Sana veya çevrene yapılan haksızlığa, hayatında ki eksikliklere isyan eden asi karakter misin? Susup sakince bekleyen misin? Benim en asi huyum haksızlık karşısında aniden parlayıp kendimi tutamayışım o an gözümün hiç bir şey görmeyişi sanırım..
Evet öyleyim bu örnegim bütün kadınları ilgilendiriyor eşnden ayrılan kadınlara cinsel obje gibi saldıran şeref yoksunları var malesef kı kocakarı lafı olan dul damgasınıda yapıştırıyorlar ve sonra erkek haklı dul suclu dul kadın denmez BEKAR KADIN DENIR bunu anlayamayan şerefsızlerı gorunce sınrılenıyorum ısyankar oluyorum @Aybükem78
Günaydın hayırlı haftalar Haksızlık bizim ülkemizde ve yaşadığımız şehirde her zaman karşımıza çıkan maalesef kimisinde savunduğumuz kimisinde savunamadığımız kötü bir hücre gibi içimizde dolaşıyor sevgi ve saygıyla dolu umutların her zaman yeşil olduğu güzel günleri görmek dileği İle..
asi miyim evet, isyankar mıyım hayır. arada ciddi farklar var. otoritelere, ünvancılara, kendini bir halt zannedenlere, boş konuşanlara, kafa açanlara, asiyim. haksızlığı saymıyorum bile, hep haklı olanın kazanmadığı bu dünyada tahammül etmeyi öğrenemediğim doğrudur, ama isyankar değilim, olamam.
Susup sakince bekleyen taraftayım, hala içimde bir öfke var, bitmedi bir konu hakkında, ama o da konuşamadığım için bitmiyor mesrla. Konuşsam da kimsenin umurunda değil zaten, asi ve ya isyanlar olsam kaç yazar. O kadar “şanslı” biri değilim
Bende çok var o... normalde çok sessiz sakin hatta komik biriyim... ama damarıma basıldı mi dünya yansa gözüm gormez... helede ailem söz konusu ise zor elimden alırlar... tersim pistir... Yeter ki o yüzümü görmesinler... ben kavga şiddet yanlısı degilim anlaşma taraftariyim, en son çare olarak kavga ederim o da sabrım tasarsa... kolay kolay da taşmaz... çünkü uzlaşmaya anlamaya çalışırim genelde...
Sinirlenip öfkelenince hiçbir problem çözülmüyor belki etraftaki insanlar korkuyordur bu şekilde. ama çekinmeyip onlar da aynı tepkiyi gösterince kavga çıkacak daha içinden çıkılmaz hal alacak her şey.. Bence itidalli ve serin kanlı olup idare yolunu seçmek daha iyi..
bı kac kere anarsistmısın sen denıldıgıne şahıt oldum.. haksızlık karsısında susan dılsız seytandır.. yalnız bu hanım kızımız cok abarttı mevzuyu.. haklı ısyanında artık sınırı aştıgı alanlar var ve havaya gırdı artık oynuyor!
Yok ya şimdi yanıma esad gelse hoşgeldin barboros derim beni de suri suri bom bom yapın derim öyle bir tanışma faslından sonra işler gelişir zaten geçen de de konuştum isleri yogunmus deyyuzun neyse napalim başka sefere artıkın
Asi de isyankar da degilim. En kotu gunumde bile hep gulmeyi tercih ettim. bir sıkıntım oldugunda disa yansitmam. Icimde cozmeye calisirim. Zaten kimsede sıkıntımın oldugunu anlamaz😂
haksızlıklar karsısında susmam , karsımdakine bunu güzel bir dille anlatırım , kısaca empati ve hayatım icinde en degerlisi sağlıktır , insanlar icin saglık bir hazinedir
En İyi Cevaplar