Hepimizin hayatında bazen bazı durumları ince eleyip sık dokuyan adeta kılı kırk yaran insanlar vardır. İnce detaylara takılabilen veya ayrıntılı şekilde düşündüğü için zor beğenirken seçenekler arasında da kararsız kalan bazı burçların bu konudaki bilinirliği öne çıksa da sizce hangi burç daha detaycı ve zor beğenen bir karaktere sahiptir?
Hangi burç detaylara daha çok takılır ve hangi burç daha zor beğenir?
Detaycılık dediğimizde aklımıza ilk önce Başak burcu gelmeli. Adeta bir verimlilik ve mükemmeliyetçilik uzmanı gibi çalışan Başak burçları, bir yandan sorunları çözen bir uzman gibi hareket ederken öte yandan hem kendisini hem de çevresini fazlasıyla eleştirebilir.
Bununla birlikte Terazi burçları güzellik ve zerafet söz konusu olduğunda oldukça detaycı olabilecekken, Yengeç burcu duygularına karşı hassas davranılıp davranılmadığını gözlemlerken bu haldedir. Oğlak burçları parası ve itibarı söz konusu olduğunda, İkizler burçları ise iletişim, bilgi aktarma ve hatta dedikodular gündeme geldiğinde detaycı davranabilir. Her burcun bir handikapı var :)
Sadece Yay ve Balık burçları daha dikkatsiz, pervasız davranabildiği ve detaylar yerine büyük resmi görmeye açık olduğu için bu tanıma pek uymayabilir.
Yine de unutmayalım, astrolojiye göre bir kişinin bütünsel karakter analizi için sadece burcu yeterli değildir; yükselen ve ay burcu, Merkür, Venüs, mars burçları da azami derecede önem taşır.
Bu konuda başağın eline kimse su dökemez. Öyle böyle bir ayrıntıya takılma yok. Hayatı kendine zindan etmek , gereksiz ayrıntılara önem vermek bunlar denilince akla ilk Başak burcu gelir. Allah'ın belası burcum hayatı zindan ediyor bana
Ah yine ben akrep burcu çok fazla detaycıyım herşeye takılırım çok zor bir burcum kendime bazen ben bile hayretle bakıyorum çok zor beğenirim ha birde o lanet özelliğim var dünyanın en güzel şeyini getirip önüme serseler yine beğenmem öyle de kötü bir huyum vardır çok seçiciyim kolay kolay beğenmem ben 🙄