Ben de koç burcuyum. seni anlıyorum ama ben arkadaş grubu olarak arkadaşlarım az. çünkü arkadaşım yoksa kendi kafa dengime göre arkadaş ararım diyebilirim ve seversem sonsuza kadar severim.☺️😊
Aynen öyle. Bazıların öyle gıcık olurum ki kendilerini bir şey sanarlar ve bu beni sinir eder. Bazen kavga çıkardığım oluyor. kendilerini prenses sanıyorlar yaa.😑😒🙄🤯
Burçlara inanan bir insan değilim. Çünkü , insanın kendi aorasi vardır. Bu aura ile yaydığı enerji vardır. Kişinin hayata bakış açısı ile ilgili bir durumdur. Uzmek veya sevmek ya da mutlu etmek kişinin elinde olan bir durumdur. Karakter meselesi, yetiştirilme tarzı ile ilgilidir. Burçlarla alakali değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yengeç sever akrep üzer
✨
Boğa burcu erkeği aşk adamıdır.
Bunu her zaman söylerim.
Oğlak kadını da boğanın erkek versiyonu.
Hımm
Burçlara inanırım her zaman
Beni hiç yeri yolda bırakmadı.
çok sayıda diğerleri sever. biz koçlar tek severiz ebedi severiz diyecem ama yalan ya 😂 kimseyi sevdiğimizi sanmıyorum 😂😂😂 neyse koçu eleyin.
Ben de koç burcuyum. seni anlıyorum ama ben arkadaş grubu olarak arkadaşlarım az. çünkü arkadaşım yoksa kendi kafa dengime göre arkadaş ararım diyebilirim ve seversem sonsuza kadar severim.☺️😊
Arkadaşlarım bazen bana deli dediği bile var yani o kadar deli doluyum.😅😜🤪
ben de az ve öz arkadaşla takılırım. karşı cinse de artk şans vermem. olgun koç kafası böyle oluyor sanırım
Aynen öyle. Bazıların öyle gıcık olurum ki kendilerini bir şey sanarlar ve bu beni sinir eder. Bazen kavga çıkardığım oluyor. kendilerini prenses sanıyorlar yaa.😑😒🙄🤯
bir başak olarak cevapladım güzel severim güzel üzerim
Burçlara inanan bir insan değilim. Çünkü , insanın kendi aorasi vardır. Bu aura ile yaydığı enerji vardır. Kişinin hayata bakış açısı ile ilgili bir durumdur. Uzmek veya sevmek ya da mutlu etmek kişinin elinde olan bir durumdur. Karakter meselesi, yetiştirilme tarzı ile ilgilidir. Burçlarla alakali değil.
Ben burçlara inanıyorum.
Olabilir herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım.
Burç diye bir şey yok.
Engel.
burçlar değil karakterler üzer
Aslan galiba
Bencede
Aynı burçtan dolayı sıkıntılıyız galiba
Kimse beni sıkıntıya sokamaz aklın kalmasın.
Aklım kalmaz kimsede
Hepsi uzer