"Teyzeyi sever miydin?" diyorum bey amcaya; "Yürüdüğü yolu severdim, geçtiği eşiği, su içtiği tası, yemek yediği kaşığı, başını koyduğu yastığı severdim. Göklere bakıp, neden aldın sevdiğimi diyecek oluyorum. Vazgeçiyorum.. Veren de, sevdiren de, alan da o değil miydi?"
Çoğalan kalabalıklar arasında azalan tek şey: "vefa" dır. Peki siz şimdi'ki aşkların samimi olduğuna inanıyor musunuz?
Pek samimi gelmiyor gördüklerimin çoğu 1 haftalık illiskilerin adını aşk yaptılar pek oralı olmamaya çalışyorum artık sevgili olarak değil arkadaş olarak kalmayı daha çok tercih ediyorum bu yüzden kadınlarla daha smaimi geliyor bu bana
Yok canım vardır illaki, ama bu çok kolay bir şey değil bu gün gençlerin hepsi aşk yaşadığını sanıyor ama sahte bunların hepsi, gerçek aşk öyle kolay kolay çıkmaz insanın karşısına 1 asırda 1 2 defa gerçekleşebilir her insan aşkı hissedemez zaten :D
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Çoğalan kalabalıklar arasında azalan tek şey: "vefa" dır. Peki siz şimdi'ki aşkların samimi olduğuna inanıyor musunuz?
En İyi Cevaplar