eğlenmeye, soru-cevap yapmayamı? ayrıca yakısıklı erkek çok, sadece sen kendini çok beğenmişsin okadar. kesin kezbansındır da :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sorma.
+1 yılbıyıklı tek kaç kızlardan da söz ederseniz memnun olurum balım.keza dile getirince midem bulanıyor.artık sen düşün.yakışıklıyı kim kaybetmiş de sen bulacaksın.akıllı kızlar çoktan kapmıştır onları.aferim onlara.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet biride bende keske uye olsada endamini gorse bu site :)
- +1 yıl
kızım madem endamlı birisine sahipsin elalemin yavuklusundan sana ne?
Soran+1 yılMerakkk
- +1 yıl
:) işiniz zor
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
açık açık söyleyim mi yani kızım.merak diyorsun.dikkat et kendine.
açılın marilyn monroe geldi :D haklısın marilyn cim en iyisi sen üyeliğini kapat baska sitelere yelken aç burdan çıksa Quasimodo çıkar sana asfdffsd
13 Yorumla
Soran+1 yılSana giren cikan nedir tatlim hah
Soran+1 yılHahah :D kızım iyi guldum son yoruma sana
da byeee haha
Bu gibi bir amaçla geldiysen zaten elbet bulursun, sen bulamazsan belki o seni bulur belli olmaz şans işi bu sonuçta.Fakat şansını tamamen denemeden karar verme ve son ana kadar pes etme derim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBuldum buldum
Soran+1 yılTeşekkür
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi kendini beğenmiş kızların hepsinin tipi kedimin kıçından daha güzel değildir.Güzel ve zeki kızlar senin yaptığını yapmaz.Zaten yakışıklılar bulur o Güzel ve zeki kızları
62 Yorumla- +1 yıl
Senin go tunu yerim
bu sitenin arkadaşlık sitesi ya da ne biliyim sevgili bulma sitesi olduğunu düşünmüyorum. siz başka yerlere yönelin bence ;)
13 Yorumla- +1 yıl
Bende şaşırdım. Efsaneler gerçekmiş meğer...
Soran+1 yıltamam canim. Takildigin varsa söyle bilgili gibisin bu konuda
Bak canım kardeşim, bu görmüş olduğun, benim güncel fotoğrafım.Ama sen, yaş itibarıyla, benim ancak elimle çay içirdiğim, kendi elimle yiyecek yedirdiğim, bir cici kardeşim olabilirsin.Tanışırsak, sana abilik nedir, onuda en güzel haliyle yaşatmayı düşünüyorum, ama ben senin için, herhangi bir erkek olmayı düşünmüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılAbarttin 20 yasindaki kiza elinle yemek mi yediriyosun ok
yakisikli ariomus :-):-):-):-) buna bir yerimle gulerim. burdaki kizlar ya kendini bir b.ok zannedio ya da cok kucuk yastalar.hersey dis guzellikle olmuo kizlarr:-)
01 Yorumla
Soran+1 yılAYnn canım ya.s.s
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen nesinki herkesi aşağalamışın madem çok güzelsin nie internmtten erkek ariyorsun dışarlara kıran mı girdi yalında zaten kuçuk bence beynini geliştir.bir gün öyle bir allahtan darbe yersinki hayat bu b elli olmıyor begenmiyebilirsin ama kimseyi asagalama hakkına sahop deilsın ayrıca kimse dört dörtlük yaratılmadı. bunu unutma dört dörtlük olmak allaha mahsustur.
43 Yorumla
Soran+1 yılOkkk
- +1 yıl
:)) ben bu kadar açık yazamazdım
Cevap sahibi+1 yıl:))))
Yakışıklı erkek yok demesen de benim kriterlerime uygun henüz bulamadım dersen daha daha doğru olur bence çok göreceli bir ey güzellik kavramları, hem bu söylem ile birçok insanı aynı kefeye koyup belki de haksızlık ediyorsun..
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim yakisikli dedigime herkes der.
Soran+1 yılEvet
+1 yılYakışıklı erkek arıyorsan ne işin var senin bu sitede git sanal sohbet siteleri midir nedir. Orada ara yakışıklı erkek.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen biliyosun o siteleri heralde söyle banada
- +1 yıl
ne alakaysa artık bu söylediğin site ismi falan versem neyse. neyin kafasıysa artık.
