annesi söyledi
Kız çocuk bakımı nasıl yapılır?
annesi söyledi
Onun bir zorlugu olmazki, annesinden yemek saatlerini uyku saatlerini ogren,Neleri seviyo ve sevmiyo bunuda ogrenebilirsin onun disinda oyun oynarsin onunla, cani SIKILIRSA DISARI CIKARSINIZ.. 7 yasindaki kiz cocugunu bakabilmek icin extra bir kabiliyet veya evli olmak gerekmiyo.. Mantik var yani.. Sonucta karsinda konusabilen seni anlayabilen bir cocuk var...Bununda bakimi zor degil. Seni dinlemediginde ceza verirsin.. Bitti.
Ne bez bağlaması 7 yaşındaki çocuğun altına bez bağlanmaz ki ? Ayrıca kendisi tuvalet ihtiyacını karşılayabilmeliydi bu yaşa kadar , sen en fazla üstünü başını düzeltirsin çıktığında ..
Bende anlamadım ama annesi sadece geceleri bağla dedi.
Annesi üşenmeyip çocuğu gece bir kaç kere çişe kaldırsa bu şekilde olmazdı tabii bu ayrı konu , bağlayacaksın artık ne yapalım , ama bence tembihle ihtiyaç hissettiğnde seni kaldırsın ..
benle yatıyo zaten yani karşı yatakta tembih ederim ama yinede önlem alıyım ben bağlayım ya
Bağla tabi , ama çocuk için rencide edici bir hareket olacak eminim ..
Cevap
0Cevap
Merak etme abisi büyümüş artık , karnı acıktığında ve ne yapmak istediğini sana söyleyebilecek yaşta artık ...Sadece sabırlı ol .
bende bebek sandım ya kolay al bitane resim tuvali ..boyası ver eline bide müzik aç oo tamam
7 yaşındaki çocuğa bez mı bağlıcaksın?
sadece geceleri bağla dedi annesi sorun olmaması için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar