Güzel soru...👍🏼 Onsuz da yüksek enerjimle devam edebileceksem, O’na olan güvenimi kaybetmişsem, onsuz bir hayat düşündüğümde daha umutlu, ondan bir başka erkeği düşündüğümde daha heyecanlı oluyor, kendimi daha değerli hissediyorsam...; ondan vazgeçerim. Eğer 0’na güveniyorsam ama kırgınsam, O’nu özlemek, hayatımdaki yerini anlamak için kendime zaman veririm. Özlemek imkan oluştururum. Güven varsa, sevgisini hissediyor, saygısını görüyorsam, başka bir insanın da bana karşı hatalar yapanileceğini, yine de hangi hatalı insanın yerinin ben de daha önemli ve anlamlı olduğunu düşünür, buna göre kararımı veririm...⭐️🙂
Bazıları derki Mesela ;Seni ömrümün sonuna kadar affetmiyecegim Yani o kişiyi affetmeyerek ömrünün sonuna kadar kalbinin bir yerinde onu tutsak eder. Bence en iyisi her ne olursa olsun kendi içimizden sessizce o kişiyi affedip. salıvermek. Omur boyu onun ağırlığını çekmemek adına Kendi içinizden salıverin gitsin
Bu çok garip birşey aslında çelişkili bir durum birini affedemiyorsan eğer sende ki yeri dolmayacak biridir affedemedikçe de açtığı boşluk büyür büyüdükçe nefrette büyür birini affedebilecek olgunluğa erişince vazgeçmeyi de öğreniyoruz aslında.. ben çok büyük birşey olmadıkça kolay affederim ama vazgeçemem kolay kolay büyük bir hata ise asla affetmem affedersem kendimi affetmem o zaman 🤔
Güzel soruymuş sahiden. Affedemeyeceğim birini hayatımda tutmak mantıksız nazarımda. O kişiye karşı içimde tamalanamayan şeyler olup o kişiye karşı hep geçmişte yaptığı şeylerle bakacaksam bitiririm. Çünkü aksi iki tarafında hem zamanından alacaktır hem de karşı tarafın boş umutlar beslemesine neden olacaktır. O yüzden böyle bir şeye gerek olmadığından vazgeçerim elbette.
Çok garip gelicek ama ben herkesi affetim ben nefret kinle büyüdüm nefretim kinimle harmanladım tüm duygularımı ellime geçense kocaman bir hiç oldu zamanımı boş duygularla geçirdim fark ettiğimdeyse tüm duygularımı hepsimi törplediğimi fark ettim herkesi affettim ben vazgeçersem değmediği içindir...
Hiç kimseyi affetmeyerek kendime yük edemem 🙂 affederim hep , ama affetmem ders almadığım anlamına gelmez. Affettiğim hiç kimseye tekrar dan beni incitecek gücü vermem
Sorunun cevabi zaten başlıkta gizli.. Zanımca, insan bilhassa kadın vazgeçti mi bir kere asla geriye bakmaz. Mesele, vazgeçme değilde doyuma ulaşan güdülerin etkisi ile o kişiden kopmaya başlamaktır.
En İyi Cevaplar