gördüğümüz en enteresan kız olabilir tanımlayabilmek çok zor karakteri davranışları tipi tarzı görüntüsü acayip sürekli değişken biri diğerine benzemiyor
bu kızı tanımlayabilmek için doğumundan bugüne bütün herşeyini incelemek gerekir
Bahar Candan tamda psikolojik araştırmalar için tez olarak kullanılabilir bu kızı iyice gözlemlemek gerekiyor genetik mi falan tanımlayabilmek çok zor kitap bile yazılır Bahar Candan kafası Bahar Candan Analizi adında belgesel kitap falanda yapılabilir
en çok merak ettiğim şey ise mimikleriyle ağzını açık bırakması bakışları vs sanki hap atmış veya içinde orgazm oluyormuş gibi ağız hareketleri bunu kasten mi yapıyor yoksa genetik mi rahatsızlık falan mı
şundan kesin olarak eminim bunlar acayip zenginler bundan dolayı acayip rahatlar genişler yaptıklarıyla zaten belli ediyorlar ne olduklarını ama gerçekten Bahar Candanı anlayabilmek zor kafayı bu manyağa taktım :D
çoğu zaman çok itici çirkin gibi gelsede çekici olduğu görüntüleride var
Bu kızın gerçekten akıllı olduğunu düşünüyorum. Normal de bu davranışları, konuşma tarzı kendi içsel davranışları değil ilgi çekmek amaçlı. Şu anlamda; bizim insanımız genellikle normal dışı davranıştaki insanlara daha bir yatkın olup, buna ben de dahil oldum bir zamanlar, merak edip araştırdığı için bu kızda doğal olarak bu şekilde kendini yansıtacak ki ilgi görsün, gündem de kalsın. İyi veya kötü eleştirilere takılmıyor bile amacına ulaştı çünkü. Ee katıldığı moda programı, ablasının survivor macerası, "dondurma gibisin" şarkısı daha üst boyutlara taşıdı. Taklit unsuru oldu. Akıllı yani, başardı da. :D
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
maksat popi olmak yani. çocuk gibi konuşmasıda yaptığı herşey popi olmak için
Ee yani ! ablası tanındı üstüne güzellik merkezi açtı, çoğu ünlü oraya gidiyor. Ayrıca tanındıkları için dj'lik yapıyorlar yaz-kış ikisi. Onlar zengin olmasında kim olsun yani. Çok fazla kafaları çalışıyor. :D
bende bunları düşündümde. yinede genel anlamıyla tanımsız. paylaştığım resimlerle işte benim stilimdeki ve onun dışındaki çoğu resimleri farklı yarışmada büyük 20 21 gösteriyor ama instadaki resimlerinde sanki 13 yaşında gibi bu bana ilginç geliyor
Aslında gayet zeki çok para kazandı dalga geçiliyor o bunu bile çok iyi kullanıyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
iyide madem zenginler böyle saçmalıkları yapmaya ne gerek var ben zaten zengin olacam sonra rezilliklerle enteresan şeyler yapacam tanınayım diye bunu ben tam olarak tanımlayamadım amaçları yok ama tam olarak amacı ne bilmiyorum popi olmak amacıyla bunları yapmış olabilirde şunu halen anlayamıyorum çoğu görüntüsü farklı paylaştığım resimlerde çoğunda değişik görüp 20 falan gösterirken instada 13 10 gibi gösteriyor bu nasıl oluyor. videolarda bile farklı hangisi gerçek Bahar Candan yani
Ülkeye topluma hiç biseye faydasi olmayan birisi bunların çoğu böyle takipcileri ise bunlara para kazandirirlar izlerler bahar gibiler ayda 200-400 bin kazanır akıllı takipçileri 2020 TL kazanır YouTuberlar içinde diyorum bunların topluma ne faydası var vergi vermezler milyonlar kazanırlar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
onun gibiler sürüyle ama bahar candan film karakteri gibi bir insan yani.
En İyi Cevaplar