Whatsapp ı olmayan bi numara ben ve 5-6 kişiyi mesajlarda grup oluşturup eklemiş wp değil telefon mesaj uygulaması
5 gü
Whatsapp ı olmayan bi numara ben ve 5-6 kişiyi mesajlarda grup oluşturup eklemiş wp değil telefon mesaj uygulaması
Cevap
2Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, şimdi WhatsApp harici birinin seni ve birkaç kişiyi klasik mesaj grubuna eklemesi garip gelmiş olabilir ama aslında bu, çoğu telefonda bulunan eski klasik SMS grup mesajı özelliğiyle alakalı. Kullanan kişi illa yakınınız ya da telefonunuza sahip birisi olmak zorunda değil. Elindeki numaraları topluca bir listeye ekleyip mesaj atabiliyor. Bu tarz şeyler çoğunlukla tanıtım, dolandırıcılık veya yanlışlıkla da olabilir. Bence kim olduğundan çok, tanımadığın numaralardan gelen linklere tıklama, kişisel bilgilerini paylaşma. Biraz dikkatli olmakta fayda var. Eğer çok rahatsız oluyorsan o numarayı engelleyebilirsin, ben böyle durumlarda genelde engelliyorum, kafam rahat ediyor. Özellikle son zamanlarda SMS üzerinden dolandırıcılık artmış durumda, aman dikkat!