Benim hakkimda ne dusunursunuz diye insanlara sorduğumda insanların cevapları: kendi halinde sıradan insansın derlerdi bu cevaba kızardım aslında eskiden ama olgun düşünmeye başladığım yaşlarda şunu farkettim ölümü sürekli düşündüğüm zamanlarda yani düşünsene reis hiçbirimiz en fazla 100 yıl sonra yokuz en fazla yani bu dünyada olduğum için sukrettigim şeylerden biri ölüm, şuanda zenginlikleri ile övünüp sanki ölmeyecekmis gibi takılan ( siradanligin dışında hayatları olan ) insanlarla birgün aynı topragi paylaşmak hoşuma gidiyor çünkü bu dünyalık kaybetcegim bir itemim yok bu sebeple ölümümden sonra arkamdan kendi halinde sıradan bir insandı deseler mutlu olurum.
Not: bu devirde sıradan olmak ayrıcalıktır hamdolsun ki kendi halimdeyim kim ne derse desin ne düşünürse düşündün tınnnn insanlara kulak asmamayı küçükken öğrendim ben 🔫🔫.
Maske takmak kolay ama o maske yüzüne bir yapışırsa ömrün boyu çıkaramazsın.. Bir Çin atasözü der ki, döte giren şemsiye açılmaz ☔.. Rahmetli inek şaban der ki, damlaya damlaya, benim ki senden kara.. Artı Bir filminde de ben adama bilezik gibi geçiririm demişti.. Nur içinde yatsın.
Bence hal bilmezlerin arasında kendi başına yaşamak biraz kabuğuna çekilmek gibi. Olmamalı bence insan toplum içinde nasıl etleniyorsa insanları da etkilemek. Halbilmezlerin hadlerini bildirmeli bence
Bazı insanlar öyle değil maalesef. Hani lisedeyken tuvalete tek basina degil beraber giden kızlar olur ya onlar gibi işte. Insanın kendiyle vakit geçirmesini güçsüzlük gibi görüyorlar.
Sevdiğim insanlara karşı gerçeğim diğer türlü çok açmam kendimi sadece benim istediğim kadar tanırlar beni buna ister maske desinler isterse başka birşey
Valla en güzeli kendi halindelik. Bakıyorum bazı insanlara ve çok şaşırıyorum. Birbirlerini sevmeyip birbirlerinin avukatlığını yapıyorlar. Dost, düşman hiç belli değil
En İyi Cevaplar