+1 yılKimbilir sizi görenlerde nasıl bir hayal kırıklığına uğrayacaklar.herşeyi bedene indirgemiş birisininde, eminim ruh hali sıfatına yansır.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen olumlu dünya
+1 yılYakışıklı olunca sorulara daha mı mantıklı cevap verecek? İzdivaç sitesine mi geldim ben yanlışlıkla naptım:D
03 Yorumla
Soran+1 yılKızım fena mi olurdu.
- +1 yıl
pek farketmezdi sanaldan ilişki hayallerim yok
Soran+1 yılBenkmde ayniyiz
+1 yıl385 CEVAP mı? Hay maşaallah! :))) Bu kadar eski bir soru nasıl sayfada göründü bilmiyorum ama gördüğüm en yüksek sayı şu ana kadar. Rekor.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet gunun sorusu yapmayi dusunuyorum:)
- +1 yıl
bir saniye. Sen bu soruya günün sorusu yapmadan mı aldın bu kadar cevap? :)))
Soran+1 yılevet bir günde
- +1 yıl
:))) Günün sorusu olursa eğer cevap sayısı ne olacak çok merak ediyorum. Xper puanı gönderme şansımız olsa gönderirdim yap diye o derece :D Takip edicem son sayıyı
Soran+1 yılHahahah hadiya :D baska israr edenlerde var.
- +1 yıl
Nasıl yani? :))
Soran+1 yılYa soruyu yakin arkadaslarima attim. Illa günün sorusu yap diyorlar
- +1 yıl
405 oldu bile... :D Yap madem bakalım neleeeer neler gelcek daha.
Soran+1 yılHahah yazmayan erkek kaldimiki
- +1 yıl
413 oldu bak şimdi de... :D Sitede kaç erkek üye var sahi? :))) Boşver ziyan etme 750 xper sen
Soran+1 yıl:))
+1 yılkim demiş yok diye ;) neyse sen aramaya devam et belki senin gibisini arayan biriside vardır kim bilir ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılBuldum koçum dert etme
- +1 yıl
Koçum? ben ne dert edicem abaza.. arayan sendin bulan sensin.. koçum muş
Soran+1 yılHadi evlat.
- +1 yıl
komik şey seni :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım sen takarsın sevgilini koluna bebekte üç beş tur arasın elin çifti haçta 7 tur atar. Öyle gösterişe filan çok meraklı olma, küstahlık yapmak istemiyorum ama burası arkadaşlık sitesi değil. Sarışın aptallardan mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılHe sarisinim ama doğal. Aptal olan cakmalari
o kadar kötü durumdasın yani..hayatına birini bulman için bir internet sitesine kalmışsın kim bu insanları bu kadar yalnız bıraktı artık isyan eder haldeler...biri şu kıza teklif etsin lan acıdım..
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var genjj
Soran+1 yılNe alaka yakisikli gelsin vericemmi dedim :D
kusura bakma beğenmiyorsan bu senin düşüncen.. gözün farklı bir şey algılamak istiyor..
çok yakışıklı gördüğün acaba seni beğenecek mi? bunu hiç düşündün mü cennet bahçesi04 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni reddeden erkek olmadi. Hepside cok yakisikliydi.
Soran+1 yılManyakmisin perukla cik o zaman
Wala ben pek ilgilenmiyorum onlarla ama yok gercekten ne ise yaramaz elekten kalmis varsa buraya gelmis
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah :)) cok iyiydi buu
Gizli Üye(30-35)+1 yılWisper0 denen nickti galiba yakisikli onunla bir dene derim hic konusmadm aama profil resmi gerckse harbi yakisklikndi si konyali
17 Yorumla
Soran+1 yılYok buldum başka:)
Cevap sahibi+1 yılBirisi eksi atmış adamin birisi :)
Soran+1 yılKiskanmistir
Cevap sahibi+1 yılKiskansa kiskanmasa bence sitenin en yakisiklisi o :)
Soran+1 yılBen bir tane buldumda soylemem.
Cevap sahibi+1 yılEsmer mi sarışın mi :)
Soran+1 yılEsmer:)
- Devamını Gör (552)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne