Frida Kahlo: "Ben kadınım. Ve senin istediğin gibi değil, kendi istediğim gibi kadınım!"💪🎶Ruh halinizi "anlatan şarkı"🎶hangisi?

"Bir gün oğlum olursa ona ilk öğreteceğim şey, gönül almak için çabalamanın erkekliğinden hiçbir şey götürmeyeceği olacak." -Frida Kahlo-

🖼🎨 Frida Kahlo, Saygıyla 🙏 🌹 (6 Temmuz 1907 - 13 Temmuz 1954) "Magdalena Carmen Frida Kahlo Calderon, Meksikalı ressam. Bir yirminci yüzyıl popüler kültür ikonu haline gelen ressam, resimlerinin yanı sıra inişli çıkışlı özel yaşamı ve politik görüşleri ile tanınır. Sanatı, sürrealist olarak tanımlanmışsa da kendisi bu tanımı reddetmiştir. Ressam Diego Rivera’nın eşidir." #alıntı

🎤 Barış MANÇO - Kazma
"Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür dersen
Kaz gelen yerden tavuğu esirgemezsen
Bu kafayla bir baltaya sap olamazsın ama
Gün gelir sapın ucuna olursun kazma."

👉 Görsel şahsıma aittir 😎 🍀 #Vildan1903 🏁

alkislarlayasiyorum.com/.../ali-baba-ve-7-cuceler-arka-jenerik-baris-manco-kazma
Frida Kahlo:
Güncellemeler
+1 yıl
"Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.

Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.

Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.

Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.." -Frida Kahlo-
Frida Kahlo: "Ben kadınım. Ve senin istediğin gibi değil, kendi istediğim gibi kadınım!"💪🎶Ruh halinizi "anlatan şarkı"🎶hangisi?