Kişilik & Karakter Değer Verdiğiniz İnsanlardan Zarar Görüyormusunuz? MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazı İnsanlar Verdiğiniz Değeri Gerçekten Hakediyorlar mi? Değer Verdiğiniz İnsanlardan Zarar Görüyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Birhayalimvargibi Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Değer vermiyorum üzülünce sonra düzeldi sanıp yine değer veriyorum ve yine başa dönüyorum. Bu döngüde çürüyüp gidicem. 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bazen verdiğimiz değerler bize zarar olarak dönebiliyor. Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Oluyor bazı zamanlar. O yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum. 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Haklisiniz en iyisi O yuzden herkes degeri kadar deger almali Yorumla Aysssl +1 yıl Aaa cok mantikli herkes degeri kadar deger almali Yorumla MATRAXCA +1 yıl @Aysssl Aynen haklisin ederi kadar degerlidir. Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Oluyor bazen maalesef çok üzülüyo insan 0 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Aynen yani bundan sonra herkes segeri kadar. Yorumla
Aysssl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Ooo bir kac gun gereginden fazla deger verdim insanlara bir kac gunde en cok zarari ben gordum nasil dogru deger vercem 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Fazla vermiyeceksin deger degerdir dogrusu yanlisi olmaz sadece herkese gerektigi kadar deger vereceksin. Yorumla Aysssl +1 yıl Aynen deger verdim ve sonucunu gordum su bir kac gun icerisinde bugun hak edene hak ettigi degeri veriyorum ve kafa rahat bunu iyi ki gormusum allah razi olsun Yorumla MATRAXCA +1 yıl Iyi yapmissin en guzeli yoksa zarar goren sen oluyorsun. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Yanlışlarını kapattığım için evet 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Haklisin olabilir. Yorumla
Eylullmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Çok şükür hayır 1 2 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Ozaman cok sanslisin🙂 Yorumla Eylullmmm +1 yıl Evet Yorumla
En İyi Cevaplar