Var mı acaba? Çok cevap gelceğini sanmam ama -.- gerçekten ciddi sorunlarla gidip yararını görmüş olanlar İstanbul veya Ankarada olabilir
Cevabın nedir?
İstanbul 'a yakınsın , pespese aktarmalı hareket de edebilirsin.
Marmaray son durağı olan kazlıçeşme durağının hemen arkasında Balıklı Rum Hastanesi var. Burada uzmn psikolog pelin hanım için net sayfasından ya da 182 den randevu al ve git018 Yorumla
Soran+1 yılBenim için değil çok sevdiğim bir yakınım için. Ben ankaradayım o eskişehirde ama gerçekten çözülmesi gereken problemler olduğundan gidebiliriz gerçekten iyi para için uzatıp bişey çözmeyen bir psikolog olmazsa
Soran+1 yılYani diyorum ki siz gittiniz mi ya da bir yakınınız?
- +1 yıl
Bir seansta konu çözümü basit de tedavi asıl uzayan kesimdir. Bazı sorunlarda ilaç desteği de gerekebiliyor. Sorunu yazmadığın için yorum yazmak doğru değil ama , psikolog dinledi bir şey yapmadı tarzı düşünce doğru değil, bu da vücut hastalığı kadar ciddi aslında, midesi kanayan kolu kırılan akciğeri kalbinde sorun olanların tedavisinde süre nasıl gerekli ise bunda da zaman ve izleme ile düzene riayet, salah ile taburcu olmasında ana etken. Maddi açıdan düşünülüyorsa, devlet hastaneleri ve kişinin sigorta yararlanımı çözüm olur. Önerdiğim de devlettir zaten
Soran+1 yılÇözenide görmedim ben. Emdr ya da eft sertifikası olanlar daha işe yarar kısa sürüyor sürekli gidip gelmek zor olur zaten parasıda çok. Hastane çok ilgilenmez öyle tek sorun yok çünkü
Soran+1 yılNeden kendinizi değil pelin hanımı önerdiniz? :)
- +1 yıl
Ben burada yöneticiyim ve prensiplerimden biri de burayı danışan membası olarak kullanmamak. Bu yüzden kendimi hiç bir zaman önermiyorum.
Psikologlar yüksek lisanslarında uzmanlık alanları alırlar ve hem ekol hem alan olarak birbirinden ayrılırlar. EMDR yeni bir psikoterapi şekli ancak altındaki konu da ayrıca önemli. Konuda bilgi ve uğraşınız olduğu açık, şu an bu alanda daha çok; psikiyatristler ilaç da gerektiğinden çalışıyor. Pelin Hn konuda bilgili ve psikiyatrist hocalarından da destek alacak , sevkedecek birime sahip biridir, güvenebilirsiniz.
Sorun tek değildir ama ana sorun tektir, aşağı doğru dallanmıştır.
Soran+1 yıl1987 yılından beri var olan bir yönteme yeni mi diyorsunuz? :) türkiyede yaygın değil sadece. Keşke bütün psikologlar öğrenselerdi.. Teşekkür ederim iyi geceler
- +1 yıl
Evet yeni diyorum , zira fakültelerde önce doçent hocaların elinden geçer sonra derse indirgenir sonra sahaya adapte edilir denenir sonra TPD'ye verileri ile sunulur , izin ve telif çıkarsa uygulanır. Bütün psikologlar bütün ekolleri bilse de kendi başarı eğilimine göre birini seçer ve üzerinde yüksek eğitim alır.
Toplamda yine de teorisi pratiği supervizyonu vesairesi ile 7 yıllık bir süreçtir.
Dolayısı ile ortaya çıkışı değil tedavi biçimi olarak uygulanması 2000lerdedir, Ist Unv de yazılmış makalelerden bunu anlayabilirsin.
Uzaktan görüldüğü gibi değil..
Soran+1 yılKursu alınamıyor mu okul dışında? Sizin sertifikanız var mı acaba
Soran+1 yılYoo suçlamam istediğiniz gibi düşünün. Peki pelin hanımın diyim o halde
Soran+1 yılRekabet neden olsun ki gerçekten yardıma ihtiyacım var o yüzden sordum.
https://www.emdr-tr.org/tr-TR/Content/Default.aspx
Buradan sertifika olabilir mi- +1 yıl
Kimler EMDR Terapisti Olabilir?
