Biz hep Eyşan'ı kötü bildik. Hayat bize hep Eyşan'ı kötü gösterdi. Eyşan kurban değil miydi? Asıl kötü Serdar değil mi? Bizde kendi hayatımızın Serdar'ını değil Eyşan'ını görüyoruz. Bakın paylaştığım karede Serdar özellikle yok. Sizce tüm suç Eyşanlar'ın mı?
Valla izledigim ilk anda demistim eysan sadece caresiz diye. yuzeysel beyin tasiyan mallarin anlamamasini dogal karsiladim sonra. zaten onlar yuzune sosyal yapi bombok
Bir seçim yapması gerekiyordu o kardeşini seçti. Yalnız gerçek hayat olarak düşünürsek Ömer'i seçseydi belki de Ömer onu o hayattan alıp çıkarabilirdi.
Gercekci olalim omer nasil kardesinin yasamasini saglayacakti? Askla mi yasatacaklardi. Benim de kiz Kardesim var. onun icin eysan karakterinin motivasyonunu anlayabiliyirum
Onu bende anlıyorum. Ancak madem gerçekçi oluyoruz derdi veren Allah dermanını da verir derler. Hayat bu hepimizin bir sınavı var. Biz birazcık zor bir soru görünce kağıdı buruşturup atıyoruz. Bilmem anlatabildim mi?
Ben burada Eyşan'ı rol model olarak yazdım. Yani hayatımızda hep böyle insanlar var demek için örnek verdim. Eyşan'ı anlatmak gerekirse babası küçüklükten itibaren onu kötü biri olarak yetiştiriyor. Eyşan o hayatı bırakmak istiyor ve bir gün tüm saflığıyla Ömer'e aşık oluyor. Ama babası yine bir gün karşısına çıkıyor ve son bir iş yapacağız. Hasta kardeşini düşün, bizi düşün diyerek onu kandırıyor. Onu çok sevmesine rağmen Ömer'in üzerine çok kötü bir suç atıyorlar. Eyşan'ın yanında Ömer'in çocukluk arkadaşları da var tabi. Cengiz ve Ali. Ömer müebbet hapis cezası alınca Ramiz Karaeski adında bir kabadayı ona sahip çıkıyor. Ömer bir gün hapishanede yangın çıkınca ölü gösterilip kimliği değiştiriliyor. Yangının çıktığı gün gardiyan yüzünü kestiği için Ömer estetik ameliyatı oluyor, ses telleri değiştiriliyor. Kısacası Ömer Uçar ölüyor, yerine Ezel Bayraktar geliyor. Ezel (Ömer) geçmişinden intikam almak için geriye dönüyor. Bu kadarı yeterli sanırım. 😂
Yok o tip bir kadın çıkmamış karşına inş çıkar tanır anlarsın. O zaman yorumların daha bilgili olcak. Hersey iki bacak arası biraz kanmı falan la. Neyse yaşa inş
En İyi Cevaplar