Dün biri bana böyle bir mesaj attı ben de cevap verdim. Sizce bu muhtemelen beni tanıyan biri mi yoksa beni tanımayan biri mi? Bir an bu mesajı beklediğim kişi attı zannetmiştim. Sizce bu mesajı beklediğim kişi atmış olabilir mi böyle bir hesap açıp. Sonuçta gerçek hesabını engellemiştim.
Merhaba🙋🏻♀️ Bugun aynı mesaj bana da geldi, tamamen aynısı. İlk her şey için özür dilerim yazmıs ben de ne için yazdım sonra o 7 ay 928 gün için özür dilerim yazmis bana, ben de bir araştırayım dedim ve size de resmen aynisini yazmislar. Bu yeni bir taktik galiba, bu yüzden takmayın ben sadece görüldü yaptım.
Peki bunu biz nasıl bilelim? Senin tahmin yürütmen gerekiyor, öyle diyorsan öyledir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya şu anlamda demek istedim hani tanıdığım biri olma ihtimali mi yüksek yoksa salağın biri saçmalamış olabilir mi ama yazdığı cümlelerde mantıklı düzgün yazılmış dimi sapık biri olsa başka şeyler yazardı böyle kestirip atmazdı
İnan ki ne manyak insanlar var. Bunun yaptığı sadece ufacık bir manyaklık. Emin ol bir halt yemişse senin hakkında senin haberin olurdu elbet. Bunun yaptığı kız düşürmek amaçlı bir oyun. Sen akkılı ol inanma buna böğle böğle senin aklına düşünce düşürüp seni tabiri caiz ise tavlamak istiyor. Sen inanma asla. Korkak biri işte takmaya değmezzz
@Gülşen19 inamayın bu insanlara bunların oyunu sizi elde edene kadar ondan sonra ne yapacakları belirsiz bu yazan insanların. O yazan insan karşına çıkmak isteseydi çıkar derdini anlatırdı. Sert söz söylemeye bile deymez inan ki onların tam olarak istediği bu. Bide seni mahçup duruma bırakıp senin ona bağlı kalman gibi garip oyunları bile vardır bu manyakların. İnanma sakın
Ok ben bunu erkek paylaştı sandım, son yorumnyapan erkekmıs. Takma bırı senın aleyhınde bırsey atmıs ama yanılmıs hatasını ogrenmıs. Oyuzden pişman oldugu için bu yola basvurmus. Yuzune soylemeye utandıgı için ok
Bir insan neden herşey için özür dileyip 7 ay 928 sayfa için kusura bakmayın der fake bir hesaptan böyle mesaj atar ve konuşmayı bitirir bunun anlamı nee