Ruh Sağlığı Hizmeti Veren Profesyoneller
Üniversitelerin Psikoloji, Psikiyatri, Çocuk Psikiyatrisi, Psikiyatri Hemşiresi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler, ve Aile Terapisi bölümlerinden lisans mezunu olmak ve/veya Klinik Psikoloji, Psikiyatri, Çocuk Psikiyatrisi, Psikiyatri Hemşiresi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler, ve Aile Terapisi dallarında Yüksek Lisansını tamamlamış olmak ve en az iki sene psikolojik danışmanlık ve terapi ile uğraşmış olmak (en az 25 vaka ile 150 saat) gerekmektedir.
diyor, yani 7ci yıl eğitimlerinden bu. Bu aklıma gelmedi, ama buranın eğitimcilerine ulaşıp direk bir liste alabilirsin sanıyorum.
Ancak, yöntem olarak bunun dışında da terapi metodları da var, yine de bu olmalı dersen, cidden kaynağı sen bulmuş oldun :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ilginiz için. Kırdıysam kusuruma bakmayın geçmişten kaynaklı içimde bir güvensizlik oluştu psikologlara karşı. İyi geceler diliyorum :)
En İyi Cevaplar
Bende eskişehirliyim ve devlet hastahanesınde bir psikolog bayan var adını hatırlamıyorum ama çok iyiydi sarısın ve balık etli bir hocaydı. onunla gorustukten sonra çok iyi gelmişti.umarım yardımcı olabılmısımdır size?
012 Yorumla
Soran+1 yılHastanede çok derin sorunlar için fayda olcağını sanmam. Bilinçaltında çözülmesi gereken çok olay hatta travma diyebiliriz var yani
Soran+1 yılBen değilde bahsettiğim yakınım orada. Yaşıda öyle genç değil yaşadıkları çocukken ergenlikte bilinçaltında şimdi onun sorunlarını çekiyo işte. Bende sana emdryi bir araştırmanı öneririm ileride istersen. Zor yaşamak sosyal fobiyle biliyorum :)
- +1 yıl
insan psikologo veya psikatriye cevresınde ınsanların kendısını ıyıce yalnızlastırmasından dolayı gider. bilinçaltında olan birsey hakkında birsey soylemem ama akıllı bir insan kendısıne telkın vererek sureklı aynı seylerı dusundurecek seylerın dısında mesgul olabilecegi birseyler yaparsa zamanla kendısını 'aslında boyle degılım sadece biraz kuruntularım onları hissetmeme sebeb oldu '' der. pardon ama emdryi nedir? arastırmak isterim tabiki de. ben şu an sosyal fobının dıbınde hissediyorum kendımı sanırım sızde benım yasadıklarımı yasadınız? :)
Soran+1 yılEmdr :) araştırın çok etkili pek uzun sürmeyen bir yöntem ama sertifikalı bir psikolog uygulamazsa çok daha kötü olabilir. Ben ergenlikte sosyal fobim var sanıp çok araştırmıştım ama bendeki çekingenlik içe kapanıklık ve tembellik karışımı bir sorunmuş :D aslında pek çözdüğümü söyleyemem daha. :)
- +1 yıl
emdr'yi şöyle özetlersek gözümüzü kapattıgımız anda gozumuzun onune gelen yaşasadıgımız kötü şeyler. hiçbir tedavı almadan sosyal fobının ustesınden kısmen geldım fakat hala arta kalanlar canımı sıkıyor diyebilirim. yani bazen konusmaktan cok korkuyorum ozellıkle konusmanın akısı hızlı olursa rahat olamıyorum ve rahat davranamıyorum. kendini bildigin surece yüregin sana her zaman dogru yolu gosterecektir cunku biz asla kotu bırı degılız sadece ınsanların aslında bızım hakkımızda kotu dusundugunu dusunuyoruz. bence de yersiz :)
Soran+1 yılMesaj attım ama.. :)
Soran+1 yılBeetle juice üç kere yazamadım tabi :D
Soran+1 yılFilm ^^
- +1 yıl
hatıce cetinkaya sahin cok ıyı bır psıkolog
Gene :)
Var benimde bir meslektasim orada ama alkol uzerine calismiyor kendisi. Aslinda arayip sormak lazim tek tek. Oyle oyle bulunur.010 Yorumla
Soran+1 yılİnda yı buldum işte :) en iyisi o sanırım
Soran+1 yılCeyda yılmazçetinin biyografisinde "Alkol ve Madde Bağımlılığı" alanında çalışmalarını 2002 yılından itibaren sürdürmektedir. Diyor :)
Soran+1 yılErgen değil 41 yaşında bu arada -,-
Soran+1 yılAlkol probleminin altında yatanlarda psikolojik olduğundan her halükarda çözebilceklerini düşünüyorum öyle umuyorum
- +1 yıl
Bir danisin ama 3uncu bir sahisin (sen oluyorsun bu), sorunu olan kisi icin endiselenip bilgi aramasi guzel. Ama karar verecek olan kisi sorunu olan kisi olacak. Hem istemiyorsa, kalkip eskisehirden istanbul'a gelmez (duzenli bir sekilde gidip gelmesi gerekecek cunku). Hemde psikologla olacak olan iliskiye, iletisime onun karar vermesi lazim.
