Güçlü kadın, kadınlığı ile beraber her zorluğa, her duruma ve her probleme karşı bir çözüm yolu bulur veya yanındaki ile beraber bulurlar.
Güçlü kadın el üstünde tutulacak ve gerçekten sevilecek kadındır.
Güçlü kadın, toplumu domine edebilen tek varlıktır.
Ancak günümüzde kadınlar,
1. Kadınlığın ne olduğunu bilmiyor,
2. Ne yapacaklarını da bilmiyor,
3. Erkeğe karşı sesini yükseltmeyi, egosunu tatmin etmeye çalışmayı, erkekle s. d. k yarışına girmeyi güçlü kadınlık sanıyor.
Çoğunu şurada okurken, şaşkınlık ve bazen hüzün verici bir durum ile karşı karşıya kalıyorum.
Güçlü kadının sırrı yaşadığı eziyetler zorluklardır, ama güçlendiklerin de erkeklerden daha güçlü bir hal alırlar.
Dostum sen güçlü kadın görmemişsin etrafında.
Karakterin doğuştan güçlü değilse yaşadığın sıkıntılar seni güçlü kılmak yerine daha da güçsüz kılabilir. Çocukken de güçlü bir kız çocuğuydum ben. Düşerdim, kırılmadık yerim kalmadı da mızmızlanmazdım yinede. Zaten kırılmaya dayanmayı çocukken öğrenmişim aslında düşününce..
Ben kendim giderim,
Ben kendim yaparım,
Ben kendim alırım,
Ben kendim..
Rol modelim abimdi.
Ne biliyormusun hep dik durması gerekiyor her işini kendi yapıyor tek başına kimseye eyvallah etmiyor çok yoruluyor üzülüyor ama mecbur kadın yanlız cunki birilerinden yardım istediğinde ondan birşeyler almaya çalışıyorlar oda herşeyi kendi yapıyor hep dik durmak için çocukları için
Hayattan yaşananlardan
Cevap
0Cevap
Kadinlarin guclusune ben pek rastlamadim oyle olsaydi surekli dayak yiyen veya psikolojik olarak da baski uygulanan aglayip zirlayan kadinlar olmazdi. Gunumuzde bu daha cok artti demek ki ezik kadinlar cogaldi ve cogalacak. Siz dayak yiyin susun bisey yapmayin oyle karsi tarafinda g0tu kalksin daha cok cesaret bulsun kendilerini ilah sansin aferin size safftirikler. Kadinlar gucludur diyenler ezik feminist tayfadir laf çok ICRAAT YOK..
Eksileyende bu tip ezik kadinlardir kaliteniz belli oluyor haber veriyim ;)
Senin anlattığın genel bir toplum sorunudur da kadının kendi gücünü hayattan mı doğuştan mı sence?
Doğuştan
Kendi başının çaresine bakmayı öğrenmiş kadınlar dünyanın en güçlü insanlarıdır.
Sıkıntılardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar