+1 yılarkadaşımla dönerciye gittik. Adi hep bana ödetiyordu hesabı sinirlendim en sonunda dükkan sahibini tanıyordum ona dedim ben ödiyeceğim sonra biz ayrıyız onunla falan caktırma diye anlaştık en son çıkarken hesap ödemeye gittik arkadaşmda geldi tabi ve şöyle bir diyalog geçti :
A: arkadaşım B: ben D: dönerci
A- hadi öde hesabı
B-sen kimsin kardeşim?
A- olum ödesene hesabı
B - ben tanımıyorum bu kişiyi kendi hesabını bana ödetmeye kalkıyor terbiyesiz
D - tamam sizin hesabınızı alalım
A - Lan başlatma bak ben ödiyeceğim dedin ödesene abi biz beraber girdik görmedin mi?
D - hayır kardeşim paran yoksa söyle ona buna yancılık etme!
bu arada ben hayırlı işler diyip cıktım ve arkadaşım orada bulaşık falan yıkıyayım abi diyormus erol usta harika bir insan saolsun onun sayesinde bir dertten kurtuldum58 Yorumla- +1 yıl
haketmiş ama kötü bir duruma düşmüş :)
- +1 yıl
iyi etmişsin böylelerine böylesi yakışır.
- +1 yıl
aynen iyilik etmiş sayılabilirim belkide, ona yedirrdiğim yiceklerle 3 aile doyardı
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
sen kötüsün :D cok kotsn
- +1 yıl
bir ay sonra gelen yeni yoruma hitaben en iyi cevaptır kendileri..
- +1 yıl
kötü değil canım haklıyım :D
En İyi Cevaplar
telekom yetkililerini ulaştırma bakanlığına şikayet etttim üzerine tuz biber ekliyerek, ama haksız değilim, arka sokakta türk telekoma ait kablolar çalınmış yaklaşık 30 40 evin telefonu neti çalışmıyodu, onlardan iş çıkmıyo salak yemin ederim gerizekalı hepsi korkuyolar, bi kaç kız sadece destek verdi bana vs işte neyse, 15 gündür arıyoz gelip yapmadılar basını bile çağırdım tvde cıktı, bende dedimki böle böle böleyken böle oldu, gittim gelin yapın dedim yapmadılar, bana dedilerki siz bizi genel merkeze şikayet ettiğiniz için biz arızanızı 1 ay sonra yapacağız, aynen bu şekilde şikayet ettim 2 gün sonra yapı verdiler, kötülükte denmez yaa pek dimi
01 Yorumla
+1 yılhamsterimi odama almıstım babamın haberi yoktu gerci söylememistim hamsterimi besleycektim kiii. ama babam farelerden en cok korku olanlardan cünkü anısı var :) hamsteri görünce cılgınca evimize terk etti gitti :-) sonra hamsterimi baska birine verdim babamı zar zor geri getirebildim eve :-D kötü kız degilim ama evcil hayvanları cok seviyoruuum bende öyle sevgi var evcil köpek alırdık ama ailem hepsi calısıyor baska carem yok
00 Yorumla
istemeden kuzenıme yaptım :SSS garıbım ya:)))dısarda gezdık geldık ben sana ıse gıtmeden yemek yaparım dedım bısey yemeyelım bosver dedım:PPPeve geldık ufff yoruldum ya dedım 5 dakıka 5 dakıka daha muhabbet ederken cocugun ıse gıtme vaktı geldı ve aç gıttı:(((( kendımı cıdden affedemıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. armada avm de tadilat yaparken güvenlik kamerasından kabloyu geçiremeyince güvenlik kamerasına tekme atmıştım kamera duvardan sökülüp yere düştü :) bide sigara içecektim tepemde yangın dedektörü dumandan ötüyodu hemen onu söküp duvara fırlatmıştım :))
00 Yorumla
+1 yılkasti değildi gerçi ama, taaaa ıspartalardan gelen halis mulis kasap sucuğunun son çeyreğini ev arkadaşımdan kaçırarak afiyetle tükettim. garibim bütün gün okulda sucuklu yumurta hayaliyle yanmış kavrulmuş, eve geldiğinde sucuğu benim bitirdiğimi öğrenince emboli atacaktı bi yerlerine :) (not bi yerden kasıt edepsizce bi yer değildir bakınız link
00 Yorumlaarkadasım benı daha once ektı kurdgum halı saha takımında kendısı de vardı gelemıceksen soyle dedım ona ragmen gelmedı benı mahcup ettı aradan bır ay gectı onun cagırdıgı maca ben gıtmedım mısılleme anlayacagın :))) aynısını yasasınkı bırdaha yapmasın dıye terbıye ettım.d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlara sık sık kötülük yapmak zorunda kalıyorum :( Zorla yalan söylettiriyolar, her akşam bi yerlere götürmeye çalışıyolar, yok diyorum eve geliyolar, bende hastayım diyorum evde değilim diyorum bilmem ne diyorum. Bi kaç aydır çok sık olmaya başladı.