Kolay gelsin diyecegim ama kolay degil.
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok ilgilendin :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılya google yaz bulursun bir de psikolog mu psikiyatri mi? yani duruma göre değişir. ben olsam psikiatriye giderim bilmeiyorum farkını ama daha ucuz. aslında varsa bana da gönder eskişehir de ya? bende gidim para ayarlayabilrisem.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok eskişehirde :)
İstanbul'da buldum bir tane
www.kizlarsoruyor.com/.../q1322293-hey-bir-5-dakika-vakit-ayirirmisiniz-ilgi-cekici-oldu-mu-acaba
Şuna cevap verirmisin ^_^- +1 yıl
ya istanbula gidinceye kadar sıkarım. nekaar mış?
Soran+1 yılBiz mecburuz ^_^ ucuz olduğunu sanmam :D
- +1 yıl
himm nasıl mecbusunzu ya? buradaki psikiyatriye gidin burada da uzman var ya*? hoclar tıpta.
Soran+1 yılUzun hikaye :) hemşerim sayılırsın şu soruya bir cevap ver hadi be :D
- +1 yıl
abi Ankara daha yakın ve rahat şimdilik ben de giderim ama bir kız tecavüze uğradı ise bunu burada psikiyatriye götür ama benim gibi bir kız arkadşaı tutunamıorum 27 yaşındayım diye başvuru da oablir ben psikologa giderim hepsi bu. duurm vahimse buraya git buradna sevk ederler.
Soran+1 yılHiç anlamadın olayı :) neyse cevapta vermiyosun sanırım sana iyi sabahlar ^_^
Doktorsitesi com da belki vardır psikologlar da. Hasta yorumları oluyor o tür başka siteler varsa veya psikologun adını ekşi sözlükte forumlarda filan bulma şansınız olabilir.. Arkadaşa geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıdıkları olabiliyor oradaki yorumların hepsine çok güvenemiyorum buradan bire bir gitmiş olan birinden tavsiye alsam daha iyi olur dedim. Ergenlikte gittiğim psikologların çoğu para için seans uzatıp sorunu çözmeyen kişilerdide...
+1 yılEn son ki gittigim psikolog sen bir daha buraya gelirsen ben işimi bırakacam demişti :D
018 Yorumla
Soran+1 yılEskişehirdemi
- +1 yıl
Yok Ankarada. :D
Ama senin için netten bir tane Eskişehirli buldum
Eskişehir veya çevre illerden, sizi can kulağıyla dinleyip anlayabilmek için elinden geleni yapacak, ve iç gücünüzü keşfetmenizi sağlayarak psikolojik sorunlarınızı aşabilmenize yardımcı olacak bir uzman arıyorsanız, lütfen hiç çekinmeden arayınız (0533 4647497 - 0222 2202525). Daha detaylı bilgi için: www.psikologserhat.com - +1 yıl
Adres/Tel:
ÖZEL ESKİŞEHİR AİLE DANIŞMA MERKEZİ
İsmet İnönü (Doktorlar) Cad. Yonca Apt./Pasajı (tramvay durağı arkası)
Kat:2 No:51/5 ESKİŞEHİR
0222 2202525 – 0533 4647497 - +1 yıl
Ayrıca EskiŞehirdeki Tüm Psikologlara Bu linkten Ulaşabilirsin... Ah Ahh Gene Yardım Severliğim üstümde :D
www.tavsiyeediyorum.com/en_iyiler_sehir_26.htm
Soran+1 yılÖzelmiydi :P teşekkür ederim ^^
- +1 yıl
Profil foton gece rüyama girerse Seni bulacam :D
- +1 yıl
En iyi cevabımıda çabuk ver. Sana 1 tane değil 55 tane psikolog önerdim :D Hepsi Eskişehirde.
