Çalışan bir kadınım ve çocuğumu emanet edebileceğim güvenilir bir kadın arıyorum. En güvenli yoldan nasılsın bakıcı bulabilirim sorusu son günlerde kafamı kurcalıyor.
(Mevcut bakıcımızla sorunlarımız var.)
Çalışan bir kadınım ve çocuğumu emanet edebileceğim güvenilir bir kadın arıyorum. En güvenli yoldan nasılsın bakıcı bulabilirim sorusu son günlerde kafamı kurcalıyor.
(Mevcut bakıcımızla sorunlarımız var.)
En kolayı büyümüş çıcuğu olan yakın arkadaşın referansıdır. En kolayı değil aslında. En güzeli ama en zor olanı. Eğer bu şansın yoksa armut ya da sahibinden sitelerinden bakıp ölçüp tartmak geekiyor. Pedagog ya da psikolog arkadaşın varsa ona da rica ederek onun olduğu ortamda görüşmek konuşmak belki de
Cevap
10Cevap
Ya fazla para verip. Şirketlerden bulacaksın. Ya da güvenilir eş dost akraba
Kaç yaşında evladınız
1.5
Peki fazla verdiğimizde düzgün bakıcı ayarliyorlar mi
Tecrübeli ve güvenilir oluyor. Ama. Çok zor bir karar evlattan ayrı kalmak. Eşim çocuktan sonra çalışmadı hiç
Ben memur olduğum için işi bırakamıyorum
Hımmm ailen yakınmı
Uzak
Kopmak çok güç değilmi
Konu komşu yakın çevreden bak. Hangi şehirdesin burdaysan yardımcı olabilirim çocuk bakan tanıdıklarım var
Adana
Sağ ol yine de
Güvenme kimseye. Çocuğu evde yalnız bırak daha iyi.
Aslında haksız sayilmazsin da çocuk da evde yalnız bırakılmaz. Bizimkini bıraksan gelene kadar kafasını vura vura parçalar. Allah korusun.
Bana hiç bakıcı tutulmadı daha çocukluk çağına bile girmiş sayılmazken tek başıma evde yalnız kalıp evi idare etmeyi öğrendim ben, neden herkes benim gibi uslu ve bilinçli bir çocuk olunmuyor ki :/ güvenebileceğin bir yakının falan yok mu yakınlarda?
Ya da bari tanıdığınızın tanıdığı bir bakıcı falan olsun bu devirde birine güvenmek cidden çok tehlikeli
Veya kreşe gönder, eb ideal çözüm
En*
Kreş yasinda değil henüz 1.5
Komşlardan birine emanet etsen
Komşu*
Bir arkadaşımın Amerikalı bir zenci bakıcısı var 🙈 çok memnun ve çok mutlular. Şirketten buldu.
Cinsiyetçimisin dostum, erkek bakamıyor mu çocuğa? :D
Aç eplerini gökyüzüne bana bir bakıcı bana bir bakıcı der bir saat boyunca
Parasını ver annen baksin
Annem yaşlı ve başka bir şehirde yaşıyor. Öyle olmasa para istemeden bakar.
Sahibinden gibi yerlere ilan açın
Banane ya da anane yok mu
Babaanne bakmıyor hizmetçiniz değilim diyor, paraya da ihtiyacı yok zengin. Ama kendine zengin. Anane başka bir şehirde yaşıyor. Ve çok yaşlı ve hasta gelip bakamaz.
Çevrenden bulsan daha iyi olur
Cevrenden bul
Ya oturduğum mahalle hatta onun çevresi hepsi mal. Çok aday eledim.
Dm gel
Neden
Nerde lazım
nerde oturuyorsun
Nerde oturuyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?