00 YorumlaŞu dolap arkasında altlarında saklanan çok hızlı yürüyen yakalaması imkansız olan hamamböceğine benzer bir canlı türünü yaktım. Çok sinirlenmiştim halen pişmanım.
22 Yorumla- +1 yıl
bikaç saniye cehennemde yanacağız bro:)
+1 yılGece 2 de ses yapıp uyutmayan komşuyu sabah 7 de son ses müzik sesi ile uyandırdım
https://www.youtube.com/watch?v=AS4GlgkW5FcŞeytan Kulagına Fatal BazooKa
00 YorumlaEn son yaptığım kötülük okuldaki staj konusunda sinsilik edenlerin oyununu bozmak oldu.Onlar için kötüydü ama sınıf açısından doğru olanı yaptım.Belki ileride dövmeyide planlıyorm
00 Yorumla
+1 yılben akrep burcuyum yaptığım kötülükten haz alıyorum yapıyorsam da gerekli olduğu için yapıyorum. aslında kimseyi üzmek istemem ama benle dalga geçen olursa veya küçük düşürülürsem intikamım çok pis olur
11 Yorumla- +1 yıl
+9546544
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimin kuzeni ile yattım. sonuncusu gerçekten cok kotuydu.
birşey hem guzel hem kotuyse ondan yinede vazgecmeli ama uyusturucu gibi zor geliyor :(20 Yorumlatuvalete domestos döktüm. Reklamdaki gibi mikroplar bağırmaya başlar mı diye düşünüp vicdan azabı çektim
22 Yorumla- +1 yıl
onlar seni hasta ederken azap çekmiyorlar ama. :-) bu kadarda ince ruhlu olunmazki ama. istersen al koynunda yatır çoğalsınlar. :-))) allah iyiliğini versin ya.gülme krizine girmemek için kendimi zor tuttum.rahatsız ettim kusura bakma. hayırlı geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimle yüzeysel olarak ilşkiye grdm bnden biraz kan gldi bozulmusumu blmiyorum ama en sn kendime yaptığım kötülük bu :/ şu an ayrılyz blmiyorum bozulmussum bndan snra napcm bozulmamaışsa artık hyrlısı :/
00 Yorumla
+1 yıltabakaneye ne yetiştirceksem koşar adımlarla yerimden kalkıp sehbayı havada uçurdum baldırım mosmorr ve hala canım yanıyo bi relax be kızım bi relax
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. o kadar kötü bi insan değilim
aaaaaaa akşam annemi üzdüm biraz onun dışında bi şey yok.14 Yorumla- +1 yıl
cici insan alırsın gönlünü<3
+1 yılşahsıma olanı 5 dk önce sigara içtim. başkasına olanı alacağımı vermedi diye işten habersiz cıktım bi daha uğramadım. eğer kötülükse.
00 Yorumlaİyilik yapmamdı en son yaptıqım kötülük :) İyilikten maraz doqarmıs :)
11 Yorumla- +1 yıl
evet +1
+1 yıliş yerinde izin isteyen personele izinvermedım artı mesayı yazdım gıcıklıgım tutu ne yapayım:)
18 Yorumla- +1 yıl
kul hakkı yemişsin.
- +1 yıl
ona bakarsak ben cok kul hakı yedım herkese ızın verememkı burası nasıl donsun o zmaan
- +1 yıl
çekersin bu dünyada ama.
- +1 yıl
ne yapalım basa gelen cekılırmıs:)
- +1 yıl
ne komik değilmi:)
- +1 yıl
komık degıl ama o an onu yaptım
- +1 yıl
dur be sövme daha karnımda besıkte degıl bebegım:) ya veremezdım ızın bırde benımacımdan bak o ıs yetısmek zorunda ve o elamanında calısması gerek bı nev mecburıyet yanı bana sovmeye hakkıda yok eger soveceksede cıka bılır ısten zorla calıstırmıyorum ben burda onu
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bilgisayarımın başına oturan misafirin çocuğuna kalk canım işim var dediğimde böaaaaa banane deyince kalk lan hırrr dedim korktu kaçtı:/
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. hic yapmadım bilerek ama bu aralar herkese kötülük yapmak istyorum.
kötülük eden neden kötülük bulmasın ama00 Yorumla
+1 yılsevgilimi aldattım ama sonra köpek gibi pişman oldum o beni yine kabul etti ama hiç olmasaydı dedim hiç yapmasaydım dedim :(
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. xxposeidonxx senin en son yaptığın kötülük neydi bakalım?hadi sende dökül bakalım :D
00 Yorumla
+1 yılKötü gibi gözüküpte yapılan iyiliklerde olabilir ^_+
00 Yorumlabaşkaları için kendime zarar vermek. Kendime yaptığım en büyük kötülük bu işte.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. dün sorulardan birkaçıyla dalga geçtim.tanrım nolur affet beni :((
00 Yorumlasevgilime bir kavanoz ile salatalik gonderdim tursumu kur diye. biraz agir oldu.
10 YorumlaBugun okuldaki kiz ders notlarini istedi yanimda oldugu halde yok dedim, aman banane gitsin baskasindan istesin..Zaten gicik oluyorum ona. ^^ :/
22 Yorumla- +1 yıl
eksiyi yedin sebebini anladın...