Soran+1 yılBen google kullanmayı biliyorum buradan gitmiş olanlar yardım eder diye sordum :D
- +1 yıl
O korkunç profil resmini nerde olsa hatırlarım
www.sondakika.com/.../...agi-mikrop-kayniyor_o.jpg
Bidaha sana cevap gözle sen..
Soran+1 yılBeter böcek izlemedinmi sen hiç ^^
- +1 yıl
izlemedim.
Soran+1 yılİzle çok güzel film profil fotoğrafımdanda korkmazsın o zaman :P
- +1 yıl
cıxx en iyi cevabı men vermiştim. sen benim duygularımla oynadın... bir daha hiç bir soruna cevapta vermiycem. Googleye sor tamam mı başka film izlemeye gidiyom ben
Soran+1 yılBir bak en iyi cevap nasıl senin olabilir bana uzun uzun cevap yazmakla uğraşanlar varken :D bende başka soru sormam zaten ^^
- +1 yıl
Hıh. uzun uzun yazan enayi. Bak ben tek bir linkle tüm eskişehir psikologlarını yıgdım :D De Get Küstüm sana
- +1 yıl
ayrıca barbara filmin basrolü hemen neden öldüler bunlar.
- +1 yıl
hayatımdaki en iğrenç filmi izlettin yaaaa
Soran+1 yılZevksiz :p
Psikolog değil ama benimde gittiğim bir psikiyatr var çok iyi bir bayan ilaç 2. planda
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ilaç vermek dışında ne yapıyolar gerçekten bilgim yok kusura bakma :e
Soran+1 yılİş çıkmazda olur ama ilaç problemi çözmez bilinç altındaki sorunları çözmek için eft emdr yöntemleri dışında çare yok sanırım
Soran+1 yılPeki iyi geceler
Serhat TÜRKTAN onlarca yorum var dilersen link atabilirim.
07 Yorumla
Soran+1 yılSen gittin mi
- +1 yıl
Ne işim olur, o bana gelsin. Şaka bir yana buradan inceleyebilirsin; www.tavsiyeediyorum.com/...7548_serhat_turktan.htm
Soran+1 yılTavsiyeediyorum deme bana böyle bu sitede yorumlar olan kadına gitti daha kötü oldu :D
Soran+1 yılYakın bir akrabam işte..
Soran+1 yılSağol.
Bu tip faydalı sorular fazla rağbet görmüyor haklısın, Ankara da var bir tane özel benim bildiğim, iyi gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylermisin ^_^
Soran+1 yılAdını soyadını bilmiyomusun :)
+1 yıl1.5 yıl sonra psikolog olucam... soruya atladım o yüzden ama maalesef ne profum ne eskişehirliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi geceler o zaman :D
- +1 yıl
eyvallah :D
konuşupta tedavi edemediğim çare bulamadığım insan yok şükürler olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşup çözülecek birşey değil bilinçaltı bu ^^
- +1 yıl
tamam her duygusal şey her üzen şey bilinç altındadır zaten? beynimize saniyede 50 milyon bilgi gider beyin sadece bunların 4 ila 16 arasını işleyebilir geri kalanı ise beynin bilinç altına yerleşir yani hafızana insanlar istemesede bilinç altına yerleşen bilgiler davranış ve hareketlerinin %80 nini kontrol eder etki eder anlatabilmişimdir umarım.
Soran+1 yılEe senmi konuşcaksın adamla :D
Soran+1 yılProblem ne yazık ki düşündüğün kadar basit değil neyse sağol iyi geceler
Noldu pskolojinmi bozuldu :/ Oyy :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim için değil..
Soran+1 yılBende gidebilirim aslında pek normal değilim :P
Soran+1 yılO ne demek -.-
Soran+1 yılOkey ^^
+1 yılPsikolog Furkan Akgözlü tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimşekler grubu
03 Yorumla
Soran+1 yılNe bu şimdi?
Cevap sahibi+1 yılOnlarin içine gidince sıkıntilari unutursun
Soran+1 yılHey allahım ya -.-
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!