🌪🌪🌪
Detay yokk
🔪🔪🔪
Detay yokk
🔪🔪🔪

İşimle
Geleceğimle
Herşeyimle
Geçmişimle
Ailemle
Eşimle/sevgilimle
Hiçbir şeyimle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kuru kalabalığı, şehir hayatı, club vs konser tarzı kafa şişiren gereksiz şeyleri sevmedigim için, hayvanları ve doğayı insanlardan daha çok sevdiğim için, kendi adaletimi yansıttığım için, kimsenin hakkını yemedigim ve insanların duygularıyla oynamadigim için kendimle gurur duyuyorum.
Anne baba parası yemiyorum. Gayet rahatım.😂
Bir şeyi seçmek çok zor hiç bir şeyden pişman değilim. Çok mutlu bir hayat yaşadım. Lüks içinde büyüdüm.
Herseyimle mükemmelim 😎
Azıcık ego kasalım 😛☺️
Cevap
48Cevap
Zekamı seviyorum ve tabi ki çocuksu ruhumu. İyiki böyleyim ya, böyle olmasaydım çenemin altına namluyu dayar, tetiğe basar ve beynimin kafa tasımı "vertical" olarak terk etmesini seyrederdim.
Kendi başıma. Kimseden destek almadan 8 şehirde ii bulup, ev tutup hayatımı kurdum, şu anda da memurluğu bekliyorum. Her şekilde kendimle sonuna kadar gurur duyuyorum.
Tamamen kendimle gurur duyuyorum çünkü onca geçen yıllara rağmen karakterimden hiç ödün vermedim değişmedim iyi olmaktan hiçbir zaman vazgeçmedim.
İşte bir adet dondurmayı tek seferde yiyebiliyorum falan o kadar eöcosçxoa
Dayanamam sandığım birçok şeye göğüs gerip kendimi bile şaşırttım aferin bana jdnds
Bir sürü yükün altından kalktım thor muyum neyim ben
Çok geç ve hiç bilmediğim bir işe atıldım ve gayet iyi konumdayım ben degil bu konuda etrafımdam devamlı övgü alırım
G yi seçtim çünkü hayatımda hiç pozitif bişey olmuyor.
Çok çalışıyorum ya kendimi ise kaptiriyorum dis dünya ile baglantim kopuyor. Akabinde ise başarı kendiliğinden geliyor
G şıkkı "hiçbir şeyimle" desem bile aslında kendimle. Zira iyisi ve kötüsü ile beni ben yapan benim.
Ailemle gurur duyuyorum iyi insan olmayı bana o kadar güzel öğrettiler ki
Sigarayı bıraktım, tebrik edin. 😎
Dinlediğim müzikler ve arşivim konusunda kendimle gurur duyuyorum. Çünkü çok az bilinen sanatçı ve şarkıları dinliyorum. Bu bana herkesten farklı bir zevkim var gibi hissettiriyor.
Samimi biriyim duygularım gerçek sevgimde gerçek nefretimde.. bu yanımla gurur duyuyorum
beni ben yapan hatalarım ve yaptıklarım dahası ne ki
Kendim olmam, tek başına yeterli bir sebep.
Kendimden başlayarak gurur duyduğum bir çok algı var.
Mesela ben yatakta Kendimle gurur duyuyorum Çünkü çok güzel uyuyorum🤣🤣🤣🤣🤣
Çalışıp evine bakıyorum, kimseye muhtaç değilim. Bununla gurur duymak bana yetiyor.
Sinsi ve şeytani işlerimle
cok guzel sanal sexız yaparım telefonda karsımdakını cıldırtırım bu konuda sanırım oldukca ıddalıyım
Yaşantım, karakterim, ailem..
#Vesselam
Dıger 14 kişi ile beraber G şıkkı , :)
Annemle gurur duyuyorum.
Karekterimle insanlığımla.
geleceğimle gurur duyuyorum diyebilirim :)
Gözlüklerimle gurur duyuyorum 😕
Karakterimle, duruşumla.
Genel kültürüm, kıvrak zekam, yahşi cazibem 😛😛😛
Sigara içmeyip şekeri bırakmamla 😄
ahlaklı dürüst ve güvenilir olmaya çalıştım
öz güvenimle gurur duyuyorum
Karekterimle
Herseyle
İnatçılığım ile :)
Direk ben :)
ailemle gururluyum
Ailem