kotuluk yapmam ben melekim bi basimda halkam eksik :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. geçen barda bi dallamanın çakmağını çok beğenmiştim, onu arakladım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün otobüsteki yaşlı amcaya yer vermedm ...zaten vcersemde oturmazdı bence..göğüs dekolteme bakarken ayakta olduğunu unutmuştu :D
02 Yorumlaeve davet ettiğim arkadaşıma bir haftalık bulaşık kitledim:) çok üzgünüm:)
00 Yorumla
+1 yılYaptığımız herşeyi onun üstüne yıkıp ev arkimi kovmak oldu sanırım .s
02 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
+1 yıltesadufen tanıstıgım kızın biri cok hosuma gitmişti, sonradan ogrendımkı sozluymuş..ama yıne de ayarttım...
sonra da pişman oldum ve ayrıldım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbılmıyorum kötülük mü ama birisi var aramz cok ıyı yuzyuze hıc görusmedık benı sevıyor bense ona kasılık veremıyorum ama hayatındanda cıkamıyorum hep grşmek ıstıyorum..acı cektını söyluyor onsuz olmak bana da acı verıyor
01 Yorumla- +1 yıl
benim sevdiğim kız gibi yani oda senin gibi senin kadar olmasada bende seni seviyorum der hiç yüzyüze örüşmedik bir kere okuluna gittimdaha doğrusu birçok kez gittim ama bir kere görüştük yüzyüze onu seviyorum oda biliyor ama karşılık veremiyor!hayatımdan da çıkmıyor hep konuşmak istiyor rahatladığını söylüyor görüşmediğimiz zamanlardan sonra bei çok özlediğini söylüyor ama şimdi ne oldu bilmem ama bir senedir ortada yok sışarda görüyorum annesi yanında gidemiyorum yanına telefonuda yok (inegö
- 00 Yorumla
Kimseye bi kötülük yaptığımı sanmıyorum. Yaptıysam ciğerlerime kötülük yapmışımdır içki tüketerek.
00 Yorumla
+1 yılben hıcbır zaman kotuluk yapmadım hep bana kotuluk yapıldı
02 Yorumla- +1 yıl
benim gibi yani.
- +1 yıl
evet canım
+1 yılKötülük yapmam için ortam oluşması lazım, ortam oluşmadı hiç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu sorana bu nasıl soru lan deyip küfür ettim :D
10 Yorumlaaskerliğimi küçük bi karakolda yaptım karakol çavuşuydum gariban askerlerin canını okuyordum itiraf ediyorum :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllunaparkta ranger sırası beklerken bayanın kalçasına dokunmak ve arkasındaki erkekle papaz edip seyretmek :D
10 Yorumla
+1 yılonu tahrik ettim allahim sen beni affet!1 nefsine girdim :(
00 Yorumla
+1 yılbırını haddınden fazla cok severek kendıme yapabılcegım en buyuk kotulugu yaptım
02 Yorumla- +1 yıl
hyr tabıkıde :)
+1 yılKöpeğe çarptım ufak tefekte bişey değildi köpek öldü benimde plaka falan ezildi..
00 Yorumla
+1 yılDun antrenmanı biraz abarttım omuzum ağrıyor kendim ettim kendim buldum
00 Yorumlaİnternetin başında 8 saat aralıksız oturdum okula gitmedi sınvalardan kaldım aileme 92,45 lira elektirk faturası ödettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir arkadaşla buluşup biraz gezecektik uyanınca ilk pcyi açtım saate bakıyorum sürekli zaten sonra 3saat geri kaldığını farkettim o orda beklemiştir büyük ihtimal:(
00 Yorumla
+1 yılKendime yaptığım en büyük kötülük:Yaptığım ilk sex.Hatun çok kötüydü ya :D
10 Yorumla
+1 yılhafta içi yatan elemanıma haftasonu proje kitlemek oldu en son.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni adice aldatan eski nisanlıma fena beddua ettim en son kotulugum buydu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi arkadaşımın sırrını başkalarına anlattım sonucunda ortalığı karıştırdım artık bana güvenmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılabimin parmağını ısırdım...
ben charlie :)10 Yorumla
+1 yılen son kızın tekini bayılttık arkadaşla :D
00 Yorumla
+1 yılmetresim ile yattım :(
00 Yorumla
+1 yıluzun zaman olmuştur hatırlayamadım yahu. :-(
00 Yorumlabir arkadasim istemeden uzdum :(
00 Yorumla
+1 yılhatırlamıyorum, çok olduğundan değil ama
00 Yorumla
+1 yıldolaptaki son dondurmayı ben yedim pişmanım
00 Yorumlailerde lehimize kullanılmayacaksa neden olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
lehinize kullanılırsa gerçekten kötü olur :)
+1 yılders çalışmam gerekirken soru cevaplıyorum.
00 YorumlaDenize ped şişe attım :((
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. mutfak berbat biliyorum dili olsa bana küfreder